Aymescim Rabbim inşş çok yakın zamanda sevindirecek seni,sakın moralin bozulmasın.Bak ne anlatıcam sana;
Ben bir kursa gidiyorum orada ahlak dersimiz var hocamız ilahiyat mezunu ve psikoloji üzerine master yapmış.ve ne tevafuktur ki bizim sınıfımızda çocuğu olmayan çok bayan var(sanki özellikle o sınıfa düşmüşüm çok ilginç)mesela birinin 16 senedir olmuyor ,biri 6 kez tüp denemiş olmamış hatta başka bir hocamızın da 27 sene olmamış.Ahlak hocamız dedi ki bu tip konularda en önemli şey sizin psikolojiniz ve olaya yaklaşımınızdır.önce beyninizi buna hazırlayın anne olucağınıza hazırlayın kafanızda bu bilinci oluşturun,mesela tüp yapıp başarısız olan arkadaşa dedi ki transfer esnasında hep olumlu düşün,olumsuz düşünce hep olumsuzluğu çıkarır karşımıza ve olumlu düşünce de hormon yapımızı değiştirir dedi.(bu tıbben kanıtlanmış bişey)
Sen de şimdiden sonra hiç olumsuz düşünme bunları dinledikten sonra ben de kendi ruh dünyamı değiştirmeye karar verdim.olumsuz düşünmüycem ve Allah'a tevekkül edicem.inşş.Bu duayı da kalben yapalım.
“Allah'ım! Sen tasayı sevince çevirir, gam ve kederi giderirsin. Sen çaresizlerin duasına cevap verirsin. Dünyanın ve âhiretin Rahmanı ve Rahîmisin. Sen bana şefkat ve merhamet edersin. Bana öyle bir merhamet et ki, Senden başka hiç kimsenin merhametine muhtaç olmayayım.” Amin.