• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

slm kızlarr yaa sağ bacağımın dizden altı ve kasıklarım acayip ağrıyoo yaa

canım bildiğimiz yumurtanın akı gibi uzayan beyazımsı bir akıntın geliyorsa ki bu dört gün filan sürüyomuş genelde yumurtluyosun o zaman bizde sora sora birbirimizden neler neler öğrendik nerdeyse hepimiz doktoramızı vericez duruma gelicez yakında sende öyle olursun merak etme bilmemek değil öğrenmemek ayıptır demişler :)))) bak ne güzel soruyosun öğreniyosun canım benim

Canım soğan kürüne henüz başlamamıştım ki kuzunaz da pek kullanmamam gerektiğini hissettirdi bana:) Sadece şeker hapı kullanıyorum sanırım yumurtluyorum gıdak gıdakkkkkk:) Peki ben yumurtladığımı nasıl anlıycam arada bi sağ ve sol yanımda nabız atıyo birde sızlama giriyo bazen oralarıma:) Yumurtlama salgısı nasıl bişi benden bu aralar beyaz bişiler geliyo kuzunaz birisine parmakların arasına yapışıyormu bak demiş benim hep öyle olur çok afedersiniz de sümük gibi doktorum yumurtlamamla ilgili hiç bişi dememişti bana...Ayyyy çokmu cahilim ne bakıyorum siz neler biliyorsunuz bende sizden öğreneyim dedim:)

canım soğan kürünü kullanmaman gerektiğini nasıl hissettirdim sana yani eskiden kadınlar düşük yapmak için kullanırmış dedim diyemi bilemiyorum ama soğandan inanılmaz fayda görenler var ama bilemiyorum birebir fayda görenlerle bizzat konuşmadım hep okudum yazılanalrı bilemiyorum yani eğer kullanıcaksan önce soğan kürü sonrada adetinle birlikte incir kürü kullanabilirsin şeker hapınıda düzenli kullan faydasını görenler çok ben düzenli kullanamadım ama faydası var pko aslında kadın hastalığı değildir sadece metabolizma hastalığıdır aynı zmanada

kuzucum nasılsın canım benim ben iş arası gelip bakıyorum yeni gördüm senide canının sıkkın olduğunu hissettim canım bişeymi oldu

canım bildiğimiz yumurtanın akı gibi uzayan beyazımsı bir akıntın geliyorsa ki bu dört gün filan sürüyomuş genelde yumurtluyosun o zaman bizde sora sora birbirimizden neler neler öğrendik nerdeyse hepimiz doktoramızı vericez duruma gelicez yakında sende öyle olursun merak etme bilmemek değil öğrenmemek ayıptır demişler :)))) bak ne güzel soruyosun öğreniyosun canım benim
Canım benim sağolasın:) Evet tamda dediğin gibi yumurta beyazı gibi bir sıvı ve yapışkan kıvamda...
12. günüm de değil şimdiden başlayayım ben çalışmalara madem ne olur ne olmaz:)
Bu arada kayracım senin problemin ne ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek fikrin var?

canım soğan kürünü kullanmaman gerektiğini nasıl hissettirdim sana yani eskiden kadınlar düşük yapmak için kullanırmış dedim diyemi bilemiyorum ama soğandan inanılmaz fayda görenler var ama bilemiyorum birebir fayda görenlerle bizzat konuşmadım hep okudum yazılanalrı bilemiyorum yani eğer kullanıcaksan önce soğan kürü sonrada adetinle birlikte incir kürü kullanabilirsin şeker hapınıda düzenli kullan faydasını görenler çok ben düzenli kullanamadım ama faydası var pko aslında kadın hastalığı değildir sadece metabolizma hastalığıdır aynı zmanada
Canım zaten biraz tedirgindim Saraçoğlunu aradım ben sekretteri konuşmadan kullanmayın belkide başka birşey önerir durumunuz biraz farklı birde hamile kaldığınız zamanda kullanırsanız problem oluşabilir dediği iin kuşkulanmıştım sende bebek düşürme etkisi olabilir demiştin diye kullanmayayım dedim. Zaten pko değil şimdilik sıkıntım 6 ay içerisinde normal yolla gebe kalmaya çalışmak o yüzden şimdilik dursun dedim kendi kendime sen kafana takma etkilenmedim zaten kafamda kuşkular vardı.
Bu arada böğürtlen kökünün etkilerini anlatırmısın bana biraz.
Teşekkür ederim...

