çok teşekkürler. ben bu tuvalete çıkma işini ilk defa duydum ağrı kesici ve kas gevşetici haricinde bunu da yapmaya çalışıcam. sağol. ama merak ettim neden 2 kere çekildin? belli bir süre sonra tekrar isteme gibi bit durum oluyormu? ilkini çektirmye korkarken 2. kabus gibi. inş. bişey çıkmazda uğraşmam ameliyatla falan.
rahim filmi için başka önerileri olan varsa sevinirim.
canım ya kusura bakma akşam yazıktan sonra çıktım hemen görmedim msjını iyim çok şükür
işimde değişiklik oldu o yüzden gündüzleri rtık netin bşında olamıyorum akşamları da çok rahat giremiyorum(
sen nasılsınn bebişin nasılll???
ricaaa arkadaşımmm ö değil
iyiyim çok şükür kızım da iyiymimiş teyzesi az önce
dr dan geldik yarım kilo oldu büyüyor inşlhhh
ricaaa arkadaşımmm ö değil
kızlaarrr bugün eşim sonunda üroloğa gitti
en son yaptırdığımız tahlile göre (temmuzda yaptırmıştık ml de 33 milyon çıkmıştı)
sayı iyi demiş harekette sakıntı var demiş sperminde sıvılaşma geç oluyomuş o yüzden spermcikler birbirinden ayrılıp ileri hareket edemiyolarmış bu hafta tekrar spermiyogram istemiş sıvılaşma süresi çok basit bi ilaç tedavisiyle halledilr demişş tahlil sonucuna göre ilaç vercekmiş.. kısslar çok mutluyummm doğal yoldn hamile kalabilcem inşaallahhh :)))
kızlaarrr bugün eşim sonunda üroloğa gitti
en son yaptırdığımız tahlile göre (temmuzda yaptırmıştık ml de 33 milyon çıkmıştı)
sayı iyi demiş harekette sakıntı var demiş sperminde sıvılaşma geç oluyomuş o yüzden spermcikler birbirinden ayrılıp ileri hareket edemiyolarmış bu hafta tekrar spermiyogram istemiş sıvılaşma süresi çok basit bi ilaç tedavisiyle halledilr demişş tahlil sonucuna göre ilaç vercekmiş.. kısslar çok mutluyummm doğal yoldn hamile kalabilcem inşaallahhh :)))
maşallah canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn..ricaaa arkadaşımmm ö değil
tiryakcım nasılsın canımmkızlaarrr bugün eşim sonunda üroloğa gitti
merhaba arkadaşlar fatoş ben sizler gibi bende problem yaşayanlardan biriyim 23 yasındayım ve hap olmadan adet olamıyorum bazen işte kendiliğinden oldugu oldu tabi 32 aylık evliyim hemen dk gittim ama eşimde 1,5 yıllık bi ilişkimiz vardı zaten ama hiç korunmadık ve hiç hamile kalmadım. neyse dk gittim bende yumurlama olmadıgı için tüp bebek dedi bi tıp merkz doktoru bunu söyleyen bende izmirde smyrna tüp bebek merkz.gittim muayene tahlil fln tam tersi bende çok sayıda yumurtlama varmış fakat yumurtaların tabakası kalınmış çatlamıyormuş eşiminde sprem sayısı 3 milyon çıktı ve çogu kalitesiz spermmiş ve spermler sivri degilmiş ee eşimde bu problem var benimde zaten yumurta tabakası kalın haliyle çatlayamıyor yani ben napıcamı şaşırmış durumdayım ya allah aşkınıza yardım edin bişeyler yazın akıl verin
arkdslar merhaba ben fertilaid die bi ilaç varmıs onu arstrrken bu topiği kesfettim.ben pko luyum.ilaç içmeden adet göremiyorum.1 yıldır korunmuyrz 3 yıılık evliyim bebiş istyrz en cokta eşim istiyor ama olmuyor.ben üzülmiyim die bişeyde demiyor.ben cok bunalıyorum artık glusophage dıe bi ilaç kullanıyorum ama adetim falan düzene grmedi.ben hiç anne olamıcakmıyım ...bu fertilaid nedir ?? bilgisi olan varmı???
canım dediğin ilaç eşlerde sorun olmadığında kullanabilinecek ilaç diye biliyorum üstteki mesajımı oku istersen o kürleri denemen daha iyi olur bence inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
evet cnm soğan kürünü biliyorum vkatim oldukça içmeye çalısıyorum.doktor kontrolündeyiz düzenli olarak.şuanda eşimde bi problem gözükmüyor sadece bende var.inş..rabbim herkese nasip etsin hepimize.teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?