• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

ayçacım sen nasılsın öksürüğün hala devam ediyomuş kaynatmadınmı canım ayva yaprağıyla çekirdeğini canım çok iyi geliyo

ayşecim merhaba canım dün giremedim saat 9 da uyudum valla yorgundum kendimi iyi hissetmiyorum pek son 2-3 gündür hsg çok kolaydı diyemem ben dr a hiç zorluk çıkarmadım ama ilaç çok yaktı adet sancısının en doruk noktasını düşün öle sancı verdi ama en fazla yarım saat çektim canım inşallah fertilaid işe yarar sana vesile olur

cnm benim neden iyi hissetmiyosun kaçıncı günündesin tedavi oluyomusun ne alemdesin

hoşgeldin aysecim nasıl gecti tatilin özlettin kendini

hoşbulduk ayçacım güzel geçti tatilim annemlerin köydeki yeni evlerine soba kurduk genelde yazın giderdik ama ilk defa kışın gittik çok eğlenceliydi ama çoook soğuktu donduk resim eklerim birazdan
hele sen anlat nasıl oldu hamile kaldın nasıl öğrendin hangi bitkileri kullandın ikiz olması mucize

gecmedi ya kırgınlık var hasta olacak gibiyim kaynattım ayva yapragıyla cekirdeğini içtim aksam bir bardak aksam bi daha kaynatacagım

ayşecim hoşgeldin canım nasılsın neler yaptın reglenin gelmesine üzüldüm ama bebişine doğru yeni bi sürece başladın şimdi rabbim yüzünü güldürsün inşallah

HOŞBULDUK HAYATIM
hamdolsun canım ya gelenle gidenle uğraştık eşimle pek vakit geçiremedik tatil nasıl geçti bilmiyorum
inan adet olunca çok üzüldüm resmen ağladım çok umutluydum bu ay kendimi şartlandırmıştım bu ay doktorada gitmicem,bitkide kullanmıcam sadece fertilaidle şansımı denicem bakalım hayırlısı
sen ne alemdesin

cnm benim neden iyi hissetmiyosun kaçıncı günündesin tedavi oluyomusun ne alemdesin

hoşbulduk ayçacım güzel geçti tatilim annemlerin köydeki yeni evlerine soba kurduk genelde yazın giderdik ama ilk defa kışın gittik çok eğlenceliydi ama çoook soğuktu donduk resim eklerim birazdan
hele sen anlat nasıl oldu hamile kaldın nasıl öğrendin hangi bitkileri kullandın ikiz olması mucize

valla bende saskınım nasıl hamile kaldıgıma papatya civan percemi falan kaynattım oturdum buharında brokoli kürü içtim viks ve elma yagını koydum ama onlar mı işe yaradı bılmıyorum kasım 20 de adet olmam gerekiyordu olmadım 3-4 gün sonra test yaptım evde pozitif cıktı hata vardır dedim 3 tane daha aldım pozıtıf cıkınca gittim doktora iki kese gördü ikiz olabılır dedi aralıgın 10 da belli olacak ikiz mi değilmi

HOŞBULDUK HAYATIM
hamdolsun canım ya gelenle gidenle uğraştık eşimle pek vakit geçiremedik tatil nasıl geçti bilmiyorum
inan adet olunca çok üzüldüm resmen ağladım çok umutluydum bu ay kendimi şartlandırmıştım bu ay doktorada gitmicem,bitkide kullanmıcam sadece fertilaidle şansımı denicem bakalım hayırlısı
sen ne alemdesin

üzülme canım benim inşallah bu ilaç işe yarar rabbimin izniyle sakın kendini yıpratma ben çatlatma iğnesini bayrama denk geldiği için yaptırmadım bakalım bu ay nasip olursa yaptırıcam canım ama ümitlide değilim hayırlısı canım

tiryakçım nasılsın canım bugün görüşemedik ben arada gelip okuycam temizliğe başlıyorum şimdi offff

kayracım valla ömrün temizlikle geciyor senınde bu kadar yorma kendını

valla bende saskınım nasıl hamile kaldıgıma papatya civan percemi falan kaynattım oturdum buharında brokoli kürü içtim viks ve elma yagını koydum ama onlar mı işe yaradı bılmıyorum kasım 20 de adet olmam gerekiyordu olmadım 3-4 gün sonra test yaptım evde pozitif cıktı hata vardır dedim 3 tane daha aldım pozıtıf cıkınca gittim doktora iki kese gördü ikiz olabılır dedi aralıgın 10 da belli olacak ikiz mi değilmi

