Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım bu gün gittim bu aylar çok önemli dedi hatta klomen verecekti yok dedim istemiyorum zaten sizdenattık kullanmayalım demiştiniz dedim tamam spontane takip edelim dedi haftaya kontrol var gerekirse çatlatma iğnesi yaparız dedi yumurtalıkların iyi görünüyor dedi bakalım arkadaşım hiç ümidim yok yine ama napayım deniyecez elden başka bir şey gelmez ki
Biliyorum çok zor canım benim ama olacak biraz daha dişimizi sıkmamız gerekli belki de bu ay ben çok umutluyum. Nedense içimde şimdiden hamile olacağım gibi bir his var. Nasip kısmet bu işler tabii, İnşallah doğru olur, yoksa çok üzülürüm gibi geliyor. Temmuz ayı oğlumun doğum ayı ona doğum günü hediyesi olarak doğmasını çok isterim. Hayatta en çok istediği şey, kardeş, dün görümcem doğum yaptı, oğlu ile bebeği resim çekti doğum fotoğrafçısı, sonra 4 ünü ailece, rabbim nazardan korusun sağlıklı ömürler versin ama çok içim sızladı, bize de nasip etsin Allah'ım o beşiğin başında kendi çocuğumuzu da görmek nasip olsun... Eşiminde içi sızlamış belli ki hastaneden çıkınca inşallah darısı bizim başımıza inşallah biran önce bizimde olur dedi, ilk kez. O ben üzülmeyeyim diye hiç belli etmez hiç konuşmaz hatta bana da konuşturmaz bu konuyu... Demek ki dayanamadı oda...İnşallah rabbim bizi de duysun görsün inşallah...

Cok iyi anliyorum seni.evlatlarimz icin bu caba zaten.yoksa cok sukur rabbim bir tane vermisti.hic olmayanin isi daha zor
Ama bir cocuga verilecek en guzel hediye canindan kanindan bir kardes.kim istemez ki
Ama dedim ya elden bisey gelmeyince olmayinca insan cidden yipraniyor
Evlatlarmz gunahsz tertemz yavrular.Rabbim yalniz birakmasn onlari.benim kizim o kadar istekli ve uzgun olmasaydi belki bende istemezdim ikinci cocugu.tibben zaten olmazdi diye ugrasmazdim artik.
Hersey bir sinav.bende kizima ilk denedigim ay hamile kalmistim.aa ne kadar kolaymis demistim hatta.buyuk konusmusum.nasil bir micizeye sahip oldugumn aslnda hamile kalmamanin degil kalmanin mucize oldugunu anlamam icin bi sinavdi belki.
Sizi cok iyi anladgim icin ayni sureclerden gectigim icin tum kalbimle melekleriniz icin bu zorlu yolda mutlu sona ulasmaniz icin dua edicem.sizde sabredin ve pes etmeyin yavrularnz için...
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bizimde hikayemiz sizinki gibi mutlu biter inşallah.. Ne diyeyim, gerçekten mucize oğlumda başka bir rahatsızlığım vardı olmaz denen oldu ve ben hamile kaldım. Öyle oluynca hemen kalacağım sandım. Rabbim hayırlısını versin inşallah.

hürremcim bende inan aynı şeyleri düşünüyorum ne günah işledimde şimdi cezasını yavrum ödüyor diye herşeye ağlar durumdaym ayın başında çok ümitliydim ama şimdi ne hissettiğimi bile bilmiyorum oğlumun kendinden küçüklere bakışı hiç çıkmıyo aklımdan artık stresten eşime bile iyi davranmıyorum hıncımı ondan alıyorum sanki tedaviyede baslıyamıyorum bi türlü nasip olmuyor her ay yeni bişey çıkıyo stresten baş ağrısı çekiyorum bol bol ve git gide zayıflıyorum çok kötü hissediyorum kendimi yaa senin msjlarını okudukça al diyorum bi tek ben değilm ama hersey bianlık sonra bunalıma kaldığım yerden devam sogan kürü yapıyorum ama öylesine yine kasıklarım ağrıyo bugün yarın kırmızıları görürüm yine offff offfff
Regl zamanı daha yoğun hissediyor insan bu suçluluk duygusunu, geçen ay kendiliğinden yumurtladım diye çok sevinmiştim. Belki kendiliğinden gelir diye ama olmadı, nasip elbet vakti var. Elbet gelecek doğru zaman, bize sabırla beklemek ve dilemek düşüyor. Rabbimden en büyük isteğim bu ailemin sağlığı ve kuzuma sağlıklı bir kardeş, çevremde bir çok örnek var. Hamile kalabilen, inşallah bu ay olur, sende inşallah hastalanmazsın arkadaşım. Ama bence biran önce tedaviye başla, en azından bir adım başlamış olsun, belki kullanacakları bir ilaç vs. durumu hızlandıracak, vesile olacak belki, rabbim ol derse olur. İnşallah ol der bir an önce evlatlarımız için...

