Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lucrin iğnesi kısa zaten
gool f göre daha kolay yapılıyor ben göbekten yapıyorum bir sağ bir sol valla akşam 9
inşallah hiç anlamadan hepiniz hamiş kalırsınız ben hep diyorumki mucize olupta hamile kalırsam ben idrak edene kadar çocuk doğar heralde diye inanmam çok zor olur sanırım
ya bu lucrin bende sinirlilik yaptı herkeze kızıyorum
n 83 sen hangi merkezde yaptırıyorsun bu arada ikimizde hayırlı olsun çıktık bir yola
ya bu lucrin bende sinirlilik yaptı herkeze kızıyorum
Hormonlarla ilgili iğneler psikolojiyi allak bullak ediyo ben de öyle olmuştumm eşime sudan sebeplerden kızıp kavga ediyodumm.Ama bi süreç bu ilaçlar bitince eski haline dönüyosun canım.
ters tepmiş sana
alpy senin aşılamaya gitiiğin ggünü hatırlıyorum kar kış kıyamet bir kaç gün öncesinde eşine kızmıştın şeytan diyor vazgeç diye bize anlatıyordun seni teselli etmişydik bayaa hatırladın mıı ilaçlar ciddi etkiliyooo yanniii
Evet canımm yaa hatırlamaz mıyımm geçen eşimle hastaneye giderken onu konuşuyodukk.Ne biçim kar vardı hastanede bizden başka hasta yoktu :) arabamız kaya kaya gittik.Benim hiç umudum yoktu kafamda tüp bebek sürecini başlatmıştım doktor bile bulmuştum.Sinir katsayımm tavan yapmıştıı.Sizler destek olmuştunuz Allah hepinizden razı olsun.
alpy doğuma nereye karar verdin hastane belli mi