kızlar ya ben ne zaman pc başında olsam bebek kıyafetleri hamilelik ve bebek odalarına bakmaya başladım allah allah alıkoyamıyoum kendimi :) takıntı oldu iyice napıcam ya bide hamile olsam daha 6-7 haftalıkken almaya başlarım herald e:)
bir ara bende öyleydim ama şimdi bakmıyorum daha da üzülüyorum o zaman
hamile kaldıgımızı öğrendiğimizde baslarız gibime geliyor bnce bide sabırsızım birazcık bekleyemem herhalde 6-7 aylık olmayı :roflol:
nur1111 kuzunazcım dün bizim topikteydin
sana selam verdim ama görmedin heralde
nasılsın
alpy cim günaydın hoşgeldin
işte benim takımım kıslar en sevdiğim renklerde hemde erkek bebişe göre çok hoş herşeyide var hem çok pahalı değilmiş bu takım 72 tl herşeyide puset bile
kızlar ya ben ne zaman pc başında olsam bebek kıyafetleri hamilelik ve bebek odalarına bakmaya başladım allah allah alıkoyamıyoum kendimi :) takıntı oldu iyice napıcam ya bide hamile olsam daha 6-7 haftalıkken almaya başlarım herald e:)
bak tabi canım zaten şurda ne kaldı,eli kulağında. hamiş listesi oluşturcaz inşşş.çok yakındır kızlarrr :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dizilicez bööle sıraylaaa
amin :Saruboceq: inşallah
halaylarla zıplatırız burayı :teytey:
bak tabi canım zaten şurda ne kaldı,eli kulağında. hamiş listesi oluşturcaz inşşş.çok yakındır kızlarrr :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: dizilicez bööle sıraylaaa
inşallah canım ya benim bugün adetimin 28 inci günü gerçi hiç 28 günde bir adet olmadım ama geçenlerde karnımda ağrı ve renkl, bir akıntı geldi şimdi ne ağrı nede akıntı var nasıl olacaka det düzensizliğinden test mi yapsam yoksa beklesemmi bilemiyorum bile
ayyy çok uykum var ya bugünde çalışılırmı boştan yere işe geliyorum işte cumartesileri eçen haftada çalıştım ya
öğleye kadar calısacaksan eve gidince vur kafayı yat canım dinlen biraz
kıs uyku da hamiş belirtisidir derdi kayınvalıdem
ben de sabah çok zor kalktımm yaa sorma.,
aycanisaaa huu orda mısınnn
Aslında var ya kuzuda hamiş belirtileri var sanki.çünkü geçende pembemsi bir akıntıdan bahsediyodu.hamile kalındığı zaman böyle bir akıntı oluyormuş diye duymuştum.Kız bi de ilk hamiş sen oluyomuşsunnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?