Zor durumdaysam ve yardim edeceginden eminsem evet neden cekineyimki sonucta dilenmiyorum yada kötü bisey istemiyorum utanilcak durum degil bu zor zamanda destek sonuctaİşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız
İçime biraz su serptin..ne bileyim kendimi küçük düşürürüm yada gurursuzluk yaparım diye düşündüm saolZor durumdaysam ve yardim edeceginden eminsem evet neden cekineyimki sonucta dilenmiyorum yada kötü bisey istemiyorum utanilcak durum degil bu zor zamanda destek sonucta
Yok be canim bu hayat eski hayat degil herkes borc icinde yüzerken böyle sey seni kücük düsültmez emin olİçime biraz su serptin..ne bileyim kendimi küçük düşürürüm yada gurursuzluk yaparım diye düşündüm saol
Bence CV'nizi atıp uygun pozisyonda bir iş var mı diye sorabilirsiniz. Ben staj bulmak için öyle yapıyordum, geri dönüş de alıyordum.İşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız
O mesajdan kaç tane aliyordur, bu aralar adı az duyulduysa sen de denk gelirsen prim için göstere göstere bir şeyler yapar belki ama devamlı olur mu ,sanmam. Onun yerine başka işlere bakın.İşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız
cv nerden oluşturabilirimBence CV'nizi atıp uygun pozisyonda bir iş var mı diye sorabilirsiniz. Ben staj bulmak için öyle yapıyordum, geri dönüş de alıyordum.
Düşünmen hata biraz birikim yap yine çık istediğin yere atanana kadar boş durmak en büyük hata yani bunda düşünecek bir şey yok.İşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız
napim mesela kasiyerlik mi yapayım nereye çıkayım kiralardan haberin var mıDüşünmen hata biraz birikim yap yine çık istediğin yere atanana kadar boş durmak en büyük hata yani bunda düşünecek bir şey yok.
özgeçmiş nasıl oluşturabilirimPara istemiyorsunuz ki en zoru bu bence siz kendi yeteneklerinize uygun bir iş pozizyon istiyorsunuz bunu kimse bilmek zorunda değil ne var bunda tuhaf da değil çok normal özgeçmiş gönderip sonuç bekleyebilir aramaya da devam edersiniz inşallah olur kendinizi kötü hissetmeyin
Ben size sert davranmadım sizde normal davransanız daha güzel olur , yardım alabileceğiniz biri ve kaldı ki kasiyerlik kötü bir iş değil kendim yıllarca kasiyerlikte yaptım temizlikte 3 beş kuruş ekmek parası sonuçtanapim mesela kasiyerlik mi yapayım nereye çıkayım kiralardan haberin var mı
Özgeçmiş şablonu diye aratıp dosyayı indirip boş yerleri doldurun.cv nerden oluşturabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?