• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

inşallah olumlu sonuçlar alırsın canım.aslında bende hsg ye baktırmak istiyorum ama korkuyorum.acaba tüpler tıkanık olsa her şekilde çözümü varmı bunun

semrancım ben rahim filmin de öğrenmiştim tüplerimin tıkalı olduğunu tek çözüm tüp bebekmiş ameliyatla açlışmazmı dedim ama olmazmış tüp denedim bir defa ama tutmadı 2 hayırlısıyla senin rahatsızlığın varmı

çok şükür canım iyiyim sizler geldikçe daha iyi oluyorum birlikten kuvvet doğar inşallah hepimiz çok yakında hamiş kalıp bebeklerimizi anlatıcaz burdan resimlerini göstericez canım

ayyyy amiiiin amiiiin
Kıs ne güsel şeyler diyon sen
Bu arada bir insan bu kadar bir gün içinde ruh hali değişir
Sabah ölüyodum yorgunluktan
akşamüstü patlıyodum sıkıntıdan
Şimdi ise maaaşşşaaalllaah iyiyim
dualar ve sizler çok iyi geldiniz wallaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

semrancım ben rahim filmin de öğrenmiştim tüplerimin tıkalı olduğunu tek çözüm tüp bebekmiş ameliyatla açlışmazmı dedim ama olmazmış tüp denedim bir defa ama tutmadı 2 hayırlısıyla senin rahatsızlığın varmı

benim adet düzensizliğim var.fsh ve lh yüksekti geçen aylarda.klomene başladım 3 ayım bu ay bu ilaçta geçen ay yumurtlama olmadı:( ne yazıkki.bakalım bu hafta çarşamba gidicem son durumumu öğrenmeye

Tamam canım sende Rabbime emnet ol
ama bu günü değerlendir her ihtimale karşılık :kedi:
Bir doktora soru sorma sitesinde 38. gününde hamile olan birini okudum
Adetleri düzensizmiş onun
Rabbin istedikten sonra her şekilde veriyo

evet haklısın ceylancım başka topikte bi birinin yazısını okudum dr a gitmiş serophene diye bi ilaç kullanmış klomen gibi dr yumurtaların hiç büyümemiş demiş bir iki hafta sonraki yazısında hamile yazısını görünce şaşırdım kaldım hani hiç büyümemişti ee rabbim isteyince hiçbirşey imkansız olaz bakalım bi gelsinde en son dün sabah çalışmıştık sabahları sperm kalitesi daha iyi oluyomuş ama eşimin umurunda değil sperm kalitesi filan neyse utandımmm:kedi::kedi:

Herhangi bir belirtisi yok demi bu meretin???
Yani düzenli adet görüyorsun değil mi canım???
Yanılmıyorsam aycasina düzenli adet oluyordu???
Bi de atılan yumurta tüpte ne oluyo orada kalıyo mu eriyo mu döllenmeyince???

Yalnız kızlar umut tacirliği yapmak istemem ama yanı başımda olduğu için yazzıyorum
arkadaşımın yengesi en küçüğü13 14 yaşında olmak üzere iki çocuğu vardı
3. istediler
1 yıl olmayınca dra gittiler
İki tüp de tıkalı çıktı
Dr tüp bebek dedi istiyosanız
Onlarda var zaten diye vazgeçtiler
Yalnız kadın 36 yaşında hani diyor ben riskli haöilelik isyemiyorum 40 yaşında felan
Korunayım mı diye soruyor
Dr da kesin olmaz boşa korunma diyor ki bu benim de drum aynı zamanda
veee
Kadın iki ay sonra hamile
Şu anda 4 yada 5 aylık hamişş
Rabbim büyük kızlar

ayyyy amiiiin amiiiin
Kıs ne güsel şeyler diyon sen
Bu arada bir insan bu kadar bir gün içinde ruh hali değişir
Sabah ölüyodum yorgunluktan
akşamüstü patlıyodum sıkıntıdan
Şimdi ise maaaşşşaaalllaah iyiyim
dualar ve sizler çok iyi geldiniz wallaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benimde olur öyle eskişehirin havası gibi bir günde dört mevsim yaşarız burda bende bazen öyle oluyorum canım bana da burası yani sizler çok çok çok iyi geliyosunuzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet haklısın ceylancım başka topikte bi birinin yazısını okudum dr a gitmiş serophene diye bi ilaç kullanmış klomen gibi dr yumurtaların hiç büyümemiş demiş bir iki hafta sonraki yazısında hamile yazısını görünce şaşırdım kaldım hani hiç büyümemişti ee rabbim isteyince hiçbirşey imkansız olaz bakalım bi gelsinde en son dün sabah çalışmıştık sabahları sperm kalitesi daha iyi oluyomuş ama eşimin umurunda değil sperm kalitesi filan neyse utandımmm:kedi::kedi:

