merhaba hanımlar,
ıkı yıllık evlıyım ben 2008 aralık ayında 4 aylıkken bebegım gelişimini tamamlayamadıgı için öldü. ve aralık 2008 den berı hıc korunmadık hala hamıle degılım. adet dunlerım de o gunden berı hıc degısmedı her ayın 30 dedımı gelıyodu.2 hafta önce mantar tedavısı uygulandı fıtıl kullandım 2 adet. ama hala adet gormedım ve yıne hayal kırıklıgına ugramak ıstemedıgımden test falan yaptırmıyorum öylece beklıyorumç ınsalh bu sefer olmusumdur dua edın bana. ve bır soru kullandıgım fıtıl adet gunumu gecıktırır mı?
bu arada evinciğim sen bebek odasından bahsettin ya ben bunları çok beğeniyorum belki gücüm yetmeyebilir alamayabilirim ama zevk işte bende bunlara bitiyorum ya
çok güzel bunlar yaaa bende bunlara arada bakıp duruyorum işte inşallah bunları kullanıcak bu yatakta uyuyacak bebişlerimiz olur rabbimin izniyle inşallah:Saruboceq:
evet çok güzel abla ama ben hemen takım almayı düşünmüyorum alsam bile o büyüyen beşikler oluyo ya o takımlardan alırım.. ama hele bi hamiş olalımm dayanamaz alırız kesinbu arada evinciğim sen bebek odasından bahsettin ya ben bunları çok beğeniyorum belki gücüm yetmeyebilir alamayabilirim ama zevk işte bende bunlara bitiyorum ya
mantar olduğun zaman canım dr mu verdi bilmiyorum ama antibiyotik kullanılmaz kandizol tarzı ilaçlar alabilirsin tek yada 2 kapsildür en fazla tabi dr sana fitilde tavsiye etmiş olabilir hiç dr a gitmedinmi bebiş için ne diyorlar
fıtılı doktorum verdı. ben daha 1 yılı doldurmadıgım ıcın malesef tedavıye baslamıyorlar. aralık ayından sonra bakılabılırmısım ancak... bu bekleme de benı cok sıkıyor acıkcası....
canım hoş geldin aramıza bende seninle aynı durumdayım aynı yaştayız bizde 3 yıldır bekliyoruz sebepsiz şimdi 2.aşılamamı oldum test tarihim 12 kasım bekliyorum..
ee kızlar ne diyosunuz sonuçlara
ee kızlar ne diyosunuz sonuçlara
Bu güzel sayfa için teşekkürler...2 yıllık evliyim.1kez ddüşük yapyım.Bu arad herşey yolundayken adet olamamaya başladım.Doktorlar çok farklı yorumlar yaptılaR.Stres dediler,pko dediler,yumurtalık yapından dediler ve ilk aşılamada hamile kaldım ama ne yazık ki düşük oldu.4ay geçti üstünden ve tekrar deniyoruz.Adetim yoluna girdi,eşimde hiçbir sorun yok ama ben çok tedirginim.İncir kürüne başladım bu ay.Allah isteyen herkese nasip etsin ne olur...
çok geçmiş olsun canım bu arada hoşgeldin stres yapma ve inşallah en kısa zamandada bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin rabbim hem sana hem bizlere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?