amin canım. ben de bu ay histeroskopi olduğu için böyle boş geçti. 18. regl olduktan sonra dr um çağırdı 3. günü gel dedi. sonra yumurta geliştirici ve çatlama için ilaca başlayacak. bir an önce günler geçsin istiyorum, sabırsızım galiba biraz :CüvCüv:
araya gırıyorum ama soylemeden edemıycem dogum kontrolu ıcın uygulanan haplar ve ıgneler asla kısırlık sebebı olamaz arkadaslar.Bu tamamen vucudunuzla ılgılı dogum kontrolu ıle bışeylerı yok etmıyorsunuz.Aksıne dogdugunuz anda Allah tarafından bellı olan kaç yumurta atacagınız belli..işte dogum kontrolu ıle yumurta atımını durdurmus oluyor dolayısı ıle bellı olan bu rezervden daha az kullanmış oluyorsunuz.yanı yumurta sayınız kontrol suresınce sabıt kalıyor.İlaçları kullanmayı bıraktıgınızda ıse aradan bellı zaman gecmesı gerekıyor sonra duzen tekrar eskı halını alıyor ve yumurtalarınızı kaldıgı sayıdan atmaya devam edıyorsunuz.....
herkese selam bana karısık gelen bu sıteyı cozmeye karar verdım
kuzunazcım selam ben derya
ben kendımı tanıtayım 25 yasındayım ıkı yıllık evlıyım yaklasık bır yıldır tedavı goruyorum ocak ayında bırtane dusugum oldu sımdı tekrar basladım tedavıye hamıle kaldıgım ay destek olarak ıncır kurunu uygulamıstım ve dun ıtıbarıylede böğürtlen kökü suyuna basladım bakalım yarın doktora gıdıcem yumurtalar ne alemde bı gorelım:)yerimseniben
amin canım sağol desteğin için ve sölediklerin de çok doğru ki zaten eşimin üzerine gitme şansım yok bu konuda dediğin gibi hassas olduğu için doğru söylediğim şeyi ters onun lehine söylediğimi aleyhine anlayabiliyor bu yüzden hep konu kapanmak zorunda kaldı ama her bu durumu yaşadığımızdada (ki ilaç olmasa nerdeyse hiç bir ilişkiyi başaramayacatır bence) yeniden açıldı valla en son böyle olduğunda dedimki hep susturdun beni bunun bir sorun olduğunu kabul etmedin sana benden daha yakın kimse yoktu ben sana bunun bir sorun olduğunu söledim araştırdım diye bilgisayarı kıracaktın nerdeyse bu benim sorunum ben hallederim kendime bakmam lazım dedin neyi çözdün dedim benim erkeklik gururum diyorsun madem böyle düşünüyorsun neden her seferinde benim yanımda bu duruma düşüyorsun dedim bu daha mı iyi dedim baktım yumuşadı ben dr a gideyimde ne diyim hayatım diyor bana ben dedimki ne demek ne diyeceksin ya dedim sen dr a gidip arkadaşına anlatır gibi anlatmıyacaksın ve arkandan sana gülmeyecek aaa adama bak şey diye dr neden var bunun için var neden o branşı seçiyor bu tür hastalarını iyi etmek için dedim ya bu erkekler bu konuda neden böyle anlamıyorum bu bir sorun ya bu bir hastalık sertleşme sorunun altında mesela kalp damar şeker kolestrol hastalıkları olabilir ve psikolojikte olabilir ama bunlar böyle bir sorun yaşadığında sanki afedersin cinsi kimliğinden olacak gibi töbe töbe kuruntular yaşıyorlar hassa konular evet bende bu yüzden çok hassa davrandım bana diyorki sen illaki bende bir sorun olduğunu çıkartacaksın ortaya bunu kabullendireceksin en son güldüm ya dedim derdim bu olsa hiç konuşmam zaeten çünki bir sorun olduğu zaten ortada ve yaşadıklarımızdan belli bişi konuşuncada bana yetmiyor muş hissi uyanıyormuş kendisinde
canım senın tanıdıgın deryayım ben evet
benıde lıstenıze ekleyebılırsınız ama ben pek gıremeyebılırım ok canım
senin o na söylediklerin ve yönlendirmelerin çok doğru. ama işte erkekler ne kadar büyük olsalarda çocuksu bir yanları oluyor. hani bir çocuğa yemeğini ye yemeğini ye dersinde o ağzındaki lokmayı 2 saat çevirir yutmaz. yada yapma çocuğum atlama, dersin yine de durmaksızın hoplar zıplar. insanın doğasında var bu bir şeyi üstelersen yapmak istemez inat yapar. bir de kendini sana karşı eksik hissetmesi onu bu kadar öfkeli yapan bu konularda. ama unutma ki her insanın zayıf bir halkası vardır. burada iş sana düşüyor.
neyi nasıl söyleyeceğin anlatacağın sana kalıyor. bir kaç gün hiç bu konuları açma bakalım. hiç üzerine gitme. baktın o da açmıyor sonra biraz suskun kal, içine kapan. elbette bir süre sonra soracaktır noldu ? neyin var ? diye. sonrada 'ben çok üzülüyorum ..'' diye başla lafa ve o nu ikna etmeye çalış doktora gitmesi için. yani kızan bir şeyleri yapması için direten taraf rolünden çıkıp, üzgün yönünü ortaya çıkar. belki sana karşı daha anlayışlı davranır.
MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr. yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur. Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir. Hamile kalmaya bir vesile olur.
Karabiber ............................................... 30 gr.
Karanfil .................................................. 30 gr.
Tarçın .................................................. .. 15 gr.
Kebabiye ............................................... 30 gr.
Udihindi ................................................. 15 gr.
Kereviz tohumu ...................................... 50 gr.
Üdül kahr ............................................... 30 gr.
Isırgan tohumu ....................................... 30 gr.
Anason .................................................. .30 gr.
Havuç tohumu ........................................ 30 gr.
Şalgam tohumu ....................................... 30 gr.
Turp tohumu ........................................... 30 gr.
Mesteki .................................................. 30 gr.
Sinameki ................................................ 30 gr.
Günlük .................................................. .. 30 gr.
Üzerlik tohumu ........................................ 30 gr.
Acı badem yağı ........................................ 10 gr.
Haşlanmış çöreotu ................................... 18 gr
arastırırken bı aktarcının sitesinde buldum
canım bende biraz kilo alma korkusuda olduğu için öyle herşeyi kullanmakta istemedim hani bunun içeriği güzel ama çok enerjili aslında eşim alsa kullansa dimi bu aralar onda iyice problem oluşmaya başladı ama en azından allahıma şükür ediyorum ki kabullenmeye başladı ve ben şunu yapıcağız bunu yapacağız hem spermlerini artırıp hemde sertleşememe sorununu giderecek dedim tamam herşeyi bana bırakma ben kendimede kürler hazırlıyorum iş bir yandan ev işi bir yandan dedim tamam kuzum dedi herşeye uyacak keçi boynuzu havuç incri fındık ceviz badem muz ananas (arada bir ve öğlen yemeklerinde yemesi veya yememsi gereken şeyleri söyledim tamam dedi bakalım allah yardımıcımız olsun bu yüzden çok ciddi bunalıma girecek herifim korkuyorum bi görseniz geçen gün ilişki esnasında başarısız olunca uğraşıyor işte bana yüzüme neden bakıyorsun ne bilimişte trip yapıyorsun filan diyor halbuki öyle bişi yok ama benim tek sinirlendiğim bir şey vardı oda benim bu zamana kadar söylemem rağmen kabullenmemesi ve dr a gitmemesiydi yoksa ben onunla bir psikologtan daha iyi konuştum bu konuda çok anlayışlı oldum ama o anlamadı bu konuda yorum yapma diyordu ben iyiyim diyordu ve bu durumu o ne olduğu belirsiz ilaçla kapatıyordu ama ben herşeyin farkındayım allahım yardım etsin bize kendimi değil onu düşünüyorum benide soğutuyor iyice
arkadaşlar ben yeniyim yazdıklarınızı okuyunca çok umutlandım.ben 4 aşılama geçirdim sonuç negatif.yakında tüp düşünüyorum.acaba öncesinde bi kür mü denesem.şu böğürtlen aslında aklıma yattı ama
kuzunaz tebrik ederim çok biliçli davraanıyosun bu macunu denesene çok etkiliymiş...
bence o şekilde yanlış anlası normal senin en ufak bi hareketin gözüne batar çünkü bi erkek için bu durum zordur ve erkekler farklı fıtratta insanlardır gururlu olurlar
tekrar Allaah yardımcın olsun diyorum canım...
benim meseleme gelince yumoşlar 16 da kaldı doktor takibi durdurdu adet olmayı beklicem:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?