mrb canım bişey sorcam tefriciye adetli iken okunuyo diyolar ben başladım adetimede az kaldı bilgin varmı okunurmu canım
yok canım adetli değilimde tesbih diyolar adetliikende oknurmuş adetime bi kaç gün var bitire bilirim inşallah sağol canım
arkadaslar merhaba
salat-ı tefrıcıye ıle ılgılı bır yazı BULDUM..GOOGLE DA SALATI TEFRICIYE HIKMETI YAZIYOSUNUZ.SORULARLA ISLAMIYET ADLI SITE VAR ONA BI BAKIN DERIM...LINKI EKLEYEMEDIM BI TURLU BURAYA DA.Herkesın okumasını tavsıye edıyorum...
KUZUNAZCIM YASIM 29....21 DIYE YAZILMIŞ.21 OLSAM NE DUSUNCEM BEBEK FALAN..opuyorumnanaktan
canım kimi görürsen güvendiğin iyiliğine kalbinin temizliğine güvendiğin (namaz kılan kuran bilen olursa daha iyi olur ) herkese söyle ve duaları paylaş herkesten dua iste canım olurmu kendininde elinden geleni yap günde 3 tane yasin okursun diye düşünüyorum akşamları allah büyük bak dua ettiğimiz için içimiz rahat olmalı çünki ben elimden geleni yapıyorum gerisi allaha kalmış diyeceğiz yapacak bişi yokki tüp bebek yapıp tutmayanlar var nedenini biliyorsunuz rabbim nasıl isterse öyle oluyor o yüzden ona sığınıcaz merhametini isteyeceğiz başka yapıcak bişi yok tabi ilaç dr kürler vs gibi yollarla önlemimizi alacağız dualar edeceğiz tedbir bizden takdir allahtan artık rabbim mucizesini bizede verir inşallah bu arada çalışırken bazı şeyler zor oluyor biliyorum ama dayanalım sonunda bu işin ecrini alırız inşallah
hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?