günaydın kıslar allah hepinizin gönlündeki muradı tez zamanda versin inşallah
ya abla bende belirtiler çokta kırmızı yok bazen kasığıma ağrı giriyoo. bazen oluyo belim ağrıyoo bilmiyorum abla. biliyorum olmaz ama göğüs hassaslığı dışında hamilelik belirtileride çok var. ama işte yinede kendimi kaptırmak istemiyorumevinciğim bak ben onu unuttum evet test yaptım sonuç bildiğiniz gibi canım yani farklı bişi beklemiyorum ama adet olmayı çok istiyorum yarın devlet hastanesine gidicem önce muayene olmam lazımki benden rahim filmi istesin rahim filminide en geç adetin 10. gününe kadar çekilmesi lazım çok geç olursa bayrama denk gelir yine çektiremem ya kalırım öle en geç 5 güne kadar adet olmam lazım farlutalı günde 3 tane alıyorum sen de bir belirti varmı canım nasıl da etkilemiş seni bu iğne ya nasıl bir şeymiş bu kıs
ayçacım sabah erkenden gelmiş slm vermiş bakmış kimse yok çıkmış canımmm ama birazdan gelir yine meltemcim evincim slm kıslar
ya abla bende belirtiler çokta kırmızı yok bazen kasığıma ağrı giriyoo. bazen oluyo belim ağrıyoo bilmiyorum abla. biliyorum olmaz ama göğüs hassaslığı dışında hamilelik belirtileride çok var. ama işte yinede kendimi kaptırmak istemiyorum
geldim bile hoşgeldiniz canlarım opuyorumnanaktana.s.
kuzucum akşam arkadaşlar kahve içmeye uğradılar çıkmak zorunda kaldım özür dilerim canım inşallah reglen istediğin tarihte gelir canım
çantamdada test var ama korkuma yapmıyorumda
canım hoşgeldin
kayracım olurmu öle şey seni bilmiyormuyum sanki acil bişi olmasa kolay kolay bizi bırakmazsın sen vereliniortak
günaydın kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?