mrb kızlar, 2-3 gündür giremedim,, grip oldum yaa,
sizler nasılsınız?
buarada hala regl gelmedi kızlar..
canım hoşgeldin e kaç gün oldu canım dr a gitsen iyi olur sanırım test yaptınmı ve geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar, 2-3 gündür giremedim,, grip oldum yaa,
sizler nasılsınız?
buarada hala regl gelmedi kızlar..
bu arada ben gelene kadar bunu okuyun kıslar ben daha okumadım başlığı görür görmez size aktarıyorum :))
karıştırdın galiba hikaye kuzunazın değilcanım çok sevindim ya.inan gözlerim doldu.hayırlı olsun gözün aydın olsun.bende 2.aşılamamı olcam inş.tutar dua et neolurrr.
canım hoşgeldin e kaç gün oldu canım dr a gitsen iyi olur sanırım test yaptınmı ve geçmiş olsun
canım çok sevindim ya.inan gözlerim doldu.hayırlı olsun gözün aydın olsun.bende 2.aşılamamı olcam inş.tutar dua et neolurrr.
20 gün geçikti canım
doktorumu aradım
perşembe gitcem
evet test yaptım 2 kere ama değilim.
sen nasılsın canım..
meraba kızlar bugün nasılsınız
yaaa guzummun eklediği hikayeden çok etkilendim hatta gözyaşlarımı tutamadım
bu duygusallığım ne olacak bilmiyorum
hoşgeldin aysecim nasılsın cok güzeldi dimi hikaye bende cok begendim duygusallık bendede var bende aglıyorum sürekli
hoşgeldin tekrar canım biz iyiyiz şükür ilk hikayemi ikincimi gerçi ben ikisindede çok ağladım ama ilki daha çok etkiledi birde resimleri çok güzel rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Allaha şükür iyiyim canım, bende çok ağlıyorum napıcam bilmiyorum
tvde bir dizi izlesem bir sevgili ayrılsa yada bir çocuk kaybolsa yada birisi ölse gözyaşlarımı tutamıyorum
Allaha şükür iyiyim canım, bende çok ağlıyorum napıcam bilmiyorum
tvde bir dizi izlesem bir sevgili ayrılsa yada bir çocuk kaybolsa yada birisi ölse gözyaşlarımı tutamıyorum
canım hoşgeld,n naber
cnm ben bi tane hikaye okudum diğerini okumaddım
hani fsh değeri yüksek olan tüpbebekle bile hamile kalma şansı az olan kadının hikayesini okudum ve çok etkilendim o evladı o güzel varlığı bizim kaderimize yazmışsa ne gibi olumsuzluklar olursa olsun kurban olduğum Allahım bize verir