MERHABA herkese uzun zamandır foruma gıremedım hamılelıgım çok zordu nihayet muradıma erdim tam bir aylık gamzeli sevimli bri kızım var Allah dileyen isteyen herkese versin şimdi bebegım uyandı çıkmak zorundayım.iyi gunler
MERHABA herkese uzun zamandır foruma gıremedım hamılelıgım çok zordu nihayet muradıma erdim tam bir aylık gamzeli sevimli bri kızım var Allah dileyen isteyen herkese versin şimdi bebegım uyandı çıkmak zorundayım.iyi gunler
dedıgım gıbı hamılelıgımın sonuna kadar zorlandım sonra tatıl falan ...arada sırada yıne gırıp foruma bakıyordum ama kımse olmuyordu çıkıyordum her zaman bebek ısteyenlere dua edıyorum ben muradıma erdım Allahım herkes ersin dıyorum benden yana herkese hakkım helal olsun tabıkı sizde hakkınızı helal edin kürler işe yarıyor umudunuzu kesmeyin.İYİ geceler
Kızlarrrrrrrr biz geldikkkk kızımla nasılsınız bakalım kızım 25 ocak sabahı epidural sezeryanla dünyaya geldi çok tatlı maşallah gene haber veririm sizlere bebiş uyanıyo bu arda göğüs uçlarım felaket acıyo bi çareeee nolur bilenleriniz yazsın
Kızlarrrrrrrr biz geldikkkk kızımla nasılsınız bakalım kızım 25 ocak sabahı epidural sezeryanla dünyaya geldi çok tatlı maşallah gene haber veririm sizlere bebiş uyanıyo bu arda göğüs uçlarım felaket acıyo bi çareeee nolur bilenleriniz yazsın
canım hadi gözümüz aydın mübarek olsun hayırlı evlat olsun inşallah rabbim analı babalı büyütsün ...biara resmini koyda görelim prensesi
göğüs uçları içinde bi bilgim yok canım yaaa bi dra sor istersen
ggozun aydın tatlım
allh analı babalı buyutsun
tatlım sımdı emdıkce o agrı gecer merak etme
kucukse gogus ucun ondandır
4. prensesımız maşşş
aminn Allah razı olsun canım rabbim herkese versin inşşşAllah hayırlı ve sağlıklı kılsın sana evladını doyasıya okşa büyüt inşalah evladını gönlünce.inşalalh Allah tez vakitte bizlerede nasip eylesinn..
canım benim Allah size bağışlasın Allah sağlıklı saıhatli hayırlı uzun bir ömür versin
ilk dönemlerde mem ucun emmeye alışık olmadığı için olur sızlama
karbonatlı su yap sür hemen geçer bir süre sonra geçmezsede lansinoh göğüs ucu kremi al
tebriklerrrrrrrrrrr
allah kızına analı babalı hayırlı sağlıklı uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ömürler versin canım
ayyy canım benim yaa tatlıkız canım çok tebrikler allah analı babalı büyütsün..
kızlar cuma günü doğuma gidicem inşlhhh
dualarınızı bekliyorumm
göğüs uclarının acımaması için ilk emzırılecegı anda gul suyunun içine ayva cekırdegını koyup ertesı gün gögus ucunu surun,ya da emzırmeden önce gelen sutunuzu gogus ucuna sürünüz.xtatlıkız gözun aydın canım Allah analı babalı büyütsun uzun saglıklı ömurler versın Allah olmayanlara da versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?