• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar: kan sonuçlarıda gelsin halay çekeriz yine

düşünsenize sonradaa millet bu topice girenin ikizi oluyomuş diyip buraya doluşuyomuşş .. ne gülerim haazemuszemuskaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

valla böyle olursa kadınlar kulubünde bir ilk olacağız heralde topik olarak kaydirigubbakcemile3

ya gerçekten hissediyorum ama heralde en son ben hamile kalırım galiba içimden bi ses hep diyodu bugünlerde gelicek bi haber diye ama bir kişi daha hamile kalıcak ve çok yakında haber vericek bize inşallahhh kulüpte bi ilk olalım canım:nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:

ya gerçekten hissediyorum ama heralde en son ben hamile kalırım galiba içimden bi ses hep diyodu bugünlerde gelicek bi haber diye ama bir kişi daha hamile kalıcak ve çok yakında haber vericek bize inşallahhh kulüpte bi ilk olalım canım:nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:

Kayra yanlış hatırlamıyosam sen geçenlerde diyodun 2 kişi daha hamile kalıcak hissediyorum diye.herhalde bu iki kişiden biri tiryak olucak.acaba 2. kişi kim??
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Kayra yanlış hatırlamıyosam sen geçenlerde diyodun 2 kişi daha hamile kalıcak hissediyorum diye.herhalde bu iki kişiden biri tiryak olucak.acaba 2. kişi kim??
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

evet canım ya bilemiyorum kim ama kesin biri daha çok yakında haberi vericek sanki bize hayırlısı bakalım canım

inşallah herkes bebeişine kavuşur kim olursa olsun seviniyoruz sonuçta mutlu oluyoruz kayracım maşallah hislerinde yanılmıyorsun benim le ilgili bi hissin yokmu :))) ya tedaviye başlayacağız ama bende pek his yok hani varmısın yokmusunda adam vardı ya adını unuttum şimdi şey diyordu yarım yamalak yani işte öle yarım yamalak hissediyorum :))

evet canım ya bilemiyorum kim ama kesin biri daha çok yakında haberi vericek sanki bize hayırlısı bakalım canım

kuzuyla nese de tedaviye baslıyor yeni yılın haberlerinide onlardan alırız kayracım sende iğneni vurun erteleme bu ay

innnşş inşş!
ama bu ay aşılama yaptıracak çok kişi varız.yani önümüzdeki ay dananın kuyruğu kopar
:teytey: :teytey: :teytey:

kuzuyla nese de tedaviye baslıyor yeni yılın haberlerinide onlardan alırız kayracım sende iğneni vurun erteleme bu ay

inşallah rabbim yardım etsin bizi eli kucağı göbüşleri boş döndürmesin bu tedavi yollarından

inşallah herkes bebeişine kavuşur kim olursa olsun seviniyoruz sonuçta mutlu oluyoruz kayracım maşallah hislerinde yanılmıyorsun benim le ilgili bi hissin yokmu :))) ya tedaviye başlayacağız ama bende pek his yok hani varmısın yokmusunda adam vardı ya adını unuttum şimdi şey diyordu yarım yamalak yani işte öle yarım yamalak hissediyorum :))

canım benim senin için hep hissettiğim şey doğal yolla hamile kalıcaksın gibi ama bu aşılamanı yaptırma demek değil tabiki sen aşılamanı yaptırta hayırlısıyla test gününe yakın hissederim belki canım:)))

inşş bu ay kk nüfus patlaması olacakk.:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile4:emir_bebek:

inşaallah öyledir ama kan tahlilinin sonucu gelmeden kendimi frenlemeye çalışyorum son bi saat tahlil sonucu için kalbim yerinden çıkcak gbi
eşime bi şi demedim daha eğer hamileysem yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şimdiden ben sana demiştim di mi deicak :)))

canım benim senin için hep hissettiğim şey doğal yolla hamile kalıcaksın gibi ama bu aşılamanı yaptırma demek değil tabiki sen aşılamanı yaptırta hayırlısıyla test gününe yakın hissederim belki canım:)))

,doğal yolla hamile kalmam için bu ay kalmış olmam gerekiyor ama bana imkansız geliyor yada önümüzdeki ay aşılama yapılacak olmayacak ve sonrasında olacak belki dimi :(( bak üzüldüm şimdi gelsinde en kısa zamanda beni çok bekletmesinde

inşaallah öyledir ama kan tahlilinin sonucu gelmeden kendimi frenlemeye çalışyorum son bi saat tahlil sonucu için kalbim yerinden çıkcak gbi
eşime bi şi demedim daha eğer hamileysem yüz ifadesini tahmin edebiliyorum şimdiden ben sana demiştim di mi deicak :)))

bende eşime sorayımmı acaba ne hissediyorsun diye :))

tiryakçım seninde ikiz olursa hiç şaşırmıycam topiğimiz ikiz kaynıycak inşallllaaaahhhh

ayy canım inşaallahh çok isterimmm ama önce bi hamile olduğum kesinleşsin de inşaallahh:Saruboceq::Saruboceq:bu arada ayçanınki kesinleştimi ikiz olduğu??

evet ayçacım inşallah vurdurcam bu ay iğnemi bakalım benim bugün başladı yumurtlamam bakalım belki diyorum ama rabbime kalmış ne zaman nasip ederse o zaman

bende eşime sorayımmı acaba ne hissediyorsun diye :))

daha iyi bir fikrim var kuzu ayça kocasına sorsun bizim topicde kim hamile kalıcak diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onun kocası hissetmişti di mi hamile kalacağını ayçanın??

kızlar merhaba... ben fazla burda olamazsamda kuzunazcımın listesinde adım vardı... ve çok şükür rabbime HAMİLEYİM....inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldurur... Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallahhh...

,doğal yolla hamile kalmam için bu ay kalmış olmam gerekiyor ama bana imkansız geliyor yada önümüzdeki ay aşılama yapılacak olmayacak ve sonrasında olacak belki dimi :(( bak üzüldüm şimdi gelsinde en kısa zamanda beni çok bekletmesinde

ya ama üzülmene gerek yok canım benim en kısa zamanda hamile kalıcaksın rabbimin izniyle gerçekten bunu biliyorum çok kısa bi zamanda canım:asigim:

Back