Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 138723 burada daha büyük resim
kızlar cuma günü doğuma gidicem inşlhhh
dualarınızı bekliyorumm
cnm maşallah allah analı babalı büyütsün nsl doğal yoldan mı oldun bebişin
Maşallhhallah canım analı babalı büyüüsnt inşlhhhhhhhh
tatlıkız bebiişinn çok tatlı maşallah allah bağışlasın duygulandım kızımın minikliği geldi aklıma bi bakacaksın 6 aylık oluvermiş ek gıda,diş falan filan zaman nasıl geçicek farketmiceksin
allah herkeze tatırsın bu duyguyu
kızlar cuma günü doğuma gidicem inşlhhh
dualarınızı bekliyorumm
Tatlikiz tebrik ederim canim rabbim anali babali buyutsun insallah inanki senin adina cok cok sevindim rabbim hayirli uzun omurler versin darisi bizelere insallah
tatlıkızcımm maaşşalllaahhhhh prensesimiz çok güzel çook tatlı rabbim analı babalı sağlıklı uzun bir ömür versin inşallahhhhh rabbime emanet olunn
merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1.yılın sonunda polip aldırdım 6 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım her ay bekliyorum belki bu ay hamileyimdir diye ama hep hüsran dr gittim tahliller yapıldı bişey çıkmadı bitek rahim filmi kaldı onuda bu ay çektircem galba önceleri çok takmıyodum ama zamanıda geldi geçiyo neden gelmiyo bebeğim diye hep üzülüyorum isyan etmiyorum asla zamanı var diyorum ama hamile birini görünce içim tuhaf oluyo neyse sanırım biraz yazıp rahatlamak istedim umarım tüm isteyenlerin en kısa zamanda bebeği olur
amin canım inşallah üzülme bende çok üzülüyorum ağıyorum birisi çocuk sorunca hamile görünce ...