canım topiğin hayırlı uğurlu olsun benim henüz neden olmadığıda belli değil kısa zamanda öğrenirsek yazarım kend. yii bak. uamrım isteyen herkese rabbim bu duyguyu yaşatırrr
hamile kalanlar oldukça hepimizin morali artacak canım senin durumun biraz farklıymış fmf nedir bilemiyorum ama sen gerekli kürleri eşin için yapmışsın çakşır otundan filanda bahsediyorlar ama inan bilemiyorum başka hastalık söz konusu olunca donunurmu ne olur bilemiyorum ama sen glucophage ı kullanmakla iyi ediyorsun polen bal karışımı böğürtlen kökü tarçınçörekotu bal karışımı bunlarıda ekleyebilirsin eğer elinden geleni yapıyorsan gerisini allaha havale et bence ya vekil allahım benim elimden gelen bunlar bildiğim yapabildikleriim bunlar sen herşeye kadirsin sana bırakıyorum gerisini de bahsettiğim tesbihleri çek allah yardımcın olsun duaların mucizesine inan
cnmcm evet fmf pek bilinmiyor genetik bir hastalık ailesel akdeniz ateşi....evet cnm içiyorum bakalım o dediklerinide 2 aşılamamdan snra deniycem hemen...gerisi allahtan bende meryem suresini okumaya başlamıştım 4gün türkçe mealini okuyorum gerçi ama inş.Allahım dualarımız kabul eder....pko da ne illet bişiy ama işte napalım kadermi diyelim ne diyelim sen günd ekaç tane içiyosun glucophageyi cnm bn 1 tane içiyorumda 2 kere içtiğimde bnyem kaldırmıyor çk kötüoluyorum drumda tmm 1 taen iç ddi amma bilmyki etkisi olurmu?:hulya:
1 tane 1000 mg içiyorum ilk defa bu ay düzenli kullandım zaten inşallah 2. aşılaman ne zaman olacak bilemiyorum ama inşallah tutarda hiç gerek kalmaz canım eşine çok geçmiş olsun yüce Allahım ya şafi adıyla muamele etsin eşinede sanada
amin cnmcm sağolasın anladım cnm evet ihmal etm şeker ilacını bnmki 850 mg.bnde 1 tane alabiliyorum ancak...bakalımmm artık...ekim 8 9 gibi regl olmam lazım 5günü klomene başlayıp 13.14 günde aşılamam olur Allahım izin verirse cnmcm...sen hiç denedinmi aşılama fln...
Merhaba kuzunaz
madem böyle bir topik başlattın hadi bakalım bende varım.
öncelikle son 6 ay ıcınde 3 ayında klomen ve catlatma ıgnesı oldum ve yumurtlamamda sorun olmadı.ancak bırakınca yumurta atımım zorlasyı.daha sonra folıkul kıstım çıktı ve dogum kontrol hapı ıle bugun tamamen yok oldugunu ögrendim..
şimdi adetimin 5. Gunundeyım.bazı sıtelerı okuyorum sogan kuru ıncır kuru falan.ama coğu pko lular ıcın .bende yok allahıma bın şukur.
Ben yumurta oluşması ve catlaması ıcın bır kur kullanmalıyım sanırım.
Bu konuda fazla bılgılı oldugun anlaşılıyor.
Bunun ıcın tavsiyelerini bekliyorum senden.
kızlar bende pkoluyum bu ay ilk aşılamam yapıldı cuma gününe kan tahlili yapılacak tabi adet olmazsam.ne olur dua edin çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi
Merhaba kuzunaz
madem böyle bir topik başlattın hadi bakalım bende varım.
öncelikle son 6 ay ıcınde 3 ayında klomen ve catlatma ıgnesı oldum ve yumurtlamamda sorun olmadı.ancak bırakınca yumurta atımım zorlasyı.daha sonra folıkul kıstım çıktı ve dogum kontrol hapı ıle bugun tamamen yok oldugunu ögrendim..
şimdi adetimin 5. Gunundeyım.bazı sıtelerı okuyorum sogan kuru ıncır kuru falan.ama coğu pko lular ıcın .bende yok allahıma bın şukur.
Ben yumurta oluşması ve catlaması ıcın bır kur kullanmalıyım sanırım.
Bu konuda fazla bılgılı oldugun anlaşılıyor.
Bunun ıcın tavsiyelerini bekliyorum senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?