Canım, inşallah kaldırmak zorunda kalmam ve inşallah sende eklersin, dün görümcem doğum yaptı çok etkiledik ailece hastaneden çıkınca hani kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar vardır ya işte o anı yaşadık
Üçümüzün de dileği o an aynıydı ben adım gibi biliyorum. Arabaya gidene kadar derin bir sessizlik
Sonra oğlum duruma müdahale etti, durduk yerde okuldan bir olay anlatmaya başladı, o havayı dağıtmak istedi sanki hissettim bunu ne kadar büyüdün sen dedim ne kadar olgunlaştın... Garip bir gündü dün, hem mutlu hem hüzünlü, hasetsiz, ama kıskanarak bakışlar vardı dünümde...Umutlu olup pozitif enerji yüklemeye çalışıyorum kendime umutla dolup hayal kırıklığı olsun istemiyorum. Nasipten ötesi yok biliyorum ama nasip olsun istiyorum. Biliyorum sende çok istiyorsun...BU topikte herkes çok istiyor. Rabbim hepimize nasip etsin, çektiğimiz üzüntüler son bulsun inşallah...Ben senin tam tersine bir sürü ilaç almak zorundayım. Ama eşime ikna edebildikçe keçi boyunuzu içirmeye çalışıyorum. Birde zencefil ve Muz çok faydalıymış, onları da deniyorum. haftada 4 gün 1 tutam zencefil 2 haftaya anca etki ediyormuş. Hız ve sayı bakımından artıyormuş. İnşallah faydası olur. AMİN.