Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ceylancımmm:asigim:
kayra ben geldim özlemişim sizi yavru ceylan semran su meyrat hepinize selamlar
Sende hoş geldiiiiin
eşim gelebne kadar takılayım dedim
maça gitti
gelsin canına okuyacağım
seninki dönmedi mi daha???a.s.
benim adetlerim düzensiz.evlenmeden öncede düzensizdi.geçen ay yumurtlamam olmadı klomen kullandım.bu ay bıdaha klomen kullanıorum.bakalım ne olcak bilmiyorum.birde fsh ve lh yüksek çıkmıştı.bu ay yine yaptırdım hormon testlerini ama sonucu almadım çarşamba gidicem 10. günüm yumurtaların durumuna bakıcak sanırım doktor.bu konulardada cahilim aslında burdaki yazıları okuyupta öğrendim bi çok şeyi.bendeki durum bu sizin ne sorununuz var?:
yok canım benden izinli bugün aşkım birazda arkadaşlarını görsün işten bi geliyo hep ediyle büdü gibi yan yanayız azıcık arkadaşlarını görsün dedim iyi etmişmiyim yalnız heran geleb,ilir habersiz çıkarsam rabbime emanet olun kızlar
nasılda alışmışım kayracım size geçen hafta dedemi kaybettik çok yaşlıydı allah rahmet eylesinaklım hep sizdeydi bugün eve geldim
İnşaaalllaaah iyi çıkar sonuçlar
Ne kadar yüksek çıktılar ki canım
Bizim 8 aydır korunmamıza rağmen bebişimiz olmuyo
bende de lh fsh dan 1.5 kat kadar yüksek
diğerleri temiz
Bi bakılmayan hsg kaldı
gelecek ay klomene başlayacağız bizde
nasılda alışmışım kayracım size geçen hafta dedemi kaybettik çok yaşlıydı allah rahmet eylesinaklım hep sizdeydi bugün eve geldim
hoşbulduk kayra sağol sen nasılsın
inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.aslında bende hsg ye baktırmak istiyorum ama korkuyorum.acaba tüpler tıkanık olsa her şekilde çözümü varmı bunun