Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayçacım biliyorum çok heyecanlısın ama hem iyiye hem kötüye hazırla kendini canım ama inşallah rabbim güldürür yüzünü inşalllahhhh inşalllaaaahhhh
ayy canım çok sevindim yaa duyunca tüylerim diken diken olduu valla hayırlısı olsunn inş dış gebelik değildir.. rabime şükürler olsunn bakk kocişinin dediğide tuttdu. :):CüvCüv: :CüvCüv:kıslar şimdi test yaptım inanamayacaksınız ama çift çizgiyi gördüm doktoru aradım 1-2 gün sonra testi tekrarla gel dedi tüpler tıklaı oldugundan dıs gebelikten korkuyorum lütfen dua edin benım için öyle bişey olmasın
ayy canım çok sevindim yaa duyunca tüylerim diken diken olduu valla hayırlısı olsunn inş dış gebelik değildir.. rabime şükürler olsunn bakk kocişinin dediğide tuttdu. :):CüvCüv: :CüvCüv:
canımbence kocana söyleme bii eğer kötü bişey çıkarsada.. oda yıkılmasın hayal kırıklığına uğramasın derim ben.. bence sen bi git test yaptır 2 gün sonra tekrar gitcen ya ozman gene yaptırırsın değerlerine bakarsınn..:CüvCüv: :CüvCüv:evet benımkıydı inanamıyorum hala inşallah bi sorun yoktur Allahıma şükürler olsun yerimde duramıyorum doktora bi gitsem rahatlıyacam o zaman
kızlar duyduklarım doğrumu ayçanisa çift çizgiyi görmüşsün inşallah bende görürüm iğneden sonraki 14.günümdeyim hiç bi belirti yok 3 gün daha beklicem sonra test yaparım dua edin bana bu ay içimde çok büyük bi his var görüşürüz öptm hepinizi....
tiryakcım bide sende hamileysen ne güzel olur çifte sevinç olur bize bayram öncesi ne güzel olur hadi hayırlısı canım
canımbence kocana söyleme bii eğer kötü bişey çıkarsada.. oda yıkılmasın hayal kırıklığına uğramasın derim ben.. bence sen bi git test yaptır 2 gün sonra tekrar gitcen ya ozman gene yaptırırsın değerlerine bakarsınn..:CüvCüv: :CüvCüv:
kızlar duyduklarım doğrumu ayçanisa çift çizgiyi görmüşsün inşallah bende görürüm iğneden sonraki 14.günümdeyim hiç bi belirti yok 3 gün daha beklicem sonra test yaparım dua edin bana bu ay içimde çok büyük bi his var görüşürüz öptm hepinizi....
tamam hadi sen bi git geç olmadan kan testi yaptırr... hiç değilse yarına kalmaz sonuçların öğleden sonra alırsın.ahh evincim o benden meraklı testı beraber yptık nasıl yapıldıgını merak etmiş kaydirigubbakcemile3 biliyor testın sonucunu yani
evet ayçacım bugün bi kan testi yaptır perşembe tekrar yaptır zaten sonra bayram gircek hadi hemen git canım
bende iyi gibiyim canımm bu peşpeşe olan cenazelerden sonra acayip pisikolojim bozuldu yaa dünde mahalleden biri vefat etti.evincim çok şükür haberlerden sonra daha da iyiyim sen nasılsın
kıslar şimdi test yaptım inanamayacaksınız ama çift çizgiyi gördüm doktoru aradım 1-2 gün sonra testi tekrarla gel dedi tüpler tıklaı oldugundan dıs gebelikten korkuyorum lütfen dua edin benım için öyle bişey olmasın