Bir çoğunuzun başına gelmiştir diye tahmin ediyorum, küçükken kızların bıyığıyla dalga geçen erkekler.

Yani çok takılacak bir konu değil evde yada kuaförde aldırıp temiz olduğunuzdan eminseniz kim niye arkanızdan konuşsun ki , benim mesela yüzümde 2 tane ben var biri yanağımda o küçük pek sorun etmiyorum , ama diğeri dudagimin üst kenarında ve biraz büyuk uzun zamandır aldırmayı düşünüyorum cesaret edemiyorum bugün dahada emin oldum ki ben bu benleri yüzümde görmek istemiyorum.

Kıllarım acık renk ve çok tüylü bir insan değilim. Ona rağmen 14 yaşlarimdayken kendi kendime ilk defa iple biyiklarimi almiştim, evde aglayip annem kuafore gotursun diye travmalar geçirmedim. 😂😂
Şuan konu sahibi yetişkin bir kadın ve gunumuzde çesit cesit yontem var. 🙄
Ama biliyor musun? Herkeste hersey ise yarayamayabiliyor. Ayrica sarisinim deyip nasilsa belli olmuyor deyip, guneste orman gibi olanlar var. Ha onlara lazerde fayda etmez. Konu sahibi kac yasinda bilmiyorum ama demek cok dert etmis bu durumu.

Ama biliyor musun? Herkeste hersey ise yarayamayabiliyor. Ayrica sarisinim deyip nasilsa belli olmuyor deyip, guneste orman gibi olanlar var. Ha onlara lazerde fayda etmez. Konu sahibi kac yasinda bilmiyorum ama demek cok dert etmis bu durumu.

Lazer olmuyorsa alsin her gun, biyiğini aldiktan sonra butun insanlar biyigima bakiyor diye dusunmeyi bi yere oturtamadim ben. 😁
Hani killiyim diye dert edeni gordum de alinmiş kila insanlar bakiyor derdini ilk defa gordum. 👍

Lazer olmuyorsa alsin her gun, biyiğini aldiktan sonra butun insanlar biyigima bakiyor diye dusunmeyi bi yere oturtamadim ben. 😁
Hani killiyim diye dert edeni gordum de alinmiş kila insanlar bakiyor derdini ilk defa gordum. 👍
Aliyomus ama ertesi gun cikiomus tekrar demekki alinma ve alinmama arasi oluyo😐😂 nerden bilim ben kil profesoru degilim ya😐😂😂😂 kadinin derdide bu yani ne var 2 akil verseniz🥲😐😂

Aliyomus ama ertesi gun cikiomus tekrar demekki alinma ve alinmama arasi oluyo😐😂 nerden bilim ben kil profesoru degilim ya😐😂😂😂 kadinin derdide bu yani ne var 2 akil verseniz🥲😐😂
Ertesi gün tekrar cikmiyormuş konu sahibi öyleymiş gibi hissediyormuş.
Sanki bıyığımı bugün alsam yarına tekrar çıkıyor gibi hissediyorum ve sanki insanlar sürekli oraya bakıp arkandan konuşuyorlarmış gibi geliyor..

bıyığımı tertemiz alsam bile insanlar dalga geçecek oraya odaklanarak bakacak gibi hissediyorum
Goruldugu uzere konu, konu sahibinin öyleymiş gibi hissetmelerinden, sanmalarindan ibaret. Tertemiz alinmiş biyik bolgesine de bakiyorlar gibi hissediyorsa 😁😁😁
Nasil akıl verelim ki.

Ertesi gün tekrar cikmiyormuş konu sahibi öyleymiş gibi hissediyormuş.

Goruldugu uzere konu, konu sahibinin öyleymiş gibi hissetmelerinden, sanmalarindan ibaret. Tertemiz alinmiş biyik bolgesine de bakiyorlar gibi hissediyorsa 😁😁😁
Nasil akıl verelim ki.
Usturayla al desem krize girer konu sahibi. Bende verecek tek tavsiye bu var şuvan 😂

Kıllı olmamı dert ediyorum zaten canım. Galiba kendimi ifade etmem için 40 fırın ekmek yemem lazım

Hı hı şu an eşimle oturduk karşılıklı ağlıyoruz :KK70:
Aslında karşılıklı bıyık bıraksanız daha hoş olur. Ortaokuldaki travmatik günleri yad edersiniz. Bir de ortaya annenizin o zaman kullandığı deterjanı koyarsanız tablo tamamlanır.

