• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Tiryakcım şu duayı oku;

''Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!''

İnş hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın canım.

okuyım canımm annanem öğretmişti bu duayı küçükken :)
çok korkuyorum aradığımda negatif derler diee:sinifsinif:

ayçacığım senide listede hamiş yazdım perşembeye kadar bekleyemedim yani ikizler kesinleşsin diyordum ama olsun çok ta yakıştı adının yanına eti-puf a da yazayımda bari bereketimiz artsın

sürdüm canım inşallahhh hepiniz en yakın zamanda hamile kalacaksınız inşallahhh....:CüvCüv:

nasıl oldu canım anlatsana bizi meraklandırma bu arada kıslar belirtiler yazın hadi neler hissediyorsunuz tiryak sende belirtiler var mı canım

Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşaallah canımm
ayy zaman geçmek bilmiyo saat bi 11 olsaaa:sinifsinif:

çoğu gitti azı kaldı güzelim inşalllahhhh rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip eder ne kadar sürede gidip gelirsin çok bekletme bizi canım benim

ayçacığım senide listede hamiş yazdım perşembeye kadar bekleyemedim yani ikizler kesinleşsin diyordum ama olsun çok ta yakıştı adının yanına eti-puf a da yazayımda bari bereketimiz artsın

gördüm canım inşallah sizlerin isimlerinizin yanındada yazacak bende sürttüm iyice ayagımı teker teker

şimdi arıcam ama korkuyorummm
kalbim yerinden çıkcak sanki :(

aradım kızlar malesef negatifmiş
eczane testlerinden nefret ediyorummm

rabbim inşallah cuma günün cuma saatinin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün inşalllaaahhh bak cuma selası okunuyo hadi inşalllah

yaaa çok üzüldüm canım ama ümidini kesme sakın rabbim çok büyük daha hayırlı zaman gelmemiş demekki ne olur üzülme canım

kıslar siteye giremedim bir türlü tiryakcığım sana bişi sölicem ben bunu hissettim ama sana sölemek istemedim üzüldüm canım ama ya valla ama inşallah olur eczane testleri yanılmaz aslında yani negatifte yanılırda pozitifte yanılmaması lazım

kıslar siteye giremedim bir türlü tiryakcığım sana bişi sölicem ben bunu hissettim ama sana sölemek istemedim üzüldüm canım ama ya valla ama inşallah olur eczane testleri yanılmaz aslında yani negatifte yanılırda pozitifte yanılmaması lazım

canım bende ona sinir oluyorum zaten negatifte yanlış çıkması normal ama ben benden başka pozitifte yanlış çıkna rastlamadım:(
ne kadar kendimi kaptırmıyım sonucu bekliyim desemde çok moralim bozuldu hiç keyfim kalmadı

haklısın tiryakcım ama şükür bizim eşimizin ailemizin sağlığı yerinde üzme kendini yeni adet demek bence bebeğimize doğru başladığımız bir aylık yeni bir yolculuk olarak düşün canım

kıslar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz yemekten sonra

Back