Sagol cnm tesekkur ederim darisi sizlere olsun
Bircok kür denedim 4 yil boyunca.hamile kaldigim ay ne yaptim derseniz bi tanidik bi recete vermisti.bunu uygulayanlar sifa buldu dene diye.o kadar bikmistim ki macundan kurden bi koseye atmistm aylar sonra denedim.ari sutlu corekotlu bir karışım.kullanirim dersen tam tarifini yazarim uygular yersin.41 gun onu yedim.zaten bittigi gun adet oldum.ondan sonra olmadim artik o ay hamile kaldim
Fakat ondan oncede yine 40 gun geceden saf zeytinyağında bekletilmis kuru incir yedim her sabah.onu da faydasını goren birinden duyup yapmistim.incir biter bitmez macuna basladim ve macun bitince hamile kaldim dogal yoldan.ustelik o aralar degerlerm tavan yapmisti.dört yil boyunca gormedgi rakami gormustu fsh degerim 90 di.ki 15 ten yukari olunca tüp bebek bile denenmiyor.
Sifa nerden gelir bilinmez.biseyler vesile oluyor.bir dua bir kür bir doktor..
Sifaniza tez zamanda ulasmaniz dilegyle
ARI sütü bulabilir miyim bilmiyorum ama yine de tarifi gönderirsen sevinirim neyin vesile olacağı belli olmaz

ARI sütü bulabilir miyim bilmiyorum ama yine de tarifi gönderirsen sevinirim neyin vesile olacağı belli olmaz
Ari sutunu balcilarda veya iyi bi aktardan bulabilirsin.tarif şöyle
1 kg bal
50 gr ari sütü
250 gr ogutulmus corek otu
250 gr ogutulmus isirgan tohumu
100 gr ogutulmus antep fistigi
Bunlarin hepsi karistirilacak ve şu sifa âyetleri okunacak.
Ali imran suresi 37.ayet 71 defa
Ali imran suresi 38.ayet
Enbiya suresi 89.ayet
Saffat suresi 100.ayet
Şura suresi 22.ayet
41 gün sabah aksam ac karna birer tatli kaşığı yenecek
Şifa olsun..

Ari sutunu balcilarda veya iyi bi aktardan bulabilirsin.tarif şöyle
1 kg bal
50 gr ari sütü
250 gr ogutulmus corek otu
250 gr ogutulmus isirgan tohumu
100 gr ogutulmus antep fistigi
Bunlarin hepsi karistirilacak ve şu sifa âyetleri okunacak.
Ali imran suresi 37.ayet 71 defa
Ali imran suresi 38.ayet
Enbiya suresi 89.ayet
Saffat suresi 100.ayet
Şura suresi 22.ayet
41 gün sabah aksam ac karna birer tatli kaşığı yenecek
Şifa olsun..
Allah Razı olsun cnm uygulamaya çalışacağım

Merhabalar ,
bende bir iki aydır takip ediyorum ve aranıza katılmak istedim. işte benim hikayem: benim 5,5 yaşında dünya tatlısı bir çocugum var ve 1 yıldır kardeş istiyor bizde 4 aydır deniyoruz ve olmuyor:KK43: ben biraz sizler gibi kafayı taktım çok üzülüyorum. ilk gebeliğim doğal yollarla ilaçsız oldu. tabiki ilaç kullanmak istemiyorum ama biyolojik saat sıkıntısı iste.35 yaşındayım. endişeleniyorum, çevre baskısı, birtek eşim sakin ol diyor yanımda sağolsun. doktorum hiçbir sorun yok diyor. ama bu ay gidecegim bende ilaç tedavisine bşlayacagım ve deneyecegim. umarım herkes bebegine sağlıkla kavuşur.

