Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı sabahlar kızlar ya topiğe neler oluyo böyle şimdide zor girdim neyse hayırlı cumalar kızlar
sanırım bu saldırı olayı bitmedi hala
şükür canım iyiyim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim inşallah bu saldırıları yapanları bi bulsam biliyorum ne yapacağımı ne istiyolarsa uyussslarklava::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
kuzum ne sordun bana görmedim valla canım ya siteye girmekte zorluk çekiyoruz biliyorsun
bunu sormuştum ablanerde abla yaa ağrmdaa kalmadı gitti..valla öle ne iğneymiş bu yaa. bişey sorcam abla sanda oldumu öle bu son kullandığım cyclo progynova yı kullanmaya başladığım zaman yani o beyazlarını kulanırken benden hep kahverengii daha doğrusu çamur gibi çamur gibi akıntı geldi.. ama nezman dozu düştü yani kahverengi olanlara geçtim oda kesildi. çok şaşkınm gerçekten yaa
aa inanamıyorum canım çok sevindim inşş sene hamişsindirr..günaydın kızlar
dün giremedim bi türlü topiğe hep hata verdi
size bi haberim varrr
dün şeytan dürttü dayanamadım test yaptım vee çift çizgi çıktı
ama çok inandırmıyorum kendimi bi kere bozuk test denk gelmişti bana yine öyle olur die korkuorum
sabah gittim kan verdim 11 de çıkcak sonuçlar
dua edin nolur, testimin fotosunu çekip göstercem size hayal görüp görmediğimi teyit etmek içinn
günaydın kızlar
size bi haberim varrr
ama çok inandırmıyorum kendimi bi kere bozuk test denk gelmişti bana yine öyle olur die korkuorum
dua edin nolur, testimin fotosunu çekip göstercem size hayal görüp görmediğimi teyit etmek içinn
günaydın kızlar
size bi haberim varrr
bunu sormuştum abla
günaydın kızlar
size bi haberim varrr
çok sağol abla çok tşkr ettimcanım neşenin dediğini göre beyazlar e2 yani östrojen kahverengilerde progesteran hormonuymuş benim bu kahve rengi lekeler oldu ama ilaç kullanırken değil bir ara 15 gün filan sürdü dr a gittim dediki östrojen eksikliğinden kaynaklanıyor rahim kendini yenileyemiyor demişti rahmin dökülecek kadar kalınlaşması için progesteran gerekiyor canım progesteranda yumurta çatlayıp serbest kaldıktan sonra salgılanıyor vücutta bence o iğneler senin yumurtlamanı doldur du dolayısıyla yumurtlama olmayınca progesteran da olmuyor ve adette olmuyorsun normalde doğum kontrol haplarıda yumurtlamayı durdurur ama adet olmak için gereken hormonlarıda verir bir yandan östrojen progesteron gibi canım ama sende neden bu lekeler oldu tam olarak bilemiyorum yani inşallah olursun canım
günaydın kızlar
size bi haberim varrr
tiryakçım seninde ikiz olursa hiç şaşırmıycam topiğimiz ikiz kaynıycak inşallllaaaahhhh