Bir Çiçekte Benden...

KRoNiKDeLi

KAREN'İM DÜNYAM
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
10.285
30
408
Altı ay önce evlendim düğün hazırlıkları arasında zaman bulup ekleyememiştim şimdi aklıma düştü ekleyim istedim...İşte benim çiçeğim...

Çok güzelmiş maşallah. Yapay lateks çiçeklerden yanılmıyorsam. Ben renkli çiçek-ayakkabı seviyorum. Bu arada, ayakkabılarınız da klasik ama çok hoş bir model. Maşallah. Mutluluğunuz daim olsun.

Canım çok güzelmiş çiçeğin ayakkabın yaa aslında bende istiyorum ama son zamanlarda biraz bu isteğim körelmeye başladı:26: birilerinin cesaret vermesine ihtiyacım var sanırım çünkü yakınlarımdan böle bişey yaptıran yok düğünüm çok kalabalık olucak ve bana en ufak bi eleştiriyi bile kaldıramam gibi geliyo düğün stresi var zaten bide böle seyler düşünüyorum yaa derde bak

Çok güzelmiş maşallah. Yapay lateks çiçeklerden yanılmıyorsam. Ben renkli çiçek-ayakkabı seviyorum. Bu arada, ayakkabılarınız da klasik ama çok hoş bir model. Maşallah. Mutluluğunuz daim olsun.

Evet yapay çiçekti...Bende çok beğenerek aldım çiçeğimi Büyük parmağımın kenarında kemik büyümesi sorunu yaşıyorum o yüzden çok yüksek topuklu giyemiyorum ayakkabıyı malesef...Alırken hoş durmasından öte rahatlığına bakarak almıştım ona rağmen düğünün yarısında ayağımdan attım.

You_know'unkine benzettim
Benimde favorim mor

Bende çok seviyorum moru...

Bende acaba yapsam mı yapmasam mı diye uzunca bir kararsızlık döneminden sonra yaptırdım...Şöyle düşün beyaz çiçek yaptırsan bile akrabalarının arasında illaki beğenmeyen bir şey söyleyen olacaktır...Herkesi memnun etmek imkansız o yüzden en azından kendini mutlu hissedeceğin şeyi yaptır.Kuaförüm bana bu nasıl bir çiçek çocuk çiçeği gibi derken salonda çiçeği nerden aldığımı özellikle sormaya gelenler oldu...Zaten düğün salonuna girerken elinde olacak sadece ve fotoğraflarda onun dışında oynamaktan eline bile alamayacaksın...Ha bu arada çevremde renkli çiçek yaptıran ilk bendim

çok çok teşekkür ederim canım gerçekten çok rahatlattın inşallah herşeyin hayırlısını verir Rabbim hakkımızda

Benimde favori rengim morrrr:)keşke düğün günü yanına birde düz tabanlı ayakkabı alsaydın.öle birgün bidaha gelmiyor malesef.ayakkabılarını mutlaka saklamalısın çok güzelmiş.Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yanıma özellikle almadım ayakkabı ama arabada kuaföre giydiğim terlik vardı onu giydim

Yanıma özellikle almadım ayakkabı ama arabada kuaföre giydiğim terlik vardı onu giydim

mutluluklar diliyorum. xxmutluxx.
buketin harika ama ben ayakkabını da çok beğendim doğrusu.

benim de ayaklarım problemli olduğundan uzun süre yüksek topuk giyemiyorum. senin topuk yüksekliğin ideal benim için.

rica etsem, ayakkabını nereden ne kadara aldın paylaşır mısın?

Ayakkabımı İstanbul Şirinevlerden 60 tl ye aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…