• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

opuyorumnanaktan
kızlar merhaba... ben fazla burda olamazsamda kuzunazcımın listesinde adım vardı... ve çok şükür rabbime HAMİLEYİM....inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldurur... Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhh...

canımne güzel bi haber hayırlısı olsun saglıkla al kucagına

kızlar merhaba... ben fazla burda olamazsamda kuzunazcımın listesinde adım vardı... ve çok şükür rabbime HAMİLEYİM....inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldurur... Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhh...

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok sevindim yaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize çok dua et.
listeye baktım da sen bal tarçın kullanmışsın di mi?

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalllaaahhhh kızlar işte ikinci hamilemizzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çok sevindimmmm
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey:

tiryakcım henüz belli değil perşembe belli olacak benımkide aynı seyi söyledi dememişmiydim ben sana inanmadın bana demişti
ben bi kocama sorayım bakalım baska hamile kalan olacak mı diye :))

hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

kıslar off çok uykum var yine ya bayılacam resmen uykusuzluktan :(

opuyorumnanaktan

canımne güzel bi haber hayırlısı olsun saglıkla al kucagına

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok sevindim yaa Rabbim kucağına almayı nasip etsin bize çok dua et.
listeye baktım da sen bal tarçın kullanmışsın di mi?

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalllaaahhhh kızlar işte ikinci hamilemizzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çok sevindimmmm
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallahh
:teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallahhh en yakın zamanda sizlerde burda güzel haberler verirsiniz....ben 2 ay önce polen bal tarçın kullanmıştım baktım bebeğin geleceği yok bırakmıştım... ben yinede faydası olduğuna inanıyorum... Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallahhh...

noluyoo be bugünn valla tırstımm artıkk haa.. bugün hamileler günüde bizimmi haberimiz yokk.... neyse canım çok tebrik ederim yaa:dance:

kayraaa şimdi kafanı resetleyip iyice konsantre oluyosun bize yeni bir sayı vermen lazımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet önümüzdeki ay kaç kişi hamile kalır (Allah bilir tabi de sen içinden geçeni yaz)
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

tiryakcım henüz belli değil perşembe belli olacak benımkide aynı seyi söyledi dememişmiydim ben sana inanmadın bana demişti
ben bi kocama sorayım bakalım baska hamile kalan olacak mı diye :))

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşaallah canımm
ayy zaman geçmek bilmiyo saat bi 11 olsaaa:sinifsinif:

anaaaa :))) vallla kayracık çok yakın bir zamanda bir hamile haberi daha var diyordu ama bu kadar da yakın olacağını sanmıyordum süper ya maşallah hadi kıslar ayağınızı sürtün iyice isimlerimizi söyleyin kayra kuzunaz ayşe evin yavruceylan alpy aymes ve daha aklıma gelmiyor isimlerimizi söyleyip ayağınızı sürtün maşallah :nazar:

anaaaa :))) vallla kayracık çok yakın bir zamanda bir hamile haberi daha var diyordu ama bu kadar da yakın olacağını sanmıyordum süper ya maşallah hadi kıslar ayağınızı sürtün iyice isimlerimizi söyleyin kayra kuzunaz ayşe evin yavruceylan alpy aymes ve daha aklıma gelmiyor isimlerimizi söyleyip ayağınızı sürtün maşallah :nazar:

kayranın 6. hissi kuvvetlıymıs gercekten kaydirigubbakcemile3

abla ben kayradan çok korktumm yakafamçokkarıştı:bbo:akannehir

kayraaa şimdi kafanı resetleyip iyice konsantre oluyosun bize yeni bir sayı vermen lazımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet önümüzdeki ay kaç kişi hamile kalır (Allah bilir tabi de sen içinden geçeni yaz)
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3çok ciddiyim üç kişi hamile haberi vericek bence bunlarda önümüzdeki ay ama bugünlerdeiki hamile haberri daha alırsak şaşırmıycam rabbimin izniyle inşalllaaahhhh rabbim istemezse yaprak bile düşemez dalından

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşaallah canımm
ayy zaman geçmek bilmiyo saat bi 11 olsaaa:sinifsinif:

Tiryakcım şu duayı oku;

''Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!''

İnş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın canım.

sürdüm canım inşallahhh hepiniz en yakın zamanda hamile kalacaksınız inşallahhh....:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3çok ciddiyim üç kişi hamile haberi vericek bence bunlarda önümüzdeki ay ama bugünlerdeiki hamile haberri daha alırsak şaşırmıycam rabbimin izniyle inşalllaaahhhh rabbim istemezse yaprak bile düşemez dalından
ayy kim acabaa bee o üç kişi.. ama ben şöle tahmin ediyorum. kuzunaz,alpy diğeride ayşee olcak içimden öle geçiyoo haa bide benim dediğmde çıkıyomuş:1shok:

Back