• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

evet canım aynı apartmandayız şimdi görümceme gittiler kışı orda geçirecekler ama bize kesin gelirler arada yine yüz vermesemde oğullarınında evi yapıcak bişey yokki

yaa demekki damadın evinde rahat ediyor.demekki senin kaynan gezmeyi ve rahatı seviyor

bayramda üç gün ordaydık yani çiftlikte oturuyorlar biz bayramları orda geçiririz biz 3 cü gün akşam döndük 4 cü günün sabahı bi baktım gelmişler yine yapıcak bişeyde yok onlarda yalnızlıktan sıkılıyolar heralde yada torunları özlüyorlar ama insan birazda anlayışlı olur dimi
yaa tabiki canım.evde misafir oldugu zaman iş güçte bitmiyor.gece şeyttirmek istesende evde birileri oldugu için zevk bile alamaz insan .sende annenlere git gez evde durma

yaa tabiki canım.evde misafir oldugu zaman iş güçte bitmiyor.gece şeyttirmek istesende evde birileri oldugu için zevk bile alamaz insan .sende annenlere git gez evde durma

istediğim kadar gidip gezeyim beklerler akşam gelirler o yoluda denedim canım fayda etmedi kendilerine burdan bi ev almadan rahat yok bana

benim kaynananın bir huyu var yüz ver yanında senelerce kalsın o yüzden benim konuya yaklaşımım ters yani.herşeyin bir yolu yordamı var demi

iyi akşamlar kızlar ne yaptınız ben yokken bu gün yoktum pek giremedim
hamiş haberleri varmı bakalımkaydirigubbakcemile2

istediğim kadar gidip gezeyim beklerler akşam gelirler o yoluda denedim canım fayda etmedi kendilerine burdan bi ev almadan rahat yok bana
ne diyim canım allah yardımcın olsun .psikolojik olarak etkilenirsin ve bu istedigin bebek için bile önemli

benim kaynananın bir huyu var yüz ver yanında senelerce kalsın o yüzden benim konuya yaklaşımım ters yani.herşeyin bir yolu yordamı var demi

evet aynen ben eşimle başbaşa çok mutluyum eşimde öyle ev üstüne ev olmuyo kesinlikle rabbim hastalık verip ele muhtaç etmesin hiçbirimizi

iyi akşamlar kızlar ne yaptınız ben yokken bu gün yoktum pek giremedim
hamiş haberleri varmı bakalımkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım nasılsın henüz yeni bi haber yok ama inanıyorum çok çok kısa bi zamanda iki haber alacağımızı düşünüyorum canım hayırlısı bakalım sende nasıl gidiyo

haydi kayracım anacım ben çıkıyom sende çık.git kocacıgının yanına ..eşim böle böle.akannehir bakıyor bana bilemiyorum niye öle bakıyor sanki dövecek mi.kaydirigubbakcemile yada .:mymeka: ve yahutta .:tomato:bişeymi fırlatacak yada.Şeniz öpecekmi yoksa amaaaaan be .hihoyyyt

haydi kayracım anacım ben çıkıyom sende çık.git kocacıgının yanına ..eşim böle böle.akannehir bakıyor bana bilemiyorum niye öle bakıyor sanki dövecek mi.kaydirigubbakcemile yada .:mymeka: ve yahutta .:tomato:bişeymi fırlatacak yada.Şeniz öpecekmi yoksa amaaaaan be .hihoyyyt
eşimde baktıda yazıma hoşuna gitti yalnız öpücük çıkmamış kesin öpecek .Şeniz

:roflol: alemsin neşecim ya bence artık bana zaman ayır diye bakıyordur sana hadi kocanın yanına git benimki asker yollamaya gitti canım yoksa bu kadar duramazdım zaten rabbime emanet ol opuyorumnanaktancanımcım

hoşgeldin canım nasılsın henüz yeni bi haber yok ama inanıyorum çok çok kısa bi zamanda iki haber alacağımızı düşünüyorum canım hayırlısı bakalım sende nasıl gidiyo

iyiyim canım m:sm_confused:CADIARZUisafirlikler falan akşam oldu
bu arada benim yumoşlar harekette ne oluyosa anlamadım

o iki haber kimden gelecek sence kayracım

prlanta belki yakında müjde verir arkasından sen kuzucum yavruceylanım ayşe önümüzdeki ay inşallah sonra bütün kızlar arka arkaya çok haişimiz olacak inşalllaaahhh çokkk belki tatlıkızda verir yakında bi müjde bize opuyorumnanaktan

Back