Amiiiin amiiiiin :Saruboceq:
bitti mi temizliğin
Amma iş yapmışsın be kayracım akannehir
kızlar ben 28 yaşındayım6.5 yıllık evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. dr um sebebi belli olmayan kısırlık dedi. 1-2 ay sonra fsh hormonum yükselmeye başladı tabi hormon iğneleri ilaçları bi sürü bişey kullandım. bitkisel ilaç kullanmayı pek düşünmedim açıkçası güvenemiyordum. ama annem birgün zorla bitkisel ilaç satan bi eczaneye götürdü beni.tahlillerimide aldım gittim. bana yurtdışından gelen bi ilaç tavsiye etti eczacı. annemin zoruyla almak zorunda kaldım.ve düzenli bi şekilde kullanmaya başladım. 1 ay sonra fsh tahlili yaptırmak için dra gittim neyse ertesi gün tahlili alıp baktığımda gözlerime inanamadım doğrumu yazıyor diye bi hemşireye bile gösterdim. fsh ım normalde 12.21ken ve artmaya devam ederken tahlilde 9.12 çıktı.dr um bile şaşırdı bu olumlu gelişme karşısında. adetimin 3. günüydü ve bu sitede duyduğum ve araştırdığım bal çöreotu tarçın kürünü hazırlayıp o gün başladım. normalde 1 tane yumurtam gelişirken yumurta takibimde 5 adet yumurta geliştiği görüldü ve aşılama yapıldı 20.10.2009 tarihinde. ama maalesef ayın 30 unda adet oldum tutmadı. diyeceğim o ki ben bu bitkisel ilaçların faydasını gerçekten gördüm. dr um bile bu kadar yumurta gelişmesini hayretle karşıladı.ha diyeceksiniz ki hamile kalmamışsın ama faydasını gördüm diyorsun. evet ama bu benim için gerçekten büyük bi gelişme. hamilede kalacağım buna inanıyorum allahın izniyle. kimse bebişi olmadığı için ümitsiliğe kapılmasın lütfen önce inanın. allahım vermiyosada vardır bi sebebi. ama biz elimizden gelen çabayı göstermeliyiz. allahım isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin. allaha emanet olun..
yalnız nasıl sipariş verilir daha çözemedim çözen varsa yazabilirmi
yalnız nasıl sipariş verilir daha çözemedim çözen varsa yazabilirmi
ben geldim iyi akşamlar kıslar kayracım hayırdır kayınvalidenler gelmeidmi
Kadınlar & Erkekler için optimize hamile kalma şansınızı! FertilAid ® doktor onaylı, ObGyn-bereket takviyeleri doğurganlık geliştirmek ve üreme sağlığı artırmak için önerilir. Ile tüm-olmayan doğal reçete formülleri bilimsel birleşmek-bitkisel maddeler ve temel doğrulanmış vitaminler, FertilAid anlamak için üreme sağlık, destek bereket ve optimize şansınızı tanıtmak için tasarlanmıştır
FertilAid Takviyeler Kadınlar ve Erkekler Doğal Seçim Üreme Sağlığı & Sağlık için
Doğurganlık uzmanı Amos Grunebaum, MD, FertilAid tarafından düzenlendi doğurganlık birleştirir temel vitaminler, mineraller bir "Just Right" formülü ile besinleri arttırmak ve önemli antioksidanlar
FertilAid Kadınlar bu konuda. • Daha fazla bilgi edinin tam önyargı vitamin ve chasteberry (Vitex) ve kırmızı yonca çiçeği - kadın hormonal dengeyi yeniden düzenli yumurtlamaya teşvik yardımcı olmak için tasarlanmış gibi bitkisel maddeler mineral desteği ve genel üreme welness destek entegre özel bir formül özellikleri kadınlar için FertilAid içinde malzemeler ve nasıl çalışır. • Aracısız FertilAid Kadınlar doğurganlık içinde doğru seçim kadınların gebe çalıştığınız için ek genişletmektedir.
FertilAid Erkekler için, bu güvenli ve doğal doğurganlık optimize yardımcı olmak için L-Karnitin ve güçlü antioksidanlar, kapsamlı bir dizi içerir kanıtlanmış etkili formülü sunuyor. Onaylanmış klinik kurulmuş ve bilimsel araştırma, FertilAid Erkekler için temelinde formüle yanı sıra sağlıklı sperm gelişimini teşvik sperm sayımı, motilite iyileştirilmesi ve morfolojisi. • Erkekler Klinik Çalışma. • edinin için son FertilAid sonuçlarına bakın daha erkekler için FertilAid içinde malzemeleri ve nasıl çalışır. • Nedenini FertilAid Erkekler için bereket içinde doğru seçim erkekler gebe çalıştığınız için ek geliştirici bir ara.
kayracım bak bu crazyseker arkadaşın bahssettiği ilacı ingilizce sitesinden bulup çevirisini yaptım başka bilgilerde var ulaşıp çevirisini yapabilirim bi okuyalım bunu
Ben ne kadar şaşırtıcı ürün size söylemek istedim vardır. Kocam ve ben 6 ay için gebe için çalışıyorlardı. Son olarak, işten ve karar ikimiz için FertilAid emretti ve düzenli olarak benim 7 döngüsünün sadece 11 gün için Fertilitea içme başladı. Beri çalışıyorum ben ilk ders kitabı ovulasyon vardı. Ben ilk cevapsız gün bir gebelik testi alıp olumlu oldu! Gerçekten mucizevi! "- Tanya
ıyi haberlerim var! Sadece benim koca SA sonucu dışarı dönük iyi bilmesini istiyorum. Büyük bir gelişme oldu! 66 million kadar 33 milyon sperm sayımı,% 60% 25 anormal% 15 den% 75 ve morfoloji için ilerici dan hareket. Onun yıkamak> 20 milyon sadece 2 milyon yükseldi yüzebilirsiniz. Çok heyecanlandım ve am ürün için teşekkür etmek istiyorum. He sonra 2 buçuk ay test. Sadece ve 1000mg C vitamini günlük fertilaid aldı. Thanks once again. Biz yakında gebe umuyor! "- Janet & Gordon
canım buldum baya okudum ama nedense yurtdışından olunca nedense tedirgin oluyorum güvenemiyorum yaaa sen ne dersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?