Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

hayırlı sabahlar kızlar ya topiğe neler oluyo böyle şimdide zor girdim neyse hayırlı cumalar kızlar

sanırım bu saldırı olayı bitmedi hala

şükür canım iyiyim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim inşallah bu saldırıları yapanları bi bulsam biliyorum ne yapacağımı ne istiyolarsa uyussslarklava::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

yok valla ne yaptıysam gecmedı kayra ayva cekırdegı ile yapragı iyi geliyor dedi onuda yaptım fayda etmedi şimdi üzüm pekmezini kaynatıp sıcak sıcakiçine karabiber atıp onu içicem deneyeyım gecmesse artık bakacaz bi çaresine

valla ya ne istiyorlarsa çekemiyorlar bizi

kuzum ne sordun bana görmedim valla canım ya siteye girmekte zorluk çekiyoruz biliyorsun

bunu sormuştum abla

ayçacım nasılsın canım mesir macunu da iyi geliyomuş öksürüğe niye geçmiyoki bu melet

günaydın kızlar
dün giremedim bi türlü topiğe hep hata verdi
size bi haberim varrr
dün şeytan dürttü dayanamadım test yaptım vee çift çizgi çıktı
ama çok inandırmıyorum kendimi bi kere bozuk test denk gelmişti bana yine öyle olur die korkuorum
sabah gittim kan verdim 11 de çıkcak sonuçlar
dua edin nolur, testimin fotosunu çekip göstercem size hayal görüp görmediğimi teyit etmek içinn

lan onları bana bi vrseler beyinlerine format çekerim :):)

kıslarrrrrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr!!

aa inanamıyorum canım çok sevindim inşş sene hamişsindirr..

topiğimiz ne kadar bereketli yaaaa inşş hamişsindir canımmm :teytey: :teytey:

ayy ne güzel canım hadi inşallah hamilesindir bitane daha alsaydın ya ben 3 -4 tane yapmıştım inanmayıp

bunu sormuştum abla

canım neşenin dediğini göre beyazlar e2 yani östrojen kahverengilerde progesteran hormonuymuş benim bu kahve rengi lekeler oldu ama ilaç kullanırken değil bir ara 15 gün filan sürdü dr a gittim dediki östrojen eksikliğinden kaynaklanıyor rahim kendini yenileyemiyor demişti rahmin dökülecek kadar kalınlaşması için progesteran gerekiyor canım progesteranda yumurta çatlayıp serbest kaldıktan sonra salgılanıyor vücutta bence o iğneler senin yumurtlamanı doldur du dolayısıyla yumurtlama olmayınca progesteran da olmuyor ve adette olmuyorsun normalde doğum kontrol haplarıda yumurtlamayı durdurur ama adet olmak için gereken hormonlarıda verir bir yandan östrojen progesteron gibi canım ama sende neden bu lekeler oldu tam olarak bilemiyorum yani inşallah olursun canım

yaaaa çok güzel bi haber seninde eşin bu ay hamilesin deyip duruyodu dimi canım hadi inşallah biran önce çıksada halay çeksen rahatça güzelim kaydirigubbakcemile3

çok sağol abla çok tşkr ettim

canım ne diyorsun süper bir haber bu ya ayçacım ayağını mı sürttü nedir inşallah kan testi sonucunda iyi çıkarda yeni hamişimize seviniriz valla topiğimize bereket geliyor sanırım aynen hissettiğimiz gibi hamiş patlaması yaşanacak heralde maşallah subhanallah maşallah 41 kere bu mübarek gün hürmetine inşallah hamilesindir canım ya

tiryakçım seninde ikiz olursa hiç şaşırmıycam topiğimiz ikiz kaynıycak inşallllaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…