Takvim de koydum inşallah uğur getirir de kaldırmak zorunda kalmam :)
Canım ya takvimin çok güzel olmuş inşaallah kaldırmak zorunda kalmazsın çok özendim inan ben bu ay daha planlı gitmeyi düşünüyorum ama nasip soğan suyuna başladım eşime de keçiboynuzu kaynatıyorum folik asiti bıraktım çok sıkıldım ilaç almaktan tamamen doğal şeylerle bu ayı bekliyeceğim haftaya yumurta kontrolü var bakalım kaç yumurtam olacak... İnşaallah içinde ki his doğrudur ve bu ay ikinci bebeğine hamile kalırsın... Bende tabi ki çok ama çok istiyorum sma elimizden bir şey gelmiyor işte rabbim ol demedikten sonra... Bende senin takvimden takip ederim artık basıl olsa satlarımız aynı..

Canım ya takvimin çok güzel olmuş inşaallah kaldırmak zorunda kalmazsın çok özendim inan ben bu ay daha planlı gitmeyi düşünüyorum ama nasip soğan suyuna başladım eşime de keçiboynuzu kaynatıyorum folik asiti bıraktım çok sıkıldım ilaç almaktan tamamen doğal şeylerle bu ayı bekliyeceğim haftaya yumurta kontrolü var bakalım kaç yumurtam olacak... İnşaallah içinde ki his doğrudur ve bu ay ikinci bebeğine hamile kalırsın... Bende tabi ki çok ama çok istiyorum sma elimizden bir şey gelmiyor işte rabbim ol demedikten sonra... Bende senin takvimden takip ederim artık basıl olsa satlarımız aynı..
Canım, inşallah kaldırmak zorunda kalmam ve inşallah sende eklersin, dün görümcem doğum yaptı çok etkiledik ailece hastaneden çıkınca hani kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar vardır ya işte o anı yaşadık :KK43: Üçümüzün de dileği o an aynıydı ben adım gibi biliyorum. Arabaya gidene kadar derin bir sessizlik :KK43: Sonra oğlum duruma müdahale etti, durduk yerde okuldan bir olay anlatmaya başladı, o havayı dağıtmak istedi sanki hissettim bunu ne kadar büyüdün sen dedim ne kadar olgunlaştın... Garip bir gündü dün, hem mutlu hem hüzünlü, hasetsiz, ama kıskanarak bakışlar vardı dünümde...Umutlu olup pozitif enerji yüklemeye çalışıyorum kendime umutla dolup hayal kırıklığı olsun istemiyorum. Nasipten ötesi yok biliyorum ama nasip olsun istiyorum. Biliyorum sende çok istiyorsun...BU topikte herkes çok istiyor. Rabbim hepimize nasip etsin, çektiğimiz üzüntüler son bulsun inşallah...Ben senin tam tersine bir sürü ilaç almak zorundayım. Ama eşime ikna edebildikçe keçi boyunuzu içirmeye çalışıyorum. Birde zencefil ve Muz çok faydalıymış, onları da deniyorum. haftada 4 gün 1 tutam zencefil 2 haftaya anca etki ediyormuş. Hız ve sayı bakımından artıyormuş. İnşallah faydası olur. AMİN.

Arkadaşlar Tüp bebek denememle hamile kaldım,ama maalesef 8 haftalıkken Kurban Bayramı haftası düşük yaptım.Hala toparlanamadım,travması çok büyük.Ama hakkımda hayırlısı buymuş,çocuğuma kardeş için hayırlı zaman değilmiş demek ki diyorum:KK43:(Yavrum beni cennette bekleyecek işallah.Rabbim işallah ilaçsız tedavisiz yerine tekrar bebek verir ve sağlıkla doğum yaparım.Hala moralim çok bozuk bu sebeple fazla yazamıyorum,hepinizi öpüyorum görüşürüz.

