Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm canım valla bana karıncanın yumurtasıda yağıda fayda etmez gibi geliyor :roflol::roflol: of bugün çok canım yandı ben hep ağda yaptırırım ama en son kıl dönmeleri oluyordu ve jilet kullanmamı söylediler bunun için bend eyaptım ve jiletten sonra çok acıyacak korkusuyla gidemedim ağdaya ve uzamıştı birde ay ay ay sorma valla çok zordu ilk defa bu kadar acıdığını hissettim birde kökler kalınlaşmış sanki vücudum tüyleri besliyor :roflol: gerçi saçlarımda dökülüyor ama bu konuda büyük konuştum sanırım eskiden şu saçlarım biraz dökülsede azalsa derdim şimdi eşim diyorki iyiki sen kel kalmıyorsun o kadar saçım dökülüyor ama maaşallah hala gür ve canlı ama eskisi kadar çook değil eskiden inanılmazdı toplayamıyordum hala daha her toka benim saçımı toplamıyor yani sonuç olarak bu hormanel bir bozukluk tan kaynaklanıyor
canım benim ts 4.99 çıktı ama dr bana bişey söylemedi tehlikeli bişeymi sence hiç araştıradımdacanım benim senin tsh değerlerin nedir?
hipotirıoidi olabilir mi?
Çünkü bu adet döngüsünü bozukluğu saç dökülmesi sıcağa ve ya soğuğa tahammülsüzlük vs belirtileri var.
Biliyorsun tiroid vücudumuzun sigortaları
O bozulunca herşey bozuluyor
Bu da kanda tsh ile bakılıyor( bilmeyenler için yazıyorum)
İnferilitenin başlıca sebebi.
bazen tsh referans aralığında gözükür ama drlar 4 ün üstünde olunca (ve antiTPO diye bir tahlile bakılır) tedaviye başlarlar
ki sen de zaten biliyorsundur gebelikte ve öncesinde yaşanan tiroid eksikliği bebekte zeka geriliğinin en büyük sebebidir
canım benim senin tsh değerlerin nedir?
hipotirıoidi olabilir mi?
Çünkü bu adet döngüsünü bozukluğu saç dökülmesi sıcağa ve ya soğuğa tahammülsüzlük vs belirtileri var.
Biliyorsun tiroid vücudumuzun sigortaları
O bozulunca herşey bozuluyor
Bu da kanda tsh ile bakılıyor( bilmeyenler için yazıyorum)
İnferilitenin başlıca sebebi.
bazen tsh referans aralığında gözükür ama drlar 4 ün üstünde olunca (ve antiTPO diye bir tahlile bakılır) tedaviye başlarlar
ki sen de zaten biliyorsundur gebelikte ve öncesinde yaşanan tiroid eksikliği bebekte zeka geriliğinin en büyük sebebidir
canlarım oldukça önemliymiş
bu tsh vücudun ana şarteli demektir
4 üstü tehlikeli kabul ediliyormuş
hipotiroidi oldukça dikkat edilmesi gereken bir durummuş
Yalnı bu durum başlangıçta normal aralıklar arasında olurmuş
sadece tsh 4 ün üstünde olurmuş
T3 ve T4 normal gözükürmüş
Kesin sonucu ise anti TPO ile bakılırmış
Benim bir dr arkadaşımın dikkatini çekti
Belirtileride taşıyınca adet düzeni sekmesi, üşüme, saç dökülmesi vs gibi
ancak bir önceki tahlilimde 3.09 gözüküyordu.
Son tahlilimde ise 4.29 du .
O yüzden tekrarlatacağım tahlilleri
Nete hipotiroidi diyip araştırırsanız görürsünüz arkadaşlar
Hatta ileride tip2 diyabete sebeb oluyormuş
eee biliyorsunuz pko da da şeker direnci var zaten!!!
bu topıkı yenı gördüm.kuzunaz arkadsa tesekkürler.faydalı bır topık olmus.
YS88 kızlar mrb bende pkoluyum geçen ay aşılama yapıldı negatif bana hangi kürü önerirsiniz bu ay ikinci aşılama için ara verdik...3 ay soğan suyu içtim faydası olmadı eşimde biraz hareket problemi var....öpüyorum hepinizi
kızlar mrb bende pkoluyum geçen ay aşılama yapıldı negatif bana hangi kürü önerirsiniz bu ay ikinci aşılama için ara verdik...3 ay soğan suyu içtim faydası olmadı eşimde biraz hareket problemi var....öpüyorum hepinizi
günaydın
günaydın herkese
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, aymes
aymes günaydın hoşgeldin
günaydın kıslar yağmur yağarken dua edin bol bol tv de bi hocaya sormuşlardı dualar en çok ne zaman kabul olur diye oda allah her zaman edilen duaları kabul edebilir tabi ama yağmur yağarken birde ezan okunurken edilen duaları daha çabuk kabul edebilir demişti ve ben bir gün yağmur yağarken (bardaktan boşalırcasına) çok istediğim imkansız gibi görünen birşeyi istedim ve oldu
ok canım çok sağol
birde bişey sorucam tesbihlerde sayı sınırı varmı
yoksa istediğimiz kadarmı çekiyoruz:uhm:
canım kusura bakma biraz işim vardı kayboldum ben şöyle yapıyorum yani ya allahın isimlerinden tesbih çekerken bir tesbihi imame dahil çekiyorum yani 100 tane ama aklıma geldikçe ve boş oldukça çekiyorum
sizlere hikayemi anlatim
4 senelik evliyim 2 sene boyunca korundum bebek istedik olmayınca doktora gittik eşimde sperm değer düşüklüğü çıktı. Tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar ama öncelikle eşimim 20 gün arayla sperm testi vermesi gerekiyodu. o testleri verirken ben ona keçiboynuzu kürü yaptım içirdim fark edilir derecede yükseldi değerleri. Doktorlar tamam kesin tüp bebek yaptırıcaksınız diye sevk verdi bize ve Allahımın Taktiti ben o ay kendiliğimden hamile kaldım. Biz tabi o kadar mutluyduk ki keçiboynuzunu da tedaviyide bıraktık. Ama ne yazık ki mutluluğumuz kısa sürdü bebeğimin kalp atışlarını duyamayıp kürtal olmak zorunda kaldım. Allahımın taktiri kesinlikle isyan etmedim şükürler olsun o kısacık mutluluğuda yaşayabildim. tam 6 ay geçti kürtajımın üstünden ve ben ekim 1 de tekrara keçiboynuzu kürü hazırlamaya başladım eşime. Tabiki herşeyden önce dualarımla sabah ezanıyla kalkıp dua edin kıslar benim sabah ezanıyla ettiğim duaların hepsi kabul oldu Allahımın izniyle. Kusura bakmayın azcik kafanısı şişirdim dimiiii. Neyse canlarım benide aranıza alırmısınızzz. Bu arada ben çift çizgi topiğindeyim birbirinden değerli arkadaşlarım var orda sizleride bekleriz kıslar. ama artık buranında abonesiyim.