Bir çıkış yolu arıyorum

Ayyy cumhurbaşkanıyla Acun arasında kaldım.
Yani ikiside pek önemsemez gibi geliyor kim bilir kaç kişi ulaşıyordur günde.
Ama tabi burada kişisel ilişkide önemli.

napim mesela kasiyerlik mi yapayım nereye çıkayım kiralardan haberin var mı
arkadaşın yazdığından bunu mu anladınız :)
evden çık demiyor işten çık diyor

cv nereden oluşturabilirim yazmışsınız bu zamana kadar hiç oluşturduğunuz özgeçmişiniz yok mu?

O numarayi size kim niye verdi? Yani al bulunsun iş iste diyemi verdi? Kim verdiyse onu zor duruma dusurebilirsiniz gerci hak etmiste olur acikcasi. Numara dagitilmazki. Birde acaba gerçekten o kisinin numarasimi? Altından bi dalavere cikabilir.

Cv bile oluşturmamışsınız bugüne kadar. Nasıl yapılır diye soruyorsunuz, iş bulduğunuzda mail işlerini de sorun yardımcı oluruz.

Tabi ki arayın veya mesaj atıp size uygun iş olup olmadığını sorabilirsiniz. Bundan utanılacak, küçük düşecek bir durum yok. Ama merak ettim yaşınız ve mesleğiniz ne? CV'yi nereden oluşturmanız gerektiğini bile bilmemeniz garip geldi bana. Google'a yazsanız dahi ulaşabileceğiniz şeyler bunlar. Hem bence her mezunun elinde zaten bi CV'si olmalı.
Siz sadece o tanıdıkla da kalmayın bu arada. Is bulma sayfalarından da başvurunuzu yapın farklı firmalara.

Zamanında belediye başkanından iş için yardım istemiş biri olarak.

Belediyenin beni gönderdiği yer,çevre ilde bir çikolata fabrikasıydı.
Merdiven altı bir yerdi 2 saat zor dayandım.
Baştan görme şansım olsa adımımı atmazdım.
Çıktım geldim.
Ben hayatımda böyle saçma yer görmedim.
Gençlik işte,oldu bir kere.
Kendi imkanınız la bulun derim.

numarayı bahsettiğim kişi verdi zaten. üniversitedeyken kendi kurduğu derneği bana burs verdi . paylaşmıştı bir ara numarasını bende alıp kaydettim

kendi imkanımla ya fabrikada çalışırım yada kasiyerlik yaparım iyi bir iş bulamam yani

cv oluşturmayı biliyorum ancak artık google da ücretli yapılıyor bende para ödememek için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…