Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür tatlım iyiyim sen nasılsın klomen tedavisi görüyorum iki yumoşum olmuştu bakalım ne olacak biri 19 mm diğeri 21 mm rabbimden hayırlısı pamuğumuz nasıl üzüyomu annesini az kaldı inşallah sağlıkla kucağına alıp doya doya koklarsın bebişini banada duanı eksik etme özellikle bu günlerde tatlım rabbime emanet olun
ınşşşşşşşş tatlıkızım canm
sen nasılsın ?
gözün aydın esracım tahlillerin temz çıkmış
inşşlh az kaldı meleğine kavuşmana bu arada 200 tefriciyen okundu
200 tane daha alayım ben kaç oldu sayıı daha çok varmı
slm kızlar yine yoksunuz (
ben de fırsat bulup giremiyorum.Bebek çok gazlı gece uykusu yok pek gündüz de uyuduğunda anca ev işlerine bakıyorum.Ama hep aklımdasınız inşş yakında güzel haberler vericeksinizz.
hepinizi öpüyorumm canlarımmm
Çok şükür bende iyiyim canım maşallah yumoşlarına inşşş birer bebiş olur yumoşların canım benim hakkında hayırlısı olsun dualarım hep sizlerle hepiniz anne olmayı hakediyosunuz rabbim biran önce doldursun kucaklarınızı inşşş
iyiyim çok şükür esracım ne olsun uğraşıyoruz işte rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşşşşş rabbime emanetsiniz hoşçakalınnn
cok var canım daha 1500 lerde
neyse zamn var daha transfere kadar nıyt ettım allh razı olsun yazdım 200 200 dahamı yazım :.....
evet canım 200 okuduk
200 daha okuyayım inşlhh dağıtırsamda heber ederim ben sana yinee
slm kızlar yine yoksunuz (
ben de fırsat bulup giremiyorum.Bebek çok gazlı gece uykusu yok pek gündüz de uyuduğunda anca ev işlerine bakıyorum.Ama hep aklımdasınız inşş yakında güzel haberler vericeksinizz.
hepinizi öpüyorumm canlarımmm
cok ama cokk tsk ederım allh razı olsun allh ne muradın varsa versınnnnnnnn ınşşşşşşşşşşş hakkınızı helal edınnnnnn:Saruboceq:
hııı esra teyzesi kızımın adını bulduk sen bilmiyorsunnn
naz değil ama:)))))))) adı inşlhhh NİHAL olacak ilk iki harfi benden son üç harfi de babasından olsun dedik nasıl güzelmiiii
kız gittinmi hiç durmuyorsun yerinde valla bütün topklerde senn
msjların var her yere nasıl yetişiyon maşşllhhh
dr 21 mm den büyük demiş o zaman yani 2cm i geçmiş normal ve iyi çatlatma iğnesi verdimi canım bide en önemlisi stres hiç yapma sakın ve görev gibi görmeyin çocuk için eşinle birlikte olmayın yani stresten hamile kalamayan birçok kişi var tatlım en kısa zamanda hamile haberini okuruz inşallahh
bubusu merak eder oldum
kız tryak nerdesınnnnnnnnn
biri beni mi çağırdıı :))))
canım artık eskisi kadar nete giremiyorumm özlüyorum siziii
bugün adet oldum umudumuz bi daha ki aya kaldı
inşaallahh senin tedavin olumlu sonuçlanacak da bana moral olcakk seni bekliyorum ona göree ))
ben senı zoluyorum ama
ınş canım bekle benı.......dıger ay bırlıkte kalırız ınşşşşş