Ahh cnm
Canım, inşallah kaldırmak zorunda kalmam ve inşallah sende eklersin, dün görümcem doğum yaptı çok etkiledik ailece hastaneden çıkınca hani kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar vardır ya işte o anı yaşadık :KK43: Üçümüzün de dileği o an aynıydı ben adım gibi biliyorum. Arabaya gidene kadar derin bir sessizlik :KK43: Sonra oğlum duruma müdahale etti, durduk yerde okuldan bir olay anlatmaya başladı, o havayı dağıtmak istedi sanki hissettim bunu ne kadar büyüdün sen dedim ne kadar olgunlaştın... Garip bir gündü dün, hem mutlu hem hüzünlü, hasetsiz, ama kıskanarak bakışlar vardı dünümde...Umutlu olup pozitif enerji yüklemeye çalışıyorum kendime umutla dolup hayal kırıklığı olsun istemiyorum. Nasipten ötesi yok biliyorum ama nasip olsun istiyorum. Biliyorum sende çok istiyorsun...BU topikte herkes çok istiyor. Rabbim hepimize nasip etsin, çektiğimiz üzüntüler son bulsun inşallah...Ben senin tam tersine bir sürü ilaç almak zorundayım. Ama eşime ikna edebildikçe keçi boyunuzu içirmeye çalışıyorum. Birde zencefil ve Muz çok faydalıymış, onları da deniyorum. haftada 4 gün 1 tutam zencefil 2 haftaya anca etki ediyormuş. Hız ve sayı bakımından artıyormuş. İnşallah faydası olur. AMİN.
aAhhh cnm yaaa ben o günü dört ay önce atlattm.Çokkk zor bi gündü benim için duygularım taştı ama gözyaşlarımı içime akıtmak zorunda kaldm o bebeği kucağıma aldğımda çok kötü oldum biran öfff ne bilim işte zor zamanlar atlatıyorum hep rüyalarıma giriyo bebekler her günüm diger günümden daha zor geciyor hele hele adet dönemim yaklaşınca doktorlara yalvarsam tekrar ameliyat etseler beni neler düşünüyorum neler oğluma kardeş veremiyor olmanın ateşi ile icim yanıyo hergün okula giderken dua ediyor oğlum Allahım bana bi kardeş ver diye ve ben hergün biraz daha eriyorum sanki offf cok zor günler geciriyorum Rabbim bu sıkıntılı günlerimizi tekrar anne olma sevincini yasatarak ödüllendirir bizleri işallah

Ahh cnm
aAhhh cnm yaaa ben o günü dört ay önce atlattm.Çokkk zor bi gündü benim için duygularım taştı ama gözyaşlarımı içime akıtmak zorunda kaldm o bebeği kucağıma aldğımda çok kötü oldum biran öfff ne bilim işte zor zamanlar atlatıyorum hep rüyalarıma giriyo bebekler her günüm diger günümden daha zor geciyor hele hele adet dönemim yaklaşınca doktorlara yalvarsam tekrar ameliyat etseler beni neler düşünüyorum neler oğluma kardeş veremiyor olmanın ateşi ile icim yanıyo hergün okula giderken dua ediyor oğlum Allahım bana bi kardeş ver diye ve ben hergün biraz daha eriyorum sanki offf cok zor günler geciriyorum Rabbim bu sıkıntılı günlerimizi tekrar anne olma sevincini yasatarak ödüllendirir bizleri işallah
Gerçekten zordu, yani hayatım şaka gibi gerçekten dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim üstelik 16 haftalık, benim meleğimde devam etseydi 16 haftalık olacaktı tam :KK43: Karnı çıkmaya başlamış epey yavaş yavaş hissediyorum falan diyince çok kötü oldum. Ama tabii hiç bir şey belli etmeme çabası da başka bir şey :KK43: Bu süreçte rabbime sığınıp ondan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok canım. İnşallah bizim de sesimizi duyar, Bu ay pozitif olma adına kendimi fazla hazırlıyorum galiba olmazsa benim için yine büyük üzüntü olacak... Rabbime sığınıyorum ne yapayım ki başka, o isterse olur.

Gerçekten zordu, yani hayatım şaka gibi gerçekten dün bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim üstelik 16 haftalık, benim meleğimde devam etseydi 16 haftalık olacaktı tam :KK43: Karnı çıkmaya başlamış epey yavaş yavaş hissediyorum falan diyince çok kötü oldum. Ama tabii hiç bir şey belli etmeme çabası da başka bir şey :KK43: Bu süreçte rabbime sığınıp ondan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok canım. İnşallah bizim de sesimizi duyar, Bu ay pozitif olma adına kendimi fazla hazırlıyorum galiba olmazsa benim için yine büyük üzüntü olacak... Rabbime sığınıyorum ne yapayım ki başka, o isterse olur.
al benden de o kadar bugün yarın hasta olurum ne diyim bol bol dua etmekten başka çaremiz yok inşallah tedaviye baslamadan hamile kalırım ya eğer bu ayda olmazsa adetimin 3.günü gidicem bklm bu ay sogan kürü falan yaptm ama çok çalışma yapmadm hırsımdan hep eşime çatıyorum çünkü onun ne günahı varsa işte insan elinden bişey gelmeyince ne yapcağını ne yaptğını algılayamıyor zaten bi hamile kalim 3.için hiç bklemicem hemen 3.bebişimide yapcam ama tabiki önce ikinciyi yapabilmem.

