- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım soğan kürüne henüz başlamamıştım ki kuzunaz da pek kullanmamam gerektiğini hissettirdi bana:) Sadece şeker hapı kullanıyorum sanırım yumurtluyorum gıdak gıdakkkkkk:) Peki ben yumurtladığımı nasıl anlıycam arada bi sağ ve sol yanımda nabız atıyo birde sızlama giriyo bazen oralarıma:) Yumurtlama salgısı nasıl bişi benden bu aralar beyaz bişiler geliyo kuzunaz birisine parmakların arasına yapışıyormu bak demiş benim hep öyle olur çok afedersiniz de sümük gibi doktorum yumurtlamamla ilgili hiç bişi dememişti bana...Ayyyy çokmu cahilim ne bakıyorum siz neler biliyorsunuz bende sizden öğreneyim dedim:)
Canım benim sağolasın:) Evet tamda dediğin gibi yumurta beyazı gibi bir sıvı ve yapışkan kıvamda...canım bildiğimiz yumurtanın akı gibi uzayan beyazımsı bir akıntın geliyorsa ki bu dört gün filan sürüyomuş genelde yumurtluyosun o zaman bizde sora sora birbirimizden neler neler öğrendik nerdeyse hepimiz doktoramızı vericez duruma gelicez yakında sende öyle olursun merak etme bilmemek değil öğrenmemek ayıptır demişler :)))) bak ne güzel soruyosun öğreniyosun canım benim
Canım zaten biraz tedirgindim Saraçoğlunu aradım ben sekretteri konuşmadan kullanmayın belkide başka birşey önerir durumunuz biraz farklı birde hamile kaldığınız zamanda kullanırsanız problem oluşabilir dediği iin kuşkulanmıştım sende bebek düşürme etkisi olabilir demiştin diye kullanmayayım dedim. Zaten pko değil şimdilik sıkıntım 6 ay içerisinde normal yolla gebe kalmaya çalışmak o yüzden şimdilik dursun dedim kendi kendime sen kafana takma etkilenmedim zaten kafamda kuşkular vardı.canım soğan kürünü kullanmaman gerektiğini nasıl hissettirdim sana yani eskiden kadınlar düşük yapmak için kullanırmış dedim diyemi bilemiyorum ama soğandan inanılmaz fayda görenler var ama bilemiyorum birebir fayda görenlerle bizzat konuşmadım hep okudum yazılanalrı bilemiyorum yani eğer kullanıcaksan önce soğan kürü sonrada adetinle birlikte incir kürü kullanabilirsin şeker hapınıda düzenli kullan faydasını görenler çok ben düzenli kullanamadım ama faydası var pko aslında kadın hastalığı değildir sadece metabolizma hastalığıdır aynı zmanada
Canım benim sağolasın:) Evet tamda dediğin gibi yumurta beyazı gibi bir sıvı ve yapışkan kıvamda...
12. günüm de değil şimdiden başlayayım ben çalışmalara madem ne olur ne olmaz:)
Bu arada kayracım senin problemin ne ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek fikrin var?
meraba kızlar.bende 3 yıldır bebek için uğraşıyorum.bende bu ay adetimin 5.günü adaçayı yağı (elma yağı) kullandım bakalım inş olur.