Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde abla yaa ağrmdaa kalmadı gitti..valla öle ne iğneymiş bu yaa. bişey sorcam abla sanda oldumu öle bu son kullandığım cyclo progynova yı kullanmaya başladığım zaman yani o beyazlarını kulanırken benden hep kahverengii daha doğrusu çamur gibi çamur gibi akıntı geldi.. ama nezman dozu düştü yani kahverengi olanlara geçtim oda kesildi. çok şaşkınm gerçekten yaagünaydın herkese kıslar evinciğim biraz kafana takma ağrıların var az kaldı gibime geliyor ama ne ilaçmış ya yani ne iğneymiş ya farlutala direndi cyclo progynovayada direnirse yuhhh diyeceğim artık sen bekle biraz daha olmadı yine git dr a
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende hap kullanıyorum aralık 13 14 gibi adet olup tedaviye başlayacaz ama bu sıralar daha parmagımla ugraşıyorum çiçek ekerken orta parmagım enfeksiyon kaptı ve şişmişti canım.antibiyotik vermişti.içtim ama pek faydası olmadı dün doktora gittik yine antibiyotik verdi.parmagımın kemiginde iltihap varmış o yüzden bu sıralar parmagımdan çekiyorum.cyclo-prognova hap kullanırken bir yandanda antibiyotik kullanıyorum acaba adet olabilirmiyim
ikimizde tedaviye aynı başlayacaz o zaman.canım biz muayene için hastaneye gidiyoruz aynı doktor aşılamayı 250 tl ye yapıyor buranın ünlü doktoru başka yerdende gelen var adı erdinç özpolatcanım çok geçmiş olsun bende sanırım 14-15 i gibi başlarım tedaviye yalnız benim gideceğim yerden benim dr um ayrılmış çok üzgünüm ya yeni gittiği yerdede aşılama bir buçuk milyar diyor düşün
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün dilerim haepinize
günaydın canım nasılsın dün sitede hep yazarken sorun yaşadım girmedim bende akşamda girdim baktım kimse yoktu zaten girmedim uzak kaldım bu ara hep sizden nasılsın
ayşecim sen burdaymışsın ölesine bir baktım yatıcam şimdi yarın iş var görüşürüz kendine iyi bak şekerim
kızlar günaydınn. kuzunaz abla sana ben bişey sordum ama cvbımı alamadımmafoldumben
kıslarbişey soracagım aksam doktorumu aradım öksürük hala gecmedi de ne yapabilirim diye sorduk mukoral surup la strepsıls pastıl verdi ama surubn prespektüsünde hamileliğin ilk 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor ama doktor sabah aksam içebilirsin dedi tereddütte kaldım ne yapayım sizce