al benden de o kadar bugün yarın hasta olurum ne diyim bol bol dua etmekten başka çaremiz yok inşallah tedaviye baslamadan hamile kalırım ya eğer bu ayda olmazsa adetimin 3.günü gidicem bklm bu ay sogan kürü falan yaptm ama çok çalışma yapmadm hırsımdan hep eşime çatıyorum çünkü onun ne günahı varsa işte insan elinden bişey gelmeyince ne yapcağını ne yaptğını algılayamıyor zaten bi hamile kalim 3.için hiç bklemicem hemen 3.bebişimide yapcam ama tabiki önce ikinciyi yapabilmem.
İnşallah canım, kısmet olsun ikinci de inşallah... Eşine çatma bence bu sizi yıpratır. Tedaviyi mi istemiyor ? Test yapsaydın belki de çıkart çift çizgi :)

Canım nasılsın napıyorsun ? bebişler nasıl cinsiyeti belli oldu mu ?
Iyiyim canim sağolasın. Sen nasilsin?
Bebislerin 13 haftada cinsiyetlerini pek emin olamasa da soylemisdi doktof.1 erkek 2 kiz demisti.bu sefer kesinlesir herhalde 26 ekim randevum var.
Agrilarim oluyo maalesef.bacaklarimin ic kısımlarında karin altinda falan.bi de sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum off ya

Iyiyim canim sağolasın. Sen nasilsin?
Bebislerin 13 haftada cinsiyetlerini pek emin olamasa da soylemisdi doktof.1 erkek 2 kiz demisti.bu sefer kesinlesir herhalde 26 ekim randevum var.
Agrilarim oluyo maalesef.bacaklarimin ic kısımlarında karin altinda falan.bi de sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum off ya
Ayy dikkat et dr a söyle ilaç falan versin olmazsa, yat dinlen, hiç bir şey yapma bence kolay değil sen şuan 4 canlısın :KK45::KK45:Ben ne yapayım canım, aynı hala uğraşıyorum. bu ay yeniden tedaviye başladık, bu ay nedense çok umutluyum. Şimdi hamile kalırsam oğlumla aynı ay doğmuş olacak. Abisine doğum günü hediyesi olacak inşallah...Daha şimdiden takvim bile koydum :KK17:olmazsa büyük üzüntü olacak ama herşey nasip bu hayatta...Sen en zorunu yaşadın, Rabbim seni ödüllendirdi, inşallah sağlıkla alırsın kucağına...Bize de dua et olurmu :KK43: :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayy dikkat et dr a söyle ilaç falan versin olmazsa, yat dinlen, hiç bir şey yapma bence kolay değil sen şuan 4 canlısın :KK45::KK45:Ben ne yapayım canım, aynı hala uğraşıyorum. bu ay yeniden tedaviye başladık, bu ay nedense çok umutluyum. Şimdi hamile kalırsam oğlumla aynı ay doğmuş olacak. Abisine doğum günü hediyesi olacak inşallah...Daha şimdiden takvim bile koydum :KK17:olmazsa büyük üzüntü olacak ama herşey nasip bu hayatta...Sen en zorunu yaşadın, Rabbim seni ödüllendirdi, inşallah sağlıkla alırsın kucağına...Bize de dua et olurmu :KK43: :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Hep dua ediyorum canim merak etme,inşallah bu ay olucak.biz daha once cocuk dogurduk dimi simdi neden olmasin:)
Benim gercekten aklıma hayalime gelmeyen basima geldi:)hayatta ucuz aklima gelmezdi:)Allahın bana hediyyesi işte,inşallah sonumuz guzel olur o kadar cok korkuyorum ki ayni seyi tekrar yasamaktan ustelik bu sefer acim 3 kati olacak.esime diyorum ki bi daha ayni şeyi yasarsam benden bi daha insan olmaz:KK43:
Ustelik bizi maddi manevi cok zorluklar bekliyo
Hastanede kuvozun biri 400 tl
3 bebek olunca 1200 tl her gun odememiz gerek.1 ay falan kalirlarsa o masrafi nasil karsilariz
Dogum da sezeryan olursa 5000tl
neyse sonu guzel olsun da gerekirse arabayi falan satariz
Keske oglum yasasaydi da bu masarafin iki kati ciksaydi bizden

X