Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar eşine kekik suyu içiren varmı? Spermlere faydası varmış?
kızlar dün 14.günümdü iki yumurtam varmış 19 ve 20 mm biraz öncede çatlatma iğnemi vuruldum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallahhhh
yumurtaların tam olması gerektiği gibi büyümüş canım umarım ikiside bebiş olur aşılama mı yaptırcan canım
keçi boynuzu kullandı eşim ama faydası olmadı
yok tarfilcim aşılama yaptırmıycam dr uma göre normal yolla aynı gibi dedi bakalım rabbimden hayırlısı inşallah sen nasılsın
kızlar ben geldım anestezi almadan cekıldım fılmımı
tahlıllerım ıı cıktı cok sukur
kızlar ben geldım anestezi almadan cekıldım fılmımı
tahlıllerım ıı cıktı cok sukur
kızlar merhaba bende yumurtlama takibi yaptırdım klomen kullandım bu ilk kullanışım 1 tane yumurtan oluşmuş 2cmden büyük dedi doktor iyimi sizce umut varmı kafam çok karışık yaaa yardımınıza ihtiyacım var
canım adetinin kaçıncı günü baktı yumurtana ve 2 den büyük dedi 14. gün 19 20 mm lerde olması lazım
canım 14.günü baktırdım evet 2cm den büyük çok ii bi sorun yok şuan dedi ama ilk defa yaptırdığım için kafam çok karıştı ya :uhm:
KAYRA nasılsın tatlımmm nasıl gidiyo görüşemiyoruz pek girmiyorum nete o yüzden inşşşş iyisinizdir ERACIMM tahlilleriine çok sevindim inşşş sonuda böyle güzel olacak
esracım çok sevindim canım tahlillerinin iyi çıkmasına bende kan tahlillerimi yaptırdım çok şükür iyi çıktı tedavine bu ay başlıyosunuz dimi
KAYRA nasılsın tatlımmm nasıl gidiyo görüşemiyoruz pek girmiyorum nete o yüzden inşşşş iyisinizdir ERACIMM tahlilleriine çok sevindim inşşş sonuda böyle güzel olacak