Rabbim tamamına erdirsin inşallaah hayırlısıyla kucağına alırsın çok güzel bişey bu
benim tüplerde tıkanıklık varmı yokmu bilmiyorum,sadece yumurtlama sorunu var doktorum bide hsg çektir dedi nolur nolmaz
ama ben bi defa hamile kalmışım tüplerim tıkalı olabilirmi sence?
kimiside sezeryan ameliyatından sonra tıkanma olabilir diyo

kayracım valla ömrün temizlikle geciyor senınde bu kadar yorma kendını canım

Rabbim tamamına erdirsin inşallaah hayırlısıyla kucağına alırsın çok güzel bişey bu
benim tüplerde tıkanıklık varmı yokmu bilmiyorum,sadece yumurtlama sorunu var doktorum bide hsg çektir dedi nolur nolmaz
ama ben bi defa hamile kalmışım tüplerim tıkalı olabilirmi sence?
kimiside sezeryan ameliyatından sonra tıkanma olabilir diyo

amin canım inşallah
bi çektir istersen için rahat olur en azından cokta korkulacak bişey değil

Son düzenleme:
üzülme canım benim inşallah bu ilaç işe yarar rabbimin izniyle sakın kendini yıpratma ben çatlatma iğnesini bayrama denk geldiği için yaptırmadım bakalım bu ay nasip olursa yaptırıcam canım ama ümitlide değilim hayırlısı canım

artık üzülmüyorum dediğin gibi yeni bir adet yeni umut yeni süreç demek
bu ay kendi halime bırakacam olmazsa annem beni rabiyaa babalıoğlu diye bi doktora götüreck çok iyiymiş fatihte ama çok yoğunmuş çok tecrübeliymiş

bu arada bir kaç resim ekleyeyim köyümden;

Kolay gelsin kızlaaaaar
Bi "ce" deyip kaçayım dedim
Çooook öptüüüüüm sizi
opuyorumnanaktan

kayracım valla ömrün temizlikle geciyor senınde bu kadar yorma kendını

haklısında işte kayınvalideler geldi gitti o yüzden yapmam lazım halıları silkeledim süpürüp silicem şimdi sonra kağıları domestosla bi silicem sonra vc sonra duş alıp yemek yapıcam amaaaaaaa pc açık sizi bırakmam kızlarr arada gelip okuyup yazarım şekerim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

çok rahatsız edecek şekildemi ağrıyo yoksa ara ara sancı gibimi canım

Canım çok rahatsız edici değil gece çok ağrıdı sanki taş yutmuşum gibi ağırlık var yumurtalıklarımda öyle ki sanki derimden dışarı çakacak...
Sence ne olabilir... Yaaa bu lanet pkonun da saçma sapan birsürü belirtileri var geçen aylardan birinde bütün hamilelik belirtilerini gösterdim test yaptığım gün reglim geldi valla artık hiç birşey anlamıyorum şu böğürtlen kökünü merak ediyorum kullanan birileri varsa bana yazabilirmi ne işe yarıyo nette pek bişi bulamadım:(

zkol cum kuzunazcım kullandı böğürtleni kullandığında yumurtlama salgısının geldiğini ve adetin kendiliğinden ilaçsız olduğunu söylemişti yanılmıyosam sen soğanı kaçgündür içiyosun bide şeker hapı dışında yumurtlamayı sağlayıcı bi ilaç filan içtinmi canım ağrın çünkü yumurtlamada olabilir soğan içtiğin için iltihabı veya kist söktürüyosa bunun ağrısıda olabilir canım inşallah yumurtlama ağrısıdır

ooooo yine yalnız bırakmışsınız beni kızlar hepiniz nereye kayboldunuz yaaa :oklava:

zkol cum kuzunazcım kullandı böğürtleni kullandığında yumurtlama salgısının geldiğini ve adetin kendiliğinden ilaçsız olduğunu söylemişti yanılmıyosam sen soğanı kaçgündür içiyosun bide şeker hapı dışında yumurtlamayı sağlayıcı bi ilaç filan içtinmi canım ağrın çünkü yumurtlamada olabilir soğan içtiğin için iltihabı veya kist söktürüyosa bunun ağrısıda olabilir canım inşallah yumurtlama ağrısıdır

Canım soğan kürüne henüz başlamamıştım ki kuzunaz da pek kullanmamam gerektiğini hissettirdi bana:) Sadece şeker hapı kullanıyorum sanırım yumurtluyorum gıdak gıdakkkkkk:) Peki ben yumurtladığımı nasıl anlıycam arada bi sağ ve sol yanımda nabız atıyo birde sızlama giriyo bazen oralarıma:) Yumurtlama salgısı nasıl bişi benden bu aralar beyaz bişiler geliyo kuzunaz birisine parmakların arasına yapışıyormu bak demiş benim hep öyle olur çok afedersiniz de sümük gibi doktorum yumurtlamamla ilgili hiç bişi dememişti bana...Ayyyy çokmu cahilim ne bakıyorum siz neler biliyorsunuz bende sizden öğreneyim dedim:)

kıslar ben geldim işlerimi hafiflettim biraz ama sitenin haline bakılırsa pek iç açıcı değil durumlar

neyse mesaj yazınca düzeldi site ayşecim kayracım evincim zkol naber kıslar nasılsınız bişiye çok üzüldüm enver bey umut tüp bebek merkezinden ayrılmış ne yapsam acaba

Back