• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kız sabahtan beri burdayız baya yol katettik.kaydirigubbakcemile4.kuzunaz kız oku oku bitmez.:ecrin_bebek:

kız sabahtan beri burdayız baya yol katettik.kaydirigubbakcemile4.kuzunaz kız oku oku bitmez.:ecrin_bebek:

evet yaa inşallah sadece geziyordur hasta filan değildir bi gelip selam verip iyiyim dese yeticek bana bekliycem bakalım geçte olsa bi bakar heralde kıssss kocanı bekletme artık kaydirigubbakcemile3

prlanta belki yakında müjde verir arkasından sen kuzucum yavruceylanım ayşe önümüzdeki ay inşallah sonra bütün kızlar arka arkaya çok haişimiz olacak inşalllaaahhh çokkk belki tatlıkızda verir yakında bi müjde bize opuyorumnanaktan
yaa öyle diyosun hıı.ne bilim bu sefer ümidim var bak gör yüzünüzü güldürecem.7 gün sonra adet olurum pazartesi adet olunca çarşamba igne vurdururum 7-8 gün igne tedavisi olur.sonra çatlatma ignesi olur.aralık 25 gibi aşılama olur ocak 3-4-5 gibi belli olur tam 1 ay var belli olmasına inşallah olurda yorulmayız artık

Mrb arkadaşlar...
sekiz yıllık evliyim ama bebişimiz olmuyor:( yumurtalarımda çatlama olmuyormuş.Yemediğim iğne kalmadı artık pes etmiştim ama bugün incir kürünü denemek istedim inşallah bu defa olur ....

yaa öyle diyosun hıı.ne bilim bu sefer ümidim var bak gör yüzünüzü güldürecem.7 gün sonra adet olurum pazartesi adet olunca çarşamba igne vurdururum 7-8 gün igne tedavisi olur.sonra çatlatma ignesi olur.aralık 25 gibi aşılama olur ocak 3-4-5 gibi belli olur tam 1 ay var belli olmasına inşallah olurda yorulmayız artık

seni ümitlendirmeyeyim canım ama belki bu ya rabbimin izniyle kendiliğinden gelir inşallah bu arada benim sağ göğüs ucu arada baya sancıyo ya niyeki:uhm:

evet yaa inşallah sadece geziyordur hasta filan değildir bi gelip selam verip iyiyim dese yeticek bana bekliycem bakalım geçte olsa bi bakar heralde kıssss kocanı bekletme artık kaydirigubbakcemile3
aboooov ben kocayı unuttum .akannehir.dermişim.tühhh şimdi bittim ben.kafamçokkarıştı
neyse ben gidip hazırlanayım.hihoyyyt.vakit bu vakit geldi çattı.delikafadulden.amaaan bide halay çekiyimde midem biraz sindirsin sonra zor oluyor şey..:teytey:.bak gör olacak bu ay .:hooray:.hadi ben çıkıyom yoksa cidden dövecek.:oklava:.akannehir

Mrb arkadaşlar...
sekiz yıllık evliyim ama bebişimiz olmuyor:( yumurtalarımda çatlama olmuyormuş.Yemediğim iğne kalmadı artık pes etmiştim ama bugün incir kürünü denemek istedim inşallah bu defa olur ....

canım hoşgeldin aramıza bende sekiz yıllık evliyim 9 a girdik incire havuçta kat sen canım havuç çatlamasını sağlıyormuş yumoşların belki duymamışsındır diye yazayım dedim inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına canım benim

aboooov ben kocayı unuttum .akannehir.dermişim.tühhh şimdi bittim ben.kafamçokkarıştı
neyse ben gidip hazırlanayım.hihoyyyt.vakit bu vakit geldi çattı.delikafadulden.amaaan bide halay çekiyimde midem biraz sindirsin sonra zor oluyor şey..:teytey:.bak gör olacak bu ay .:hooray:.hadi ben çıkıyom yoksa cidden dövecek.:oklava:.akannehir

hadi bakalım kendine iyi bak rabbime emanet ol canım benim:asigim:

seni ümitlendirmeyeyim canım ama belki bu ya rabbimin izniyle kendiliğinden gelir inşallah bu arada benim sağ göğüs ucu arada baya sancıyo ya niyeki:uhm:

inşallah dedigin gibi olur canım .hep beraber kalalım.gögsünün ucu niye agrırki bilemiyorum canım.

Mrb arkadaşlar...

canım geçmiş olsun a.s.
Rabbim tez zamanda muradını veriri kucağına inşaaalllaaah :Saruboceq: :Saruboceq:
bişiy soracağım sana
Yumurtam çatlamıyor demişsin sorunun için
Peki yumurtan oluştuğuna göre düzenli adet oluyorsundur
Fakat çatlamadığını ne belli ediyor??
Tahlilde felan mı çıkıyor yoksa takiple mi belli oluyor??
Nasıl anlaşılıyor yanii???ü
cevaplarsan çok sevinirim
Çünkü bende yumurtamın çatlaması konusunda merak içindeyim :uhm:

Back