cnm sen aşılamamı yaptıracaksın
pco lulara aşılama öneriyolarmı?
ayşecim düşünüyorum adalex varya yani derya o bu ay aşılama oldu hemde baya baya pko lu ne bilim neden sordun bi bildiğinmi var canım ben düüüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sen aşılamamı yaptıracaksın
pco lulara aşılama öneriyolarmı?
benim gittiğim dr da aşılama yapalım dedi ama yinede hem o gün hormon testi yaptı hemde ikinci gün yapılan hormon testini istedi gerçi ben aşılama düşünmüyorum yüzde kaç şans veriyosunuz aşılamaya dedim %15 dedi ben bir kere yaptırdım ama yanlış zamanda yapıldı olmadı direk tüp bebek dedim dr a ama şimdide tiroit çıktı belki tiroit düzelirse bilmiyorum ona göre düşüncem bakalım bu arada adetim gelince (umarım gelmez)bal tarçın çörekotu yapıcam ve yarında cevizleri hazırlayıp başlıycam bakalım ve haklısın ben çalışayım bu günlerde kuzucum:kedi: valla yine ihtimali unutmuştum hatırlattığın çok iyi oldu konuları nasılda karıştırdım birbirine üstüme yoktur:roflol::roflol:
ayşecim düşünüyorum adalex varya yani derya o bu ay aşılama oldu hemde baya baya pko lu ne bilim neden sordun bi bildiğinmi var canım ben düüüyorum
loneliness canım ya bu testin paketiinin üzerinde mlu ile ilgili hiç bir şey yazmıyor sadece 5 minutes yazıyor sanırım 5 dakka bekleyin filan diyor
cnm hiç bi bilgim yok ama tutma olasılığının az olduğunu biliyorum
benim için bunlar çok erken bir süre daha beklerim olmazsa onları denerim
yaa ben çıkıyorum,eşim pc mi getirirse akşam 11,30 _12gibi yine girerim
öpüyorum sizi
tamam canım pko da risk sadece OHSS riski yüksek olması ama ihitmal düşük değilir aşılamada %25 tir allahım ne olur hiç bunlara gerek kalmadan olsa ayşecim bu arada 3 sene oldu benim canım ya 84 eylül doğumluyum ve 10 aralıkta tam 3 senem doluyor allahım sen büyüksün yardım etsi bize hiç bunlara gerek kalmasın bu arad bende öpüyorum seni görüşürüz inallah canım
eeee sonuç çıktı mı ben merakkettim:kedi:
canım ya merak edilecek bişi yok yani ben evde bulunan gebelik testinden en fazla 1 saat önce çok az gelen idrarla yaptım hem adetimde yarın 30 gün olacak henüz bişi çıkmadı negatif çıktı ben sadece ovülasyon testinde de ikş koyu çizgi görünce biraz ümitlendimde
merhabalar , ben kadınlar kulubünde henüz yeniyim tüm mesajlaşamaları okuma fırsatım olmadı sizleri online görünce fikir almak istedim belkide şuanki mesajlarınızdan çok alakasız olacak ama durumun kısaca şöyle;
Tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2008 ekimde ilk gebeliğimde düşük yaşadım kürtaj yapıldı. o zamandan beri uğraşmamıza rağmen hamile kalamıyorum oysa ilkinde 2. ayda gebe kalmıştım doktorum hsg filmi istedi çektirdim geçen ay.. bu ay çok umutluydum ama bugün adet oldum eşimin ve benim tüm testlerimiz normal sadece hsg filminde 2 küçük şinesi yapışıklık çıktı zaten film çekilirkende birazı açıldı yapışıklığın doktorlar hiçbir sorun yok seninki açıklanamayan kısırlık diyorlar , şimdi ben soğan kürü falan yapayım mı yada artık uğraşmayıp aşılamayamı geçelim ,napıyım bilemedim ?
loneliness canım ya bu testin paketiinin üzerinde mlu ile ilgili hiç bir şey yazmıyor sadece 5 minutes yazıyor sanırım 5 dakka bekleyin filan diyor
merhabalar , ben kadınlar kulubünde henüz yeniyim tüm mesajlaşamaları okuma fırsatım olmadı sizleri online görünce fikir almak istedim belkide şuanki mesajlarınızdan çok alakasız olacak ama durumun kısaca şöyle;
Tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2008 ekimde ilk gebeliğimde düşük yaşadım kürtaj yapıldı. o zamandan beri uğraşmamıza rağmen hamile kalamıyorum oysa ilkinde 2. ayda gebe kalmıştım doktorum hsg filmi istedi çektirdim geçen ay.. bu ay çok umutluydum ama bugün adet oldum eşimin ve benim tüm testlerimiz normal sadece hsg filminde 2 küçük şinesi yapışıklık çıktı zaten film çekilirkende birazı açıldı yapışıklığın doktorlar hiçbir sorun yok seninki açıklanamayan kısırlık diyorlar , şimdi ben soğan kürü falan yapayım mı yada artık uğraşmayıp aşılamayamı geçelim ,napıyım bilemedim ?
canım ya merak edilecek bişi yok yani ben evde bulunan gebelik testinden en fazla 1 saat önce çok az gelen idrarla yaptım hem adetimde yarın 30 gün olacak henüz bişi çıkmadı negatif çıktı ben sadece ovülasyon testinde de ikş koyu çizgi görünce biraz ümitlendimde
off bende her seferinde ümitlemnicem diyorum ama başa çıkılmıyor malesef bizim sorunumuz varikosel gerçe daha yeni ameliyat oldu 2ay olck
off bende her seferinde ümitlemnicem diyorum ama başa çıkılmıyor malesef bizim sorunumuz varikosel gerçe daha yeni ameliyat oldu 2ay olck
pardon canım. şimdi okudum cevaplamışsın. ben de merak ettim de. benim de negatif. benim de bugün en geç yarın günüm. ama adet başlamadan önce 2-3 gün önce lekelenme falan olurdu. hiç lekelenme yok. inşallah gelmez benimki de seninki de.
yazmıyor olabilir belki bazılarında. bu paketin ön tarafında yazar, bir de varsa kullanma kılavuzunda. ama sende sonucu söylemiyorsun?silik de olsa çıktı mı çizgi?