Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Veson gecmis olsun canim. yazini gordum cok uzuldum. ayni seyleri bende yasadim seni cok iyi anliyorum. ama ben dusukten 3 ay sonra tekrar hamile kaldim 41imde hemde. lutfen karamsar olmayin bebeginiz gelecek ben inaniyorum.

Veson gecmis olsun canim. yazini gordum cok uzuldum. ayni seyleri bende yasadim seni cok iyi anliyorum. ama ben dusukten 3 ay sonra tekrar hamile kaldim 41imde hemde. lutfen karamsar olmayin bebeginiz gelecek ben inaniyorum.
Inşallah cnm ben zor hamile kalıyorum en son bir sene önce boş gebelik oldu ondan beri uğraşıyordum ki bu da böyle oldu Hayırlısı elbet vakti zamanı var ama bu süreç gerçekten yıpratıcı Rabbim sabır versin dualarınızı eksik etmeyin

Hosbuldum canım ya ben ilk defa çektirdim ama bukadar çok acı verdiğini bilseydim 2 kere düşünürdüm ama çok şükür Sen de bende temiz sonuç almisiz inşallah en kisa zamanda hayırlı sonuç aliriz artık oğlum çok fazla kardeş istedigini dile getirir oldu şimdiden isim bile bulmaya başladı. Nerdeyse 3 yil oldu hala bi sonuç alamadim ama yine hiç ümidim kaybetmiyorum inşallah en kisa zamanda bebeğimi veee hepinizde bebeklerinizi kucagimiza alırsınız ...

yine kalirsin canim Allahin izniyle sen inanmaya rahat olmaya devam et. bende kurtaj olmamistim iki hafta kanamam surdu aralikli 2 haftanin sonunda kendiliginden dustu. bitkisel biseyler kullaniyormusun veson? ben kizima once Allahin izniyle sonra cuha cicegi yagi kapsulu vesilesiyle hamile kaldim.

Sorma canım malesef oldum zaten test sonrası bekliyordum. Aslında şaşırmadım diyebilirim. Zaten az çok insan hissediyor anlıyor sonuçta hamile kalmaktan çok sonrası da var işte kalsam bile devam edecek mi endişesi yetiyor. Bu ay bal tarçın çörek otunu yapacağım ben bir de eşime keçiboynuzu yaparım. Dr a gitmeyeceğim bugün serophene başladım sadece onu kullanacağım 5 gün sonra oluruna bırakacağım. Dr a gitmek istemiyorum. Öylesi daha çok geriyor beni Ama oğlum için vazgeçme lüksüm ve şansım yok, şimdi 2 hafta sonra sınavlarım var. Kafamı dağıtmak için çok ideal oldu, kamp gibi ona çalışacağım benim için iyi olacak sonrası yine bekleme süreci zaten, artık rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım...

Hayırlısı bekliyorum sadece adaçayı hayıt kürü uyguladım 6 ay bir fayda görmedim bal çörekotu tarçın da kullandım bitkiler bana pek fayda etmiyor ben bu sefer yakı kullandım onun vesilesi ile hamile kalmıştım şu Süreci atlatayım tekrar deneyeceğim

İnşallah canım Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da bizlere de inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, senin kaybın yoktu ben bir şey olacağını düşünmüyorum. İnşallah duyacaksın pıt pıt kalp atışlarını ben yürekten inanıyorum buna...

Hayırlısı canım Yakı bende denemiştim regl bitiminden 3 gün sonra taktım ama çok acıttı gece taktım sabah çıkarttım. Sen nasıl taktın canım tam belinin olduğu yere mi taktın?

Hoş geldin canım, bizde durumlar pek farklı değil ama olsun kaderde olanı yaşıyoruz hepimiz. İnşallah bu kadar acının sana bir faydası olur da bebeğin gelir. Çünkü film çektirdikten sonra hemen hamile kalan bir çok insan var. Olumlu düşünelim olumlusu olsun...

Hayırlısı canım Yakı bende denemiştim regl bitiminden 3 gün sonra taktım ama çok acıttı gece taktım sabah çıkarttım. Sen nasıl taktın canım tam belinin olduğu yere mi taktın?
Cnm kuyruk sokumunun tam üstüne beline yapıştıracaksın ben ovulasyon Gününe denk gelmişti ertesi gün Akşama doğru çıkartmıştım bir de ilişki öncesi sıcak zeytinYağlı suya oturdum

anladim canim peki civan percemi veya aslan pencesi cayini ictin mi hic? hormon dengeliyici ozellikleri var belki faydasi olur sanada. bende yeni ari sutu bal polen karisimi siparis verdim. gerci bebekten cok saglik icin aldim ben.

Cnm kuyruk sokumunun tam üstüne beline yapıştıracaksın ben ovulasyon Gününe denk gelmişti ertesi gün Akşama doğru çıkartmıştım bir de ilişki öncesi sıcak zeytinYağlı suya oturdum

bu yaki nasil bisey canim nerden temin ediyorsunuz? ben turkiye de yasamiyorum acaba burda da bulabilirmiyim ki?

bu yaki nasil bisey canim nerden temin ediyorsunuz? ben turkiye de yasamiyorum acaba burda da bulabilirmiyim ki?
Cnm burda eczanede satılıyor 4-5 lira birşey büyük bir yara bandı gibi birşey normalde bel ağrısı için KULLANILIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…