- 18 Nisan 2010
- 195
- 0
benim de merak ettiğim elfida 1789 yani senin gıbı hemen çektırmelımıyım ben de bazıları hemen gerek yok dıyolar bazıları zaman kaybetme once 1 yıl dene dıyolar anlamadım neye gore ben 3 senelık evlıyım 4-5 aydır korunmuyoruz hiç düşük yasamadım kurtaj, iltıhabı rahatsızlık v.s. ve adetlerım çoık duzenli yumurtam olgunlaşıp zamanında catlıyo sızce bıraz daha bekleyeyım mı yoksa rahım fılmı cektıreyım mı?
arkadaşım demişsin ya bende senin gibi hemen çektirmelimiyim benim durumum şu ben 3 yıllık evliyim ve 1,5 senedir korunmuyorum yani baya bi zaman oldu. ama doktorlar bile normalde 1 sene veriyorlar ama bazende olsa 6 aydan sonrada tedaviye başlayın diyen oluyo. seninki daha çok yeni bence en azından bi 7-8 ay olsuun derim.
bu zaman dolduğunda da bence ilk önce eşin sperm testi yaptırsın iyi bi yerde ama çünkü biz bi tıp merkezinde yaptırdık sonuç kötüydü çapada yaptırdık 2 kere sonuç iyi çıktı o yüzden iyi bi yerde yapılınca zaten eşinde bi sorun yoksa direk eşe yönlendiriyorlar. bu benim nacizane fikrim. tabiki sen bilirsin yine