Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar!
Siteyi çoktan beri takip ediyorum. Ve buz sefer aralarınıza katılmayı istedim. Herkeze selamlar!
hayran nasılsın canım
bakıyorum unuttun bizi(
hamielelik nasıl gidiyor
ay ne gusel keske bndede tup bebege bıle gerek kalmadan
hamıle kalsam
bızım bu haftakı doktorluk ısımızde yatacak gıbıme gelıor
hep engel cıkıor
bır turlu ıdemıoruz
esm dun artık bundada bır hayır var dıor
belkıde vermıcek o yuzden gıtmemızı bıle ıstemıor dıe dusunuoruzz
mafoldumben
Tarfilcim çok üzüldüm canım benim.
Ama inşş yine hamiş olcan ve bu defa kucağına alıcan,hiç kaybetme umudunu dualara devam canım.
Sonuçta hamile kalmanda problem yok hamile kalıyosun ama hamile kaldıktan sonra neden kaybettiğinle alakalı araştırma hastanesine ya da çok daha iyi bir doktora gidersen bunun neden kaynaklandığı da anlaşılır belki.Mutlaka seninki gibi hamilelikler konusunda uzman olan birileri var,buradaki kızlar da bişey duyarsak bu konuda paylaşalım tarfil arkadaşımızla.
Benim de 50 lik şekeri yüklemem yüksek çıktı,100 lük yaptırdım o ii çıktı çok şükür.
Foruma giriyorum hergün ama kimsecikler olmuyo,
yavruceylan düğününüz hayırlı olsun canım.
Hepinizi çokk öptüm kızlar.opuyorumnanaktan
tarfilcim geçmiş olsun canım inşallah hayırlı bir zamanda kavuşcaksın bebeğine....
Düşüklerinin sebebi araştırıldımı sanırım kanında pıhtılaşma vardı nasıl olurda dozunu ayarlayamazlarki?
Takdiri ilahi tabide bu konuda doktorlarrın bi hatası varsa sessiz kalma derim...
çok saol canım olan oldu napalım hayırlısı buymuş gerçi bende fazla limon kiraz falan tükettim ya iğneler yeterli gelmezse kanım iyice sulansın diye ne salağim demi bi sorsana dra sanki 10 tane çocuğum var kaybetme lüksüm var gibi
canım 10 taane çocuğun olsada kaybetme lüksü die bişey olamaz zaten
sen nerden bilcektinki kaybetceğini herşey daha iyi olsun istedin olmadı
belkidde senin için bu hayırlıydı inşallah bidaha hamile kalır hemen havuşursun bebişine
inşallah canım tabiki 10 tanede olsa olamazda biraz daha temkinli olmam gerekirdi
tarfil canım geçmiş olsun inşallah rabbim tekrardan yüzünü güldürür