Bir çıkmaza girdim sanki..

Valla kardeş kuzenin sen ev bulsam o da hiçbir masrafa ortak olmadan atlasa diye bekliyor.

1+1 bul.

Teyzen madem kızını bu kadar düşünüyor sana yamamak yerine gider ev/yurt bulurdu.

Sen ev bak bence.

Aaaayyyynnnnneeennnnnnn onu bekliyor... aylardır kızının durumunu biliyor teyzem neden araştırmadı ozmn? Şu an kuzenim b.düzünde amcasında kalıyor. Amcası önümğzdeki ay başka şehire taşınıcak. Ve kuzenim son sınavını geçemezse yaz okuluna kalacak. Nerde kalacak peki? Amcasıda taşınacak?? BUnları teyzem ve eniştem aylardır biliyordular ama af edersiniz kimse g*tünü kaldırmadı..

CitirTurtam halleder nasıl olsa bizim kız da gider yerleşiverir nolcak yani ? :KK45::KK45::KK45:

Herkese çok teşekkür ederim...aileme de şimdilik söylemeyi düşünmüyorum iyiyce yerleştikten sonra söylerim bi şekilde. Şimdi söylersem annem teyzeme falan söyler yada insafa gelir kuzenime der git ablanın yanına taşın diye. Evde bir çekirdek bile yok yani herşeyi yeni (yada 2. el) almam gerek. Ondan sonra söylerim rahatça.

Herkese çok teşekkür ederim...aileme de şimdilik söylemeyi düşünmüyorum iyiyce yerleştikten sonra söylerim bi şekilde. Şimdi söylersem annem teyzeme falan söyler yada insafa gelir kuzenime der git ablanın yanına taşın diye. Evde bir çekirdek bile yok yani herşeyi yeni (yada 2. el) almam gerek. Ondan sonra söylerim rahatça.
Cesaretini tebrik ederim gerçekten :)

X