kayracım sitede sorun var yine bir türlü yazdıklarımı gönderemedim canım şeye sıkıldı enver bey umut tüp bebek merkezinden ayrılmış kadıköy şifa hastanesine geçmiş ve ordada fiyatlar çok yüksek sapıtmışlar allahım yarabbim ya böle fiyat mı olur saçmalıyorlar

Canım benim sağolasın:) Evet tamda dediğin gibi yumurta beyazı gibi bir sıvı ve yapışkan kıvamda...
12. günüm de değil şimdiden başlayayım ben çalışmalara madem ne olur ne olmaz:)
Bu arada kayracım senin problemin ne ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek fikrin var?

canım benim tiroit biraz yüksek çıktı bir aydır filan ilaç kullanıyorum bide tabiki meşhur pko şeker hapını kullandım bitti şimdi canım yeniden yazdırcam sanırım sekiz yıl bitti bizim ama 2005 te eşimde varikosel varmış ameliyat oldu 2006 dan beride çocuğumuz olmuyo öncesindede istiyoduk ama eşimin varikoseli olduğu için olmamış benim o zamanlar herşey tamamıyla normaldi şimdi eşimin normal benim dertler çıktı ortaya neyse hayırlısı artık nasip ne zamansa o zaman böyle benimde derdim canım

meraba kızlar.bende 3 yıldır bebek için uğraşıyorum.bende bu ay adetimin 5.günü adaçayı yağı (elma yağı) kullandım bakalım inş olur.

kuzucum üzüldüm ne yapıcaksın şimdi peki fiyatlar nasılmış orda

meraba kızlar.bende 3 yıldır bebek için uğraşıyorum.bende bu ay adetimin 5.günü adaçayı yağı (elma yağı) kullandım bakalım inş olur.

canım hoşgeldin sorunun ne ki elma yağı kullanıyosun tüplerinmi tıkalı süt maydonoz buharıda yapabilirsin öyleyse canım

hiçbir sorunum yok canım sebepsiz kısırlık yani.bu adaçayı yağının hamile kalmayı kolaylaştırdığını okudum çok ümitlendim.süt ve maydonoz buharınıda duydum ama zararlı diye okudum rahim büzüşebiliyomuş bu tür şeylerde o yüzden korkuyorum yapmaya.aranızda kullanan varmı

ne olur kızlar bana yardımcı olun deneyimlerinizi paylaşın.

tekrar selam kızlar
naptınız bakalımmm??
son bi saattir doğum hikayelerini okuyorum gözlerim dolu dolu :'(
hayatımda hiç bi şeyi bu kadar kıskanmamıştım galiba

eeeeee niye kimseler yooook????
:uhm: :uhm: :uhm:
Tanrım sumeyrat bile yooook....
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

selam kızlar ben de yeni üyeyim..bende de pco vardı..ekimde histereskopi oldum..ardından rahim filmi çekildi bişey çıkmadı şükür...sonra bu pco için soğan kürünü sordum doktoruma bi sorun yok istiyorsan iç dedi..15 gün dikkat ederk içtim..adetimin günü geldi geçti bende tık yok..ama o kadar korkuyordum ki test yapmaktan beklemeyi tercih ettim..lakin 3 gün sonra birleşmeden sonra bi baktım ki koyu renk az miktarda bir kanama..hatta hafif kahvereng,msi...şimdi çok korkuyorum anlamadım hiçbirşey.............
yalnız şu da var normalde kanamalarım cok sancılı olur birde adet oncesi göğüs şişmesi ve ğrısı olur ama bu sefer hiçbiri olmadı..soğandan heralde....iyide eeeeee???? sonuçta yine hamile değilim......dimi????......

günaydınn bayanlarr yaa benim kırmızılar hala gelmedii bu gün ilacın bitiminin dördüncü günü

günaydın eevin nasılsın??
benimde akıntım pembeye döndü adetim sinyallerini vermeye başladı :(

günaydın herkese kıslar evinciğim biraz kafana takma ağrıların var az kaldı gibime geliyor ama ne ilaçmış ya yani ne iğneymiş ya farlutala direndi cyclo progynovayada direnirse yuhhh diyeceğim artık sen bekle biraz daha olmadı yine git dr a

Back