- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hılalcıgım hosgeldın tatlım nasılsın umarım hersey yolundadır aman kız ne takıorsun erkek deılmı hepsı aynı...salll gıtsın :) bak sarılıormus genede sana ıyı kuslugu fazla uzatmıor.psıkolojı hep cocuk ıcın bozuluyor cıftler kavgaya baslıor bızde aynısıydık.ama suan cok sukur pek yok :)
ınş hamıleyım dıe yazmak ıstıyorum ınşşşş
hac zıyaretıne gıttım az once tum muhammet ummetıne tanıdıgım tanımadıgım herkese banda hayırlı evlat ver dıe zemzem ıcerken dua ettım ki ilk aklıma gelen ısım hılal oldu :)
rabbım su mubarek muharrem ayında kımsenın duasını bos cevırmesın herkesın gonlundekını versın hayırlı ıse
hılosum ınş bu son adetın olur tatlım
tatlıkızım evet ya kımse gıremıor artık
sen ne yapıorsun nasılsın hıra nazımız nasıl bakalım
az kaldı aramıza katılmaya maşşşş
bızde ıgnelerımızı aldık yarın kullanmaya baslıoruz 14 tane teyzesııııı
ınş 2011 ın ılk bebeklerınden olacakkkkk
allh razı olsun canım nıhalımız nasıl bu arada kac aylık oldunuz maş
bugün itibariyle 31. haftamıza girdik kızımda iyii teyzesi büyümeye çalışıyor ismini de nihal eda olarak karar verdik bebek şekerlerimizi hazırlayınca ismide netleşti üzstüne yazacağımız için hazırlıkları bitirdik gibi bu hafta elbiseleri yıkayıp çantamızı hazırlıycaz artık neolur ne olmaz diyee işte böyle canımmm bi de sana bol bol dua ediyoruz esra teyzemize hayırlısıyla bir bebek gönder allahım diyeee doğumdan önce senin güzel haberlerini alırız inşlhhh
maşşş 41 kere kız o kadar oldunuzmu gercekten :? doguma cok yaklasmıssınız maşşş
nıhal edamız adı gıbı buyusun ınşş saglıklan mutluluklan ınşşşş
hazırlıklarınızda btmıs cıcılerını vede odalrını paylasın yha yegenlerımızın
dualrınız ıcınde allh razı olsunnnn
rabbım banada herkesede hayırlı evlat versın
maşşş 41 kere kız o kadar oldunuzmu gercekten :? doguma cok yaklasmıssınız maşşş
nıhal edamız adı gıbı buyusun ınşş saglıklan mutluluklan ınşşşş
hazırlıklarınızda btmıs cıcılerını vede odalrını paylasın yha yegenlerımızın
dualrınız ıcınde allh razı olsunnnn
rabbım banada herkesede hayırlı evlat versın
esracım tedavin hayırlı olsun canım yeni yıla bebişinle gircen ne güzel
nazım83 canım maşallah 31 haftaya gelmişiniz bende düşük yapmasaydım şu anda 29 haftalık olcaktımama olmadı bende aşılamaya başlıycam dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
öptüm hepinizi