He bu arada dalga geçmedim, usturayla alıyorum ben kaşımı bıyığımı.

Bu kili tuy her kadin dert eder , hele hele fazlaysa yani.. bu mu dert diyenlerin ya bu gibi dertleri yoktur ya da soylemiyolar canim.

Iyi bir makina ve uzman bulursan leke filan birakmiyor. Ben tum vucut yaptirdim. Vucut dedigimde iste sirt haric her yer. Sirtimda hic yoktu zaten. Yuzumede yaptirdim.. araya gebelik girdi ara vermistim o ara ve hormonlardan tamamen bitmis nerdeyse.. simdi arada ayda yilda bir gidiyorum.

Bak su philips lumea var onlarri kullananlarin cogu memnun.. ama herkeste farkli etkisi varmis. Jiletleyip yapiyolar genelde zaten lazerde.
Çok çok teşekkür ederim canım benim araştıracagim bunları muhakak

Aslında karşılıklı bıyık bıraksanız daha hoş olur. Ortaokuldaki travmatik günleri yad edersiniz. Bir de ortaya annenizin o zaman kullandığı deterjanı koyarsanız tablo tamamlanır.
Sizi Allah'a havale ediyorum. Gerçekten ayıp yaa. Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Allah sizi ıslah etsin. Ne kadar eglendiniz ne kadar dalga geçtiniz gerçekten yazık yaa...

Sizi Allah'a havale ediyorum. Gerçekten ayıp yaa. Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler. Allah sizi ıslah etsin. Ne kadar eglendiniz ne kadar dalga geçtiniz gerçekten yazık yaa...
Huyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzden😐😂 yeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.

İşte üzüldüğüm noktalardan biri de bu. Buraya ne yazsak "Ayy bu da dert mi, ayy saçmalama, öff o da dert mi '' diyorsunuz... Her insan her olay karşısında aynı hassasiyete tabii değil bunu unutmayalım. Benim büyüttüğüm şey sizin için zerre önemli olmayabilir anlıyorum ama bu şekilde kıyas yapıp o da dert mi yaklaşımını da doğru bulmuyorum, üzülüyorum ne yazık ki
tek çözümü iğneli epilasyondur.lazer önermedi bana uzmanı hastanede.bir merkezde çok rahat kurtulursunuz iğneliyle.ama sıcak havalarda değil sonbaharda başlayın ya da kışa doğru

Ben yaşadım🙈 Gidip jilete vurdum bende o cehaletle. Bıyıklarım kalın ve tez zamanda çıkmaya başladı. İpe geçtikten sonra bile hafta da iki üç defa almam gerekiyordu. Yıllarca çektim bu çileyi nihayet lazeri akıl edebildim. Şu an seanslarıma devam ediyorum. Azaldılar çok rahat ettim iki de bir almakla uğraşmam da gerekmiyor bıyıklar fora oldu mu diye de düşünmüyorum rahatlık varmış ya. Ömür boyu stresini çekeceğine bir kaç ay acı çek. Git yaptır sende boşver korkuyu korku nedir ya. Sonuca değiyor👍

Huyu bu onun, cani skliyor issizlikten..takma o yuzden😐😂 yeri gelince baya duyar kasarlar ama bu da bir cesit psikolojik rahatsizlik olabilir ki travmadir muhtemelen..islerine gelince alay edip eglenirler.
yüzümde ufak bir leke oluştu bir de dirseğimde .valla 1 yıldır uğraşa uğraşa kurtuldum krem serum kullanarak.başkasına küçük sorun banaysa büyük sorundu gibi gibi

Amannn iste bildigimiz kisiler hep ayni tepkiler, isine geldigi gibi
yok haklı yorumları da oluyor o zaman ben de beğeniyorum ama kıl da dert oluyor insana.eski kaşlarım yok azaldı diye bile dertleniyorum mesela ara ara.microblading yaptırsam mı diye bile düşünür oldum.kadınız güzellik önemli çoğumuz için.konu sahibine de en iyi çare iğneli epilasyondur.

X