kıslar hayırlı cumalar misafirim vardı şimdi gitti bende hemen koştum geldim özledim sizi nasılsınızopuyorumnanaktan
ben diyorum size bu sumeyrat erkek olabilir die.
yoksa ne diye yazmasın sonuçta üye olabildiğine göre mesaj yazmayı da biliyordur.
sumeyrat madem buraya geliyosun birşey yazmasan bile bizim için dua et.:Saruboceq:
iyi geceler yavru ceylan....
sıra geldi kayra_esk
cnm sen ev hanımısın,resmini hiç görmedim kişilik analizini pek yapamıyorum sadece seninde duygusal biri olduğunu düşünüyorum,
çalışan kadınlar daha sade ve şık giyinmeyi tercih ederler çalışma ortamında fazla dikkat çekmemesi için fakat ev hanımları çok süslüdürler kendimden biliyorum:)
aaltın günlerinde ev oturmalarında çok süslü olurlar
sanada bunu yakıştırdım cnm açıkmısın kapalımısın bilmiyorum orta halli bişey
inşallah hamile kalırsın ve giyersin
dimi yani yazmasını bilmiyor desek nasıl üye oldu benımde aklıma erkek olabılır diye geliyor bize yazmıyor onu gectım baska topıklerede yazmamıs istatik tamamen 0 dolu
kıslar hayırlı cumalar misafirim vardı şimdi gitti bende hemen koştum geldim özledim sizi nasılsınızopuyorumnanaktan
ben diyorum size bu sumeyrat erkek olabilir die.
yoksa ne diye yazmasın sonuçta üye olabildiğine göre mesaj yazmayı da biliyordur.
sumeyrat madem buraya geliyosun birşey yazmasan bile bizim için dua et.:Saruboceq:
aycanisa anacım biz de dedektif gibiyiz hee helal bize kız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ne yapalım şekerim sürekli burda ama ses seda yok insan bi yazar merhaba der iyi aksamlar der tık yok bunda ona seslenıncede kacıyor kaydirigubbakcemile3
ne elbisesi bunlar kıslar ya:uhm:
ayşe dün aksam herkesın kişiliğine göre hamile elbisesi koymus
hoşgeldin canım benim biraz canım sıkkın bugün adet oldum onun dışında pek bişey yok bende sen nasılsın
Aymescim Rabbim inşş çok yakın zamanda sevindirecek seni,sakın moralin bozulmasın.Bak ne anlatıcam sana;
Ben bir kursa gidiyorum orada ahlak dersimiz var hocamız ilahiyat mezunu ve psikoloji üzerine master yapmış.ve ne tevafuktur ki bizim sınıfımızda çocuğu olmayan çok bayan var(sanki özellikle o sınıfa düşmüşüm çok ilginç)mesela birinin 16 senedir olmuyor ,biri 6 kez tüp denemiş olmamış hatta başka bir hocamızın da 27 sene olmamış.Ahlak hocamız dedi ki bu tip konularda en önemli şey sizin psikolojiniz ve olaya yaklaşımınızdır.önce beyninizi buna hazırlayın anne olucağınıza hazırlayın kafanızda bu bilinci oluşturun,mesela tüp yapıp başarısız olan arkadaşa dedi ki transfer esnasında hep olumlu düşün,olumsuz düşünce hep olumsuzluğu çıkarır karşımıza ve olumlu düşünce de hormon yapımızı değiştirir dedi.(bu tıbben kanıtlanmış bişey)
Sen de şimdiden sonra hiç olumsuz düşünme bunları dinledikten sonra ben de kendi ruh dünyamı değiştirmeye karar verdim.olumsuz düşünmüycem ve Allah'a tevekkül edicem.inşş.Bu duayı da kalben yapalım.
“Allah'ım! Sen tasayı sevince çevirir, gam ve kederi giderirsin. Sen çaresizlerin duasına cevap verirsin. Dünyanın ve âhiretin Rahmanı ve Rahîmisin. Sen bana şefkat ve merhamet edersin. Bana öyle bir merhamet et ki, Senden başka hiç kimsenin merhametine muhtaç olmayayım.” Amin.
hoşgeldin canım benim biraz canım sıkkın bugün adet oldum onun dışında pek bişey yok bende sen nasılsın
canım şükür iyiyim dünkü ve bugünkü sayfaları okumaya dalmışım şimdi gördüm mesajını sen canını sıkma adet olmamız bile bebişimiz olması için büyük bü umut varsın bu ayda gelsin önümüzdeki ay belki muradına kavuşursun canım sıkma canınıopuyorumnanaktan
canım çok sağol okadar güzel yazmışsınki
deniycem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam
kasım sonu gibi tekrar tüp bebek denemek istiyorum
ilkinde çok olumsuzdum bu sefer daha olumlu düşünmeye çalışıcam
inşallah Rabbimde ol emirini nasip eder bana ve bende pozitifi görürüm artık:1hug:
inşallah canım inşallah artık tedaviye başlamayı düşünüyorum zaten ilki hüsranla sonuçlandı ama ikincide belki yüzüm güler
Canım ben de önümüzdeki ay aşılama yapıcam nasipse.ilk aşılamam olumsuzdu ama ben de hep olumsuz düşünerek gitmiştim.Ben de bu defa hep olumlu düşünce içinde olucam inş. kafama olumsuzlukları getirmiycem.zaten dikkat edersen olumlu düşündüğün zaman stres de yapmamış oluyosun.Zaten inançlı insanlarız çok şükür.Pozitif düşünüp testimizde pozitifi bulucaz tatlım buna inan. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?