• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yavruceylan cım semran cım emiragam cım karde cim veeee sumeyrat cım hoşgeldiniz nasılsınızopuyorumnanaktan

benim adetlerim düzensiz.evlenmeden öncede düzensizdi.geçen ay yumurtlamam olmadı klomen kullandım.bu ay bıdaha klomen kullanıorum.bakalım ne olcak bilmiyorum.birde fsh ve lh yüksek çıkmıştı.bu ay yine yaptırdım hormon testlerini ama sonucu almadım çarşamba gidicem 10. günüm yumurtaların durumuna bakıcak sanırım doktor.bu konulardada cahilim aslında burdaki yazıları okuyupta öğrendim bi çok şeyi.bendeki durum bu sizin ne sorununuz var?:

nasılda alışmışım kayracım size geçen hafta dedemi kaybettik çok yaşlıydı allah rahmet eylesinaklım hep sizdeydi bugün eve geldim

Sende hoş geldiiiiin
eşim gelebne kadar takılayım dedim
maça gitti
gelsin canına okuyacağım
seninki dönmedi mi daha???a.s.

yok canım benden izinli bugün aşkım birazda arkadaşlarını görsün işten bi geliyo hep ediyle büdü gibi yan yanayız azıcık arkadaşlarını görsün dedim iyi etmişmiyim yalnız heran geleb,ilir habersiz çıkarsam rabbime emanet olun kızlar

benim adetlerim düzensiz.evlenmeden öncede düzensizdi.geçen ay yumurtlamam olmadı klomen kullandım.bu ay bıdaha klomen kullanıorum.bakalım ne olcak bilmiyorum.birde fsh ve lh yüksek çıkmıştı.bu ay yine yaptırdım hormon testlerini ama sonucu almadım çarşamba gidicem 10. günüm yumurtaların durumuna bakıcak sanırım doktor.bu konulardada cahilim aslında burdaki yazıları okuyupta öğrendim bi çok şeyi.bendeki durum bu sizin ne sorununuz var?:

İnşaaalllaaah iyi çıkar sonuçlar
Ne kadar yüksek çıktılar ki canım
Bizim 8 aydır korunmamıza rağmen bebişimiz olmuyo
bende de lh fsh dan 1.5 kat kadar yüksek
diğerleri temiz
Bi bakılmayan hsg kaldı
gelecek ay klomene başlayacağız bizde

dedemin vefatı bana ölümü hatırlattı.HER CANLI BıR GÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR.gerçeği var.

yok canım benden izinli bugün aşkım birazda arkadaşlarını görsün işten bi geliyo hep ediyle büdü gibi yan yanayız azıcık arkadaşlarını görsün dedim iyi etmişmiyim yalnız heran geleb,ilir habersiz çıkarsam rabbime emanet olun kızlar

Tamam canım sende Rabbime emnet ol
ama bu günü değerlendir her ihtimale karşılık :kedi:
Bir doktora soru sorma sitesinde 38. gününde hamile olan birini okudum
Adetleri düzensizmiş onun
Rabbin istedikten sonra her şekilde veriyo

nasılda alışmışım kayracım size geçen hafta dedemi kaybettik çok yaşlıydı allah rahmet eylesinaklım hep sizdeydi bugün eve geldim

yaaa çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin sizlerede sabır versin canım rabbim taksiratını affetsin inşalllah burası tiryakilik yapıyo ben kaçtan beri burdayım sabah bi giriyorum iş arası geliyorum bi bakıp tekrar temizliğe devam ediyorum

İnşaaalllaaah iyi çıkar sonuçlar
Ne kadar yüksek çıktılar ki canım
Bizim 8 aydır korunmamıza rağmen bebişimiz olmuyo
bende de lh fsh dan 1.5 kat kadar yüksek
diğerleri temiz
Bi bakılmayan hsg kaldı
gelecek ay klomene başlayacağız bizde

inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.aslında bende hsg ye baktırmak istiyorum ama korkuyorum.acaba tüpler tıkanık olsa her şekilde çözümü varmı bunun

Allah rahmet eylesin canım :Saruboceq:
Mekanını cennet kılsın :Saruboceq:
Size de sabırlar versin :Saruboceq:
Ölüm büyük küçük hiç kimseye yakışmıyor diyoruz ama hemen yanıbaşımızda işte
Yine de Rabbim sıralı ölüm versin evlat acısıyla sınamasın bizleri :Saruboceq:

inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.aslında bende hsg ye baktırmak istiyorum ama korkuyorum.acaba tüpler tıkanık olsa her şekilde çözümü varmı bunun

Bildiğim kadarı ile laproskopi ile açılmaya çalışılıyor ama kesin değil
Örneğin bu topikte aycasinanın iki tüpüde tıkalıydı laproskopi ile açıılmamış
ama Rabbim nazarlardan korusun şimdi hamiş
Üstelik ikiz bile olabiliiiiir
Rabbimden hiç ümit kesmemeliyiz
Öyle büyük öyle keremi bol ki
yeterki izin versin
Bende korkuyorum hsgden ama bi o kaldı bakılmayan
Bu arada amiiiin cümlemizin içinde inşaaaalllaaah :Saruboceq:

Back