- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım aminn.. allah hepimizin kucağını boş, boynunu bükük bırakmasın.günaydın kzılar hayırlı cumalar
allahım bu mübarek günde inş. dualarımızı kabul eder. allahım kimseyi evlat hasretiyle sınama yarabbim.
isteyen herkese bu mutluluğu yaşat. ne eşlerimizin nede bizlerin boynu bükük kalsın.
allahım senin hazinen o kadar bolki ne olur bizim dileklerimiz için ol de
MACUNU MÜBAREK
Bu macunun faydaları: Bir kimse erkeklikten kalsa veya kadın doğurmasa, bu macundan (40) gün sabah akşam 25 gr. yese erkek onsekiz yaşındaki delikanlı gibi olur. Kadın yerse on yaşındaki kız gibi olur, hamile olmasına mani olan bütün hastalığı vücuttan giderir. Hamile kalmaya bir vesile olur.
Karabiber ............................................... 30 gr.
Karanfil .................................................. 30 gr.
Tarçın .................................................. .. 15 gr.
Kebabiye ............................................... 30 gr.
Udihindi ................................................. 15 gr.
Kereviz tohumu ...................................... 50 gr.
Üdül kahr ............................................... 30 gr.
Isırgan tohumu ....................................... 30 gr.
Anason .................................................. .30 gr.
Havuç tohumu ........................................ 30 gr.
Şalgam tohumu ....................................... 30 gr.
Turp tohumu ........................................... 30 gr.
Mesteki .................................................. 30 gr.
Sinameki ................................................ 30 gr.
Günlük .................................................. .. 30 gr.
Üzerlik tohumu ........................................ 30 gr.
Acı badem yağı ........................................ 10 gr.
Haşlanmış çöreotu ................................... 18 gr
arastırırken bı aktarcının sitesinde buldum
öylemi bilmiyordum bak öğrenmiş oldum
günaydınn bayanlarr.
selam kızlar...hafif lekelenme başladı galiba adet olacağım....hayırlısı olsun bakalım....hayırlı cumalar hepinize...
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kuzunaz, aycanisa, ayferrrr, bubuş, yavruceylan1
günaydın kıslarr hoşgeldiniz
gunaydın zuzuuuuuuuudelikafadulden
ya lıstede benım yaşım hala 21 gorunuyo 29 um sekerım...eskı lısteden guncelleyınce kaldı öle.
neyse moral oluyo....
ya bısey sormustum dun oole herkese ama cevap gelmedı.bu bögurtlen kokunu adetın ılk gunu son gunu falan bı gunu varmı başlamaya.ayrıca ıncır gıbı 21 gun kullan 7 gun ara ver oluyomu..
Bide ben eşime keçiboynuzu başlamıstım ama ıstıkrarlı olamadık.çok zor yaw allah yardım etsın.Bi gun unuttuk bıgun ıcmedı derken kaldı..zaten eşimde bı sorun yokda ıste ne bılıyım...
adetlıyken içmeye baslamıstım ben ara vermiyorsun hergün içilebilir sanırım ben içiyorum ara vermeden
gunaydın zuzuuuuuuuudelikafadulden
ya lıstede benım yaşım hala 21 gorunuyo 29 um sekerım...eskı lısteden guncelleyınce kaldı öle.
neyse moral oluyo....
ya bısey sormustum dun oole herkese ama cevap gelmedı.bu bögurtlen kokunu adetın ılk gunu son gunu falan bı gunu varmı başlamaya.ayrıca ıncır gıbı 21 gun kullan 7 gun ara ver oluyomu..
Bide ben eşime keçiboynuzu başlamıstım ama ıstıkrarlı olamadık.çok zor yaw allah yardım etsın.Bi gun unuttuk bıgun ıcmedı derken kaldı..zaten eşimde bı sorun yokda ıste ne bılıyım...