canım düzelttim ama ilginç olanı ben senin her uyardığında düzelttiğime emnim ama şimdi kesinlikle eminim düzelttim ama sanki başka arkadaşta benim yaşımm 29 değil 21 filan diyordu :roflol: ay iyice karıştırdım neyse canım ne diyordun böğürtlen kökü valla adet dönemimde başladım geçen ay yumurtladığım güne kadar kullandım adetimin 23. gününde filan yumurtlamıştım adetimin 3. günü filan başladığımı farzedersek geçen ay en fazla 20 gün kullandım ama bu ay daha fazla kullanmayı düşünüyorum ama adet döngüsü 28 gün filan olanlar veya dah akısa olanlar 21 günlükte uygulayabilirler bence
bu bitkisel kurler adı ustunde bıtkısel yanı doğal...ama yanlış kullanımda ılaç gibi kımyasal etkılerı sozkonusu..yanı zaten yaptıkları ılaç gıbı hormon dengesını kurmak.ama ılaç kullanırken bız doktora yanı bılene danısıyoruz..hangı hormonumuz ne duzeyde ıse test yapıp ona göre ılaç alıyoruz.Bıtkısel kurlerden neyın neye gercekten faydası oldugunu kımden ögrenecegız.yada ne kadar kullanmamız gerektıgı hangı gunler kullanmalı bunlar ayrıntıya gırılmıyo hıç..Aman he ne kuruntuluyum yaww..yaa napıyım mazur gorun benı.kaş yapayım derken goz çıkarmamak için..inanın hayatım boyunca bı agrı kesıcı bıle kullanmayan ben simdiye kadar 3 ayda bı suru klomen yuttum dengem bozuldu..hem vucut kımyam psikolojik dengem:1shok::1shok::1shok: