- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
canım 100 dağıttım şimdilik
100 kendim okuyayıum daha dağıtırsam haber ederim sana
bu arada geçmiş olsun grip olmuşşsun bende aynen çok fenayım bugün
ağız burun akıyor çok kötüüü
inşlh çabuk atlatırız
selam arkadaşlar öncelikle hepimize evlatlarımızı sağsalim kucağımızı almayı diliyorum Allah'tan..bende 1 yılı geçti hamile kalmak için uğraşıyordum
annemin tavsiyesiyle 3 cuma üst üste cuma selası ile ezan vakti arasında fetih suresini okudum ve nihayet hamileyim elhamdülillah :CüvCüv:
bu dua dilekler için sınavda başarılı olmak için falan okunurmuş umarım sizlere bi faydam dokunur :Saruboceq:
bnde bunu yapacagım bırde 1000 tane ya evvel cekmek lazımmıs
allhım dularımızı kabul etsın
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınşşşş
bızede duanı eksık etme
amin inş :)) dualarım sizlerle arkadaşım :Saruboceq: