Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bize 29 ekim tatil, bende 29 ekimde kan testi yaptırıp sonuça göre doktora gitcem. acayip bi kokulu akıntı geliyor...
canım tam kapatıyodum senin msj ı gördüm yanılmıyıosam akşam soğan yedim demiştin ondan olabilir belki şimdilik hoşçakal rabbime emanet ol inşallah testinde pozitif çıkar byopuyorumnanaktan
canım kahverengi değildi sanırım ama normalden daha açık renkti normalde göğüs ağrım olurdu ama regleden hemen sonra geçerdi nerdeyse ikinciye olucam hala ağrıyo pek sanmıyorum hamile olduğumuama keşke olsam ne bileyim üstelik her ay olduğu gibi bu ayda kendiliğinden yumurtlamam oldu ne bileyim canım ya kafam aşure gibi oldu artık:bbo:
cnm benim düzenli olduğum dönemlerde hep 30 günde bir olurdum
ondan öle bi hesap yaptım sanırım fisfisfis
bide ben geçen ay şöle bi hesap yaptım
20.günümde hafif kanlı uzayan akıntım olmuştu,yumurtam çatladı die düşündüm
nitekim öyle olduğunuda gördüm çünkü çatlamam sağlıklı bir kadına göre 6 gün geç olduğu için 6 günde geccikmeli adet oldum yanlışmıyım
canım 1 kere soğan yemekle akıntı olmazki canım bu kesinlikle bir enfeksion eğer kokuluysa
evet kokulu canım...
cnm gerçekten bak çok var öle üstüne görenler...
görümcemin bi aradaşı hamile kalmış ama her ay düzenli adet görüyor ama eskisine nazaran az oluyor kadında stresten die kafaya takmıyorr ve hamile olduğunun farkında değğil git gide karnı büyüyor 4.ayın sonun hamile olduğunu öğreniyorrr:)))))
Allahımmmmm
bizede ver bu mucizelerinden
kuru toprağa can veren Allahım bizlerin göbişlerinede hayırlı bebişler ver
canım siklusundan 14 gün çıkaracaksın yani örneğin 28 günde bir adet oluyorsan 28-14=14. günde 30-14=16 . günde gibi anladınmı canım yani bu tarihlerdede akıntını filan takip edebilirsin ateş ölçme yöntemi ve ovülasyon testleri ile işi dahada garanti altına alabilirsin
Ben geldiiiim
Dr değerleri normal buldu
Kızlar soğan suyu işe yaramış
FSH değerim düşmüüüüüüüüş :1shok:
Gerçi gene lh yüksek
Testestron üst sınır da ama
olsuuun fsh düşmüüüüüüüüş hihoyyyt hihoyyyt
Kıslar ben Çıkıyorum evde belkİ gÖrÜŞÜrÜz İyİ akŞamlar
herkese hayırlı akşamlar
canım prolaktinine baktır istersen prolaktin süt hormonudur yüksek olursa meme hassasiyeti olur
ayşecim normalde formül şu yumurtlama + 14 gün ama ben geçen ay 23. günümde yumurtladın 43. günümdede adet oldum yani yumurtlama +20 gün oldu yani o yüzden bu normal insanların kriteri ben anormalim canım hesaplar bana uymaz yani