Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah arkandan ayşeninde haberini alırız biz birden hepimiz hamile kalacağız benim içime bu doğuyor hep
inşalllaaaahhhhh ben bu ayki çatlatma iğnemi vurdurmıycam çünkü arefe günü vurdurmam için çağırdı ertesi gün temas diycek vve biz çiftlikte olucaz bayramda zor evde bile değiliz önümüzdeki aya artık
inşalllaaaahhhhh ben bu ayki çatlatma iğnemi vurdurmıycam çünkü arefe günü vurdurmam için çağırdı ertesi gün temas diycek vve biz çiftlikte olucaz bayramda zor evde bile değiliz önümüzdeki aya artık
aynen kuzucum ama benim hislerimin içinde ben yokum bitek:1no2:
heh geldiler yine araba kapıya geldi bile yani kayınvalideler geldi şimdi eltime uğrarlar çocukları iki sevip bende alırlar soluğu yineklava:
Allah sana sabır ve dayanma gücü versin canım
ya niye öle diyosun allahtan ümit kesilirmii canımm yaa deme öle lütfenn.. baksana ayçamıza içimizde en olmaz dediğimiz oydu nasıl oldu allah verince oluyo canımm üzme kendini böyle..yavruceylancım çok sağol canım verdiğin moral için ben seninde çok kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum güzelim hemde yürekten sabah ayça baktım çıkmış acaba dedim test almayamı gitti hayırlısı hadi dedim bi baktım çift çizgi deyip geldi gerçekten çoğu zaman hislerim doğru çıkıyo ama kendim içinde umut pek yok
yavruceylancım çok sağol canım verdiğin moral için ben seninde çok kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum güzelim hemde yürekten sabah ayça baktım çıkmış acaba dedim test almayamı gitti hayırlısı hadi dedim bi baktım çift çizgi deyip geldi gerçekten çoğu zaman hislerim doğru çıkıyo ama kendim içinde umut pek yok
haklısında kuzucum bayramlarda hep çiftlikteyiz mecburen gidicez ve arefeden gidiyoruz arefe vurulup gitsem ertesi gün yani bayramın birinci günü temas olamıycak e bir gün önce vurulsam yumurtalar bakalım gerekli büyüklüğe gelmiş olmıycak ve bayramdada orda zaten gelen giden iş güç canım çıkacak tutsa bile tutmaz bebiş ne yapabilirimki güzelim çarem yok
ayy ablaa allah iyliğini versinn yaaaa.. dur bende anlataym bitaneee...kayracım ya sen boşver yap şu iğneni tamam canım anladık işin oluyor ama gecede mi işin var millet kaşla göz arasında enler hallediyor yaparsnız yaparsınız sen vurul iğneni gece yaparsınız ayy aklıma ne geldi dur sana anlatayım ben ilk yeni evlendiğim zaman dr a gittim klomen kullandım takip yaptırıyordum en son kontrolüme kayınvalidemle gittim o zmaan yeni evliydim ya bu kadar kötü değildi aramız neyse akif bey baktı çatlama iğnesine bile gerek görmeden ilişki önerdi bende tamammı yani bu kadarmı dedim evet dedi un var şeker var helvacı lazım dedi helva yapmak için neyse çıktık ordan kayınvalidem ısrarla soruyor ne dedi dr diye sanki çok anlıyormuş gibi :) neyse bende dedimki dr dediki un var şeker var helvacı lazım bi tek helva yapmak için dedi neyse sonra eve geldik kayınvalidem eşime diyorki oğlum bugün helva yapıcakmışsınız filan şakalaştıdr böle böle demiş dedi neyse ertesi gün oldu akşam eşim eve geldi o zaman ev kalabalık eşim odaya girdi yatıyor başı ağrıyormuş yemek filan yemedi sonra kayınvalidem git şu oğlana bak başı ağrıyormuş filan dedi sonra işte neyse ben gittim konuşuyorduk odaya geldi kayınvalidem oğluna hal hatır sordu başın nasıl oldu çokmu ağrıyor filan neden ağrıyor filan oda gece uyuyamadım filan dedi neden diye sordu eşimde diyorki ne yapayım anne ne helvaymış yaaa yap yap bitmiyor dedi :))
inş canım inşş bebişlerimiz göbüşlerimizde olur en kısa zamandaa.. allahtan tek dileğim oo . ama ben sanıyorumkii bu ay çalışmaa yapamıycaz olsa olsa yılbaşından sonraa tutarsa tutar...çünkü 1 2 hafta sonra edet olursammm yumurtlama günüm muharrem ayına geliyoo bizdede muharrem ayında öyle zevki alem yaşamak günah sonuçta yas orucu o yüzden 12 gün ilişkii yok.inşallah yavruceylancım evincim inşallah hepimizin en kısa zamanda göbüşlerimiz bebişlerimizle dolsun inşalllaaaaahhhhhh
kayracım ya sen boşver yap şu iğneni tamam canım anladık işin oluyor ama gecede mi işin var millet kaşla göz arasında enler hallediyor yaparsnız yaparsınız sen vurul iğneni gece yaparsınız ayy aklıma ne geldi dur sana anlatayım ben ilk yeni evlendiğim zaman dr a gittim klomen kullandım takip yaptırıyordum en son kontrolüme kayınvalidemle gittim o zmaan yeni evliydim ya bu kadar kötü değildi aramız neyse akif bey baktı çatlama iğnesine bile gerek görmeden ilişki önerdi bende tamammı yani bu kadarmı dedim evet dedi un var şeker var helvacı lazım dedi helva yapmak için neyse çıktık ordan kayınvalidem ısrarla soruyor ne dedi dr diye sanki çok anlıyormuş gibi :) neyse bende dedimki dr dediki un var şeker var helvacı lazım bi tek helva yapmak için dedi neyse sonra eve geldik kayınvalidem eşime diyorki oğlum bugün helva yapıcakmışsınız filan şakalaştıdr böle böle demiş dedi neyse ertesi gün oldu akşam eşim eve geldi o zaman ev kalabalık eşim odaya girdi yatıyor başı ağrıyormuş yemek filan yemedi sonra kayınvalidem git şu oğlana bak başı ağrıyormuş filan dedi sonra işte neyse ben gittim konuşuyorduk odaya geldi kayınvalidem oğluna hal hatır sordu başın nasıl oldu çokmu ağrıyor filan neden ağrıyor filan oda gece uyuyamadım filan dedi neden diye sordu eşimde diyorki ne yapayım anne ne helvaymış yaaa yap yap bitmiyor dedi :))