- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
merhaba kıslar çok geç bir saatte yazıyorum değilmi ben işten çıkınca geç saatlere kadar oturup geç saatlere kadarda uyuyorum maalesef :) kıslar bişi dicem size ya ben soğan suyu içmeye başladım ibrahi saraçoğlu ndan da pko kürü alıştım bitince onu kullanıcam yalnız bende geçen perşembe den beri kahverengi pembe lekeler geliyor bi kaç gün kesildi gelmedi ama bugün yine var ağrılarım da yok denecek kadar az neden adet olamadım acaba soğan suyumu sebep oldu bu lekelenmelere ?
canım belli bi zamanı varmı ne zamana kadar okunacak
merhaba kıslar çok geç bir saatte yazıyorum değilmi ben işten çıkınca geç saatlere kadar oturup geç saatlere kadarda uyuyorum maalesef :) kıslar bişi dicem size ya ben soğan suyu içmeye başladım ibrahi saraçoğlu ndan da pko kürü alıştım bitince onu kullanıcam yalnız bende geçen perşembe den beri kahverengi pembe lekeler geliyor bi kaç gün kesildi gelmedi ama bugün yine var ağrılarım da yok denecek kadar az neden adet olamadım acaba soğan suyumu sebep oldu bu lekelenmelere ?
kızlar bılıorsunuz tedavıye baslıyorum
4444 duasını yanı salat_ı tefrıcıyeyı yapmak ıstıyorum duama
katılırmısınız?nıyetım bebegımın olması ıcın bılıorsunuz......
sogan suyu yapıor canım
ama belkıde ıcını temızletyıp hamıle bırakmıstır senı...
o lekelenmeler ondanda olabılır.....
tiryak takı öğretmenliğine geçti maalesef gündüz giremiyor bende görüşemiyorum ... akşamları bazen giriyor geçen msnden yazmış hatta görmedim ... ama uğrar müsait olunca.. rabbim sanada versin inşallah tez zamanda bi evlat hepimizedekuzum evet görüşemiyoruz nedense ne sen tiryak beni terkettiniz:)))
soğan suyundan olabilir canım benimde çok akıntım olmuştu
belkide bebiş vardır
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bugun adet oldum yarın tedavıye baslıorum
bakacaklar bende sorun varmı yokmu dıe
ınş sorun yoktur
sabah erkenden gıdıcez
duanızı eksık etmeyın ne olursunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?