• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kıslar siteye giremedim bir türlü tiryakcığım sana bişi sölicem ben bunu hissettim ama sana sölemek istemedim üzüldüm canım ama ya valla ama inşallah olur eczane testleri yanılmaz aslında yani negatifte yanılırda pozitifte yanılmaması lazım
ya evet ama demkki oluyomuş abla

yaa benim bu kırmızılar hala teşrif etmediler herhangi bir belirtiside yok eğer salı gününe kadar olmazsamm. dr uda bırakacam soğan kürüne başlıcam valla.

afiyet olsun canım benım yerimede ye ben yiyemiyorum

canım benim büyük konuşmayayım ama senin yerinde olmak isterdim bebişim göbüşümde olurdu en azından mutlumusun canım eşin ne alemde etraftakiler ailene söledinmi nasıl karşıldılar anlatsana biraz

inşallah gelir artık canım ya bu ne böyle yedi aymı oldu

ya bu siteye niye yapıyorlar bunu delircem yaa sinir geldi

sen gerçekten başla soğana salı günü bu ne böyle çatlar insan artık canım

offf birazdan yemek yapmaya gidicem yaaa hiç bitmiyo ev işleri nedir bu kadar anlamadım gitti

Slm kıslar ben ancak gelebildim kusura bakmayın biraz işlerim vardı ayşecim burdaymış nasılsın canımcım dün için kusura bakma

cnm benim önemli değil dün uykun vardı sanırım yaa eti puf hamileymiş Allahım bu ne güzel haber
çok mutlu oldum yavaş yavaş ilerliyoruz,inşallah sıra bizede gelir kuzucum
bugün biraz canım sıkkın fertilaid'imi annemde unuttum 1 gün kaybım oldu
umudumu ona bağladım ne yapayım denemediğim şey kalmadı
bu vitaminle hamile kalan yeşimmm arkadaşla irtibattayım sürekli

cnm benim önemli değil dün uykun vardı sanırım yaa eti puf hamileymiş Allahım bu ne güzel haber
çok mutlu oldum yavaş yavaş ilerliyoruz,inşallah sıra bizede gelir kuzucum
bugün biraz canım sıkkın fertilaid'imi annemde unuttum 1 gün kaybım oldu
umudumu ona bağladım ne yapayım denemediğim şey kalmadı
bu vitaminle hamile kalan yeşimmm arkadaşla irtibattayım sürekli

evet canım eti puf hamile inşallah sıra bize gelir ve inşallah sende fertilaidten fayda görürsün canım 1 günden bir şey olmaz ama üzülme canım bu arada benim bugün adetimin 21. günü cycylo progynova kullanıyorum biliorsun ama sanki adet olacakmışım gibi şişkinlik ve his var 1 hafta önceden başlar mı bu belirtiler ağrı gibi şeylerde hissediyorum karnısım da :))

yok valla ne yaptıysam gecmedı kayra ayva cekırdegı ile yapragı iyi geliyor dedi onuda yaptım fayda etmedi şimdi üzüm pekmezini kaynatıp sıcak sıcakiçine karabiber atıp onu içicem deneyeyım gecmesse artık bakacaz bi çaresine

aycasinacığım
Canım biliyorum öksürük zor bir durum
ama bildiğim kadarı ile hamilelere hiçbir bitki çayı önerilmiyor
Gerçi sen anladığım kadarı ile bir kere kullanmışsın ama yine de dikkatli olmanı ve druna danışmanı tavsiye ederim canım benim.
Benim arkadaşımda ilk aylarında üşüttü ve iyi geliyor diye yeşil çay içmeye başladı epey içti günde iki bardak ama sonra kanama başladı
Dr bi türlü sebebini bulamayınca sen ne yiyip içiyorsun diye sordu da o zaman ortaya çıktı
Hiç bir bitki çayı içmemesi gerektiği
Sadece ıhlamur o da günde bir bardak olmak şartıyla dedi
Şimdi sende lütfen dikkatli ol
belki iyi gelir diye söylüyorum
süt+bal+karabiber sıcak sıcak iç
doğal antibiyotik ve besleyicidir
Çok endişe edersen karabiber katma
O bile kesecektir canım öksürüğünü
opuyorumnanaktan

evet canım eti puf hamile inşallah sıra bize gelir ve inşallah sende fertilaidten fayda görürsün canım 1 günden bir şey olmaz ama üzülme canım bu arada benim bugün adetimin 21. günü cycylo progynova kullanıyorum biliorsun ama sanki adet olacakmışım gibi şişkinlik ve his var 1 hafta önceden başlar mı bu belirtiler ağrı gibi şeylerde hissediyorum karnısım da :))

canım valla umudunu kırmak istemem ama bende malatyada baya önceden karnımda şişlik aşırı sertlik ve sancı hissettim hamileyim sandım ama çatlama iğnesinden 17 gün sonra adet oldum inşallah olmazsın sen ne zaman başlıyosun aşılamaya

canım valla umudunu kırmak istemem ama bende malatyada baya önceden karnımda şişlik aşırı sertlik ve sancı hissettim hamileyim sandım ama çatlama iğnesinden 17 gün sonra adet oldum inşallah olmazsın sen ne zaman başlıyosun aşılamaya

Son düzenleme:

canım benim umudum yokki kesinlikle benim umudum adet olmakta ilaç kullanıyorum olmak için adet olur olmaz soluğu umut tüp bebek merkezinde alacağım dualarınıza çok ihtiyacım var

canım benim umudum yokki kesinlikle benim umudum adet olmakta ilaç kullanıyorum olmak için adet olur olmaz soluğu umut tüp bebek merkezinde alacağım dualarınıza çok ihtiyacım var

sen geçen adetinde neden aşılamaya başlamadında şimdi adetinde başlıcaksın?
benim doktorum aşılama yapayım dedide ben istemedm keşke yapsaydım gerrçi benim sorunum ne anlamadım yaa:(
yumuyrtlamam biraz düzeldi gibi eskisi gibi tembel değil adet olabiliyorum
yumoşlarımda ilaçlada ilaçsızda biras büyüyor
eeee niye hamile olamıyorum offf :(

Back