canım seninki sanırım kız çocuğuydu erken belli olur ve erken belirti verir miş kıslar bunu dr larda söylüyor
kızlar öğle yemeğine çıkıyorum yarım saate gelirim görüşürüz
kızlar öğle yemeğine çıkıyorum yarım saate gelirim görüşürüz
bilmiyorum ki..
Rabbim hepimize tez zamanda hamile kalmayı nasib etsin inşaallah..
ıslar geçen ablam falımda yumurta olduğunu söylemişti yumurta falda gelecek olan para ayrıca hamile olmayı bekleyenler varsa hamile kalacağına doğacak bebeğin sağlıklı olacağına işaretmiş :)
o 9 rakamı 9 ayın 9 u v harfıde ogluna koyacagın ismin baş harfi hadi inşallah kıs hayırlı haberler ver
canım allah affetsin fallarla bu iş belli olmaz sadece bir tesadüf olabilir eğleniyorum işte kendi çapımda :roflol::roflol: eşim oğlumuz olursa ismini adem elyesa koyacakmış tabi ben hiç beğenmedim ecrin koymak istiyorum ama ecrinide bebek bekleyen herkes düşünüyor hani Allahın hediyesi demek oluyor ya :roflol: V harfineden ne koyabilirim ki Veli Veysel :roflol: yok hiç bana göre değil uzay güzel isim geliyor kız olursa eşim elif eylül diyor benden de eylül olabilir gibi düşünce var :roflol: bir kere iki ismi olacağı kesin çünki eşimin ailesinde herkesin iki ismi var eşiminde tabi :) aman olsunda belki başka biri koymak ister gerçi eşim ben kimseyi dinlemem diyor ama
işin gırgırı o fala inanma falsızda kalma demişler
erkeklerin hepsi aynı herhalde benımkıde evlenmeden kızımız olursa eyllül sena oglumuz olursa akın kayra demeye baslamıstı hala da değiştirmem diyor :roflol:
huuu kıslarr slm hayırlı cumalar olsun.
kuzunazz adet oldun mu kıs ben hala olmadım,iki pikolu bakalım ne zaman olcaz :))
sumeyrat anacım sen nasılsın zemuszemus
sumeyratın üstüne gitmeyin kıslar kaçıyor hemen :)
istatistiklerine falan baktım hiç mesaj yazmamış şu ana kadar bu ne gizem böyle anlmadım okuyo ama yazmıyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?