canım sorunu görünce dayanamadım yazayım dedim bend egeçen sene klomen kullandım büyümeyen yumurtam folikül kisti olarak kaldı dr diana 35 verdi 1 ay kullandım ve adet olunca tekrar gittim dr a tekrar kullandım ve o ay hiç yumurtam oluşmamıştı yani oluşup ta yarım kalmayı bırak hiç oluşmadı bile ben d.kontrol hapına bağladım bu olayı ama bilmiyorum tabi
kıslar bu rahmi elle kontrol ederek hamileliği test etme olayını duydunuzmu hamile kaldığın il zamanlarda rahim kendini yukarı çeker
tamam sekerımde sen ıkı ay kullanmısın..yanı bende bılıyorum sonucta kullandıgın surece yumurtlama olmaz.ama sadece 1 ay kullanıp bıraktıktan sonrakı ay da yumurtlama olmazmı acaba...onu merak ettım..
kıslar bu rahmi elle kontrol ederek hamileliği test etme olayını duydunuzmu hamile kaldığın il zamanlarda rahim kendini yukarı çeker
hayır canım ben doğum kontrol hapını sadece 1 ay folikül kistini yok etmek için kullandım 2 ay dediğin klomen di zaten o folikül kisti klomenden oldu dçkontrol hapını 1 ay kullanıp bıraktıktan sonra 2. klomen tedavisine başlandı ve o ay hiç yumurtam olmadı ben sana bu anlamda deneyimimi anlattım canım umarım sende olmaz
hiç duymadım bak ben bunu
hmm ee tabii osekıldede sonucta klomende dogum kontrol hapıda hormonları altust edıyo hayatım..yanı dogum kontrol hapı kullan baskılansın hemen ardından hadı oluşsun dıye klomen al sasırmış yumurtalıklar hızına yetişememiş o ay..
canım bende ağustosta filan bu siteden öğrendim orta paqrmağını ellerini iyice yıkadıktan sonra vajinaya sokuyormuşsun ve rahim eline gelirmiş adetine yakın adet gününde yada filan eğer adet olmazsan tabi parmağını soktuğunda elien gelmiyorsa boşlukta kalıyorsa parmak hamilesin demekmiş ama tabi bu iş biraz sakıncalı gerçi zaten hamileysen rahme dokunamıyorsun zaten ben ilk denediğimde parmağıma gelmişti şaşırdım aa böle bişi miymiş rahim dedim dokunabildiğimizi hiç düşünmemiştim sgeçen ay yine kontrol ettiğimde gelmedi elime bende hamileyim sandım ama sonra ki kontrolde elime geldi ve adet oldum zaten bence her ay rahim kenidini gebeliğe hazırlamak için yukarı çekiliyor sonra döllenme olmazsa adet olmak için aşağıya iniyor ama döllenem olursa yukarıda kalıyor açıklaması bu bence
kuzu boşver o yöntemleri.hamile isen zararlıdır bence o yöntem.ne de olsa kan testinde kesin çıkıyor.riskli işlere girmeye gerek yok.
hoşbuldukk sekeeeeerrrr naber?
iyidir canım kahvaltı yapıyorum sabah gelirken pohaça almıştım,çay aldım şimdi keyif yapıyorum yanii.
yaa kızlar o dediğiniz karın şişliği ve kasılmalar bende de var kıs yoksa hep birlikte mi hamile olcazz Alla alla yaa en azından hamiş değilsem adet olayım bir an önce ki doktora gidicem.
alpy Kuzu bak bu pco dan dolayı şöyle bir durum var bende.sende de oluyomu acabenede 1 ya da 2 kez acillik oluyorum.Yani tam hamile kadınların şikayetlerinin hepsi oluyoo şiddetli baş ağrısı mide bulantısı falan sonra soluğu acilde alıyoruzz.Bu nedir sence kuzum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?