walla pek utanacak bişiy kalmadı artık
Döktük bütün çamaşırları ortaya :utangac: :utangac: :utangac:
Aslında çalışmasak bende kalite yüzünden sabahları olsun diyicem ama işte o zamanda sabah 5 gibi kalkmak lazım
Peşine duş, şaç, fön, kahvaltı ,hazırlık, evi topla derken oooooo
bissürü iş wallaaa...
Bi de ben nanemollayımdır üşütürüm kesin
buralar soğuk tıpkı eskişehir gibi ayazı hiç eksik olmaz

ya kızlar yeni gelen mesajları okumak için herseferinde sayfayı yeniliyorum.bunun kolay bi yolu yokmu öğretin şu zavallı yeni arkadaşınıza:)

walla pek utanacak bişiy kalmadı artık
Döktük bütün çamaşırları ortaya :utangac: :utangac: :utangac:
Aslında çalışmasak bende kalite yüzünden sabahları olsun diyicem ama işte o zamanda sabah 5 gibi kalkmak lazım
Peşine duş, şaç, fön, kahvaltı ,hazırlık, evi topla derken oooooo
bissürü iş wallaaa...
Bi de ben nanemollayımdır üşütürüm kesin
buralar soğuk tıpkı eskişehir gibi ayazı hiç eksik olmaz

haklısın çalışırken bendede aynı sorun o yüzden akşamlarıydı hiç eskişehire geldinmi yoksa bizim ayazın methi mi geldi oralara

ya kızlar yeni gelen mesajları okumak için herseferinde sayfayı yeniliyorum.bunun kolay bi yolu yokmu öğretin şu zavallı yeni arkadaşınıza:)

canım ya F5 yada bi sayfa geriye gidip tekrar son sayfaya gelebilirsin benim bildiğim bu sinir oluyorum bu duruma ayrıca

haklısın çalışırken bendede aynı sorun o yüzden akşamlarıydı hiç eskişehire geldinmi yoksa bizim ayazın methi mi geldi oralara

geldim gelmem mi???
Ben Afyonda okudum ve çalıştım
ev arkadaşım canım eskişeherli bi tatardı
Enfes çiğ börek yapardı eli çok lezzetliydi
Şimdi yeni 3 aylık bi kızı var
ailesinin evi eski hale çok yakındı.
hani şu içi kafeler olan hal
O zamanlar yedik oranında soğuğunu
erzurumun afyonun erzzincanın ve eskişehirin ha bi de kütahya ilee ankaranın suğuklarınıda yemişliğim vardır
Üstelik hiç sevmem soğuğuu
düğünleri içinde gelmiştik en son 3 yıl önce
Çok güzel olmuştu şehir bayılmıştım
Nasip olursa görüşürüz seninle de
Çok istiyoruz arkadaşları ziyaret etmeyi

geldim gelmem mi???
Ben Afyonda okudum ve çalıştım
ev arkadaşım canım eskişeherli bi tatardı
Enfes çiğ börek yapardı eli çok lezzetliydi
Şimdi yeni 3 aylık bi kızı var
ailesinin evi eski hale çok yakındı.
hani şu içi kafeler olan hal
O zamanlar yedik oranında soğuğunu
erzurumun afyonun erzzincanın ve eskişehirin ha bi de kütahya ilee ankaranın suğuklarınıda yemişliğim vardır
Üstelik hiç sevmem soğuğuu
düğünleri içinde gelmiştik en son 3 yıl önce
Çok güzel olmuştu şehir bayılmıştım
Nasip olursa görüşürüz seninle de
Çok istiyoruz arkadaşları ziyaret etmeyi

yaaa gerçekten gelirsen görüşürüz canım çok sevinirim evet çok ayazdır burası ayyy inşallah gelirsin canım yaa :dance:

selam kızlar nasılsn uzun zamnd yazamadm napıosnuz nasıl gidio varmı güzel habr

hoşgeldin canım ayçanisa eti puf adalex arkadaşlarımız hamile ama önümüzdeki aydada hamile adaylarımız var çoğu arkadaşımız tedaviye başlıyor canım sen ne